190

Årsta, UPPSALAFakta om bostaden

BOAREA

100 kvm

TOMTAREA

928,6 kvm

Fin familjevilla med hörntomt i härliga Årsta!


På 100 kvm boarea + 127 kvm biarea erbjuder detta hem en plats för familjen. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger utrymme för en vardag i gemenskap. På de väl tilltagna sociala ytorna finns plats för bland annat matplats och en större soffgrupp. Det smakfullt inredda köket är renoverat 2019 och har vitvaror av hög standard från siemens. Här finns även en köksö med extra förvaring. På övervåningen finns två rymliga sovrum och i källaren finns ett stort allrum med en del som idag används som sovrum.

Från köket når du den fantastiska uteplatsen med ca 100kvm trall som byggdes 2022. Här kan du njuta av de varma sommardagarna och äta middag medan solen går ner. Det finns plats för ett spabad som med fördel kan nyttjas under de kallare årstiderna. Nedanför altanen finns en härlig trädgård med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar.

Årsta erbjuder en närhet till naturen i form av parker och skog. Med ca 15 minuters cykelfärd når du Vedyxaskogen där det finns vandringsstigar, bänkar och grillplatser vid Viltvattnet. Viltvattnet är en liten våtmark med öppna vattenytor som anlagts för skogens vilda djur. Omgivningen bjuder även in till svamp och bärplock. Från Lunda går en 6 km lång stigslinga genom Vedyxaskogen, förbi Viltvattnet och bort till Skölsta. Vid Skölsta vandrar du en liten bit längs bilvägen och museijärnvägen. En annan stig leder från Lunda in mot Uppsala och slutar i Årsta. Runt Lunda finns även en ridled.

Här bor du med gångavstånd till flertalet skolor och lekplatser och Årsta centrum där du hittar matbutik, café, apotek, vårdcentral mm. 200 m från huset finns en busshållplats där bussen tar dig till Gränbystadens shopping eller Uppsalas centrum.

Detta är en Kommande® försäljning!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Närliggande park mellan brf Årsta och Kumminen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret