190
MED033FE8AF49D5485787CF4999A698A836

Gavel 4:a med balkong i lugna och barnvänliga Årsta!

Kommande®

Årsta, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,810
Antal rum4 rok
Boarea91.1 kvm

Ansvarig mäklare

Mysig familjebostad med plats för er!

Här har ni en bostad som är utmärkt att växa i. Med stor och välkomnande hall med god förvaring, flera rymliga sovrum och två badrum varav ena med tvättmaskin. Köket är välutrustat med plats för matbord och vardagsrummet ger en utmärkt sällskapsyta att samlas på såväl vardag som fest. Under varmare dagar har ni även balkong i soligt läge som vetter mot innergården. Utanför dörren har du en trevlig lekplats samt grönytor som gjorda för barns spring.

Årsta är en lugn och barnvänlig stadsdel med ett stort grönområde i mitten. Det finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola som närmast bostaden samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Vid Årsta centrum finns bl.a. matbutik, apotek, vårdcentral och det är även nära till Gränby Köpcentrum med all tänkbar service. Bekväma bussförbindelser till stan från antingen Årsta centrum (linje 1 och 7) eller Fålhagsleden (linje 6). Pendlar du till Stockholm är det enkelt att komma upp på E4:an via den södra avfarten.

Om området

Årsta är en stadsdel i Uppsala, belägen i nordost, mellan Gränby Köpstad och Fyrislund, med Årsta centrum som ungefärlig mittpunkt. Årsta centrum innehåller bl.a. en stor livsmedelshall, vårdcentral och restauranger. Centrumet har på senare år upprustats och stora planer finns att rusta upp Årsta centrum ännu mer i samband med byggnationen av stadsdelen Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan.

Ett populärt och lugnt område som utgörs av stor grönska och trivsamma strövområden. I hjärtat av Årsta finner man Årstaparken som bildar en grön oas av träd och växter. Kommunen har under senaste året rustat hela parken och byggt nya löparspår, utegym samt planteringar och sittgrupper. I närheten finns även en 4H gård som är ett populärt utflyktsmål. Cykelavstånd till Vedyxaskogen. Bebyggelsen utgörs av villor och lägenheter som ligger inbäddat mellan stora grönytor. Som boende i Årsta har man närhet till både natur och service.

Kommunikation

Bra bussförbindelser mellan Årsta och City. Från Årsta finns det bra cykelvägar ner till Centrum. Bra pendlarläge då påfart till E4:an ligger i närheten.

Närservice

Vid Årsta Centrum finner du all tänkbar service, förskola, grundskola, vårdcentral, restaurang och mataffär. På bekvämt promenadavstånd når man Gränby Köpstad, här erbjuds all tänkbar service med Systembolag, affärer, restauranger, apotek, m.m.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Övrigt

I området finns flertalet förskolor samt grundskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg