190
MED6A93BA8D90DD41E5BBEE2B35ED4441CE

Familjevilla med stora sociala ytor med utsikt över trivsamma och natursköna Åsa

KlarlagtKommande®

Åsa, Åsa

Fakta

Antal rum7 rok
Boarea180 kvm
Tomtarea977 kvm

Ansvarig mäklare

Inom en snar framtid kommer det en chans att slå till på denna familjevilla i populära Åsa. Denna villa är genomtänkt och välbyggd från grunden där inget lämnades åt slumpen. Här finner ni plats för hela familjen samt gäster där de 180 kvm är fördelade över 7 rok varav 5 st sovrum. Genomgående finner ni god standard i huset där ljusa ytskikt varvas med rikligt med ljusinsläpp. Detta hem rymmer även ett badrum i vardera plan, perfekt för er som har en stor familj eller gäster på besök. Dessutom erbjuds ni rikligt med förvaringsmöjligheter, vilket gör att både säsongbetonade kläder och säsongsprydnader utan problem kan stuvas undan i väntan på användning.
Från entréplan leds ni upp till ovanvåningen där ni möts av en utsikt utöver det vanliga. Här ser ni ut över Åsas natursköna omgivningar utan att något stör ert synfält. Genom altandörren tar ni er sedan ut till balkongen som sträcker sig runt huset. Här kan ni njuta av solen en varmare sommardag med familj, släkt och vänner samtidigt som ni har Åsa framför er i all sin prakt att blicka ut över. För de kallare eller regnigare dagarna har ni så väl ett tak över uteplats som ett uterum att spendera tid i. Kort och gott lämnar inte detta boende mycket i övrigt att önska.

För er som jobbar inne i eller gillar att ta de del av Göteborgs rika utbud av aktiviteter, restauranger och butiker så passar husets placering er utmärkt, då det endast tar 35 minuter att ta er in till stan. Lägg därtill att Åsa har en pendelstation och det möjliggör även en bilfri tur in till Göteborg.
Vidare är bostaden som bekant belägen i naturskönt område med så väl hav som skog och mark i närheten, vilket gör att du under de hetare sommardagarna lika enkelt som smidigt kan ta dig ner för ett svalkande dopp i det blå vid några av dina nästkommande smultronställen.
Genom en promenad eller med cykel kan ni enkelt ta er till skolor för barn i alla åldrar, matbutik eller annan närservice.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Om området

Åsa är en populär plats att hitta hem eller tillbaka till var i livet du som letar hem är. Här finns allt inom räckhåll, fina havsbad, naturreservat, skolor, förskolor och fritidsaktiviteter för både stor och liten, gammal som ung. Här har vi något för alla, havs lägen, mer lantliga lägen och allt däremellan. Åsas mysiga centrum bjuder på fler matställen, ICA, Åsas hembageri och mycket annat. Pendeltåget gör det dessutom smidigt att pendla även för dig som inte vill ta bilen. Välkomna att trivas!

Kommunikation

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik.
En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

Närservice

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Övrigt

Orten har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom fotboll, innebandy, bordtennis med mera. Varje år arrangeras Åsa-cupen i fotboll för flickor och pojkar upp till och med 12 år. Cupen lockar lag från hela södra Sverige. I bordtennissektionen arrangeras årligen Åsacup-poolen, med deltagare från stora delar av västra Sverige.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg