KarriärOm oss
190
MEDF0D25C30C65B4C71B1183ABD605CB679

Fin familjevilla med hörntomt i härliga Årsta! Årsta, UPPSALA

Kommande®

Årsta, UPPSALAFakta om bostaden

BOAREA

100 kvm

TOMTAREA

928,6 kvm

Fin familjevilla med hörntomt i härliga Årsta!


På 100 kvm boarea + 127 kvm boarea erbjuder detta hem en plats för familjen. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger utrymme för en vardag i gemenskap. På de väl tilltagna sociala ytorna finns plats för bland annat matplats och en större soffgrupp. Det smakfullt inredda köket är renoverat 2019 och har vitvaror av hög standard från siemens. Här finns även en köksö med extra förvaring. På övervåningen finns två rymliga sovrum och i källaren finns ett stort allrum med en del som idag används som sovrum.

Från köket når du den fantastiska uteplatsen med ca 100kvm trall som byggdes 2022. Här kan du njuta av de varma sommardagarna och äta middag medan solen går ner. Det finns plats för ett spabad som med fördel kan nyttjas under de kallare årstiderna. Nedanför altanen finns en härlig trädgård med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar.

Årsta erbjuder en närhet till naturen i form av parker och skog. Med ca 15 minuters cykelfärd når du Vedyxaskogen där det finns vandringsstigar, bänkar och grillplatser vid Viltvattnet. Viltvattnet är en liten våtmark med öppna vattenytor som anlagts för skogens vilda djur. Omgivningen bjuder även in till svamp och bärplock. Från Lunda går en 6 km lång stigslinga genom Vedyxaskogen, förbi Viltvattnet och bort till Skölsta. Vid Skölsta vandrar du en liten bit längs bilvägen och museijärnvägen. En annan stig leder från Lunda in mot Uppsala och slutar i Årsta. Runt Lunda finns även en ridled.

Här bor du med gångavstånd till flertalet skolor och lekplatser och Årsta centrum där du hittar matbutik, café, apotek, vårdcentral mm. 200 m från huset finns en busshållplats där bussen tar dig till Gränbystadens shopping eller Uppsalas centrum.

Detta är en Kommande® försäljning!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Bilder

Närliggande park mellan brf Årsta och Kumminen

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Närliggande Årstahallen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg