190
MED4A571DA46CEA4633AA95AA0FF0743479

Välplanerad 2:a med solig balkong i söderläge mot föreningens innergård.Pelargatan 10 Luthagen/Stabby, Uppsala

Kommande®

Luthagen/Stabby, Uppsala

Pelargatan 10Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2202 (121202)

MÅNADSAVGIFT

3 124 kr

BYGGÅR

2010

Välplanerad 2:a med solig balkong i söderläge mot föreningens innergård.

Beläget i ett charmigt och populärt område med solig balkong i söderläge är detta verkligen ett hem att trivas i!

En modern och kaxig bostad som är öppen och luftig men ändå avdelad. Du möts av en hall, varifrån du når hela bostaden. Först har du köket som bjuder på rikligt med förvaring och arbetsytor som sedan öppnar upp sig mot vardagsrummet med både matplats och soffgrupp. Ljus får du mycket av från det stora fönsterpartiet och balkongdörren. Balkongen som vi började med är bostadens pärla. Härifrån har du god utsikt över föreningens gröna innergård och med söderläget kan du njuta av solen i ansiktet hela dagen. Vidare har du en det härliga sovrummet med en stor garderobsvägg med skjutdörrar och gott om utrymme för dubbelsäng. Sist finner du det helkaklade badrummet med allt du behöver som tex duschhörna med glasdörrar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt vattenburen handdukstork. Utöver lägenhetens goda förvaring så hör även ett källarförråd till bostaden.

Populär och ekonomiskt stabil förening utan några större renoveringar eller avgiftsförändringar planerade. Dessutom har föreningen goda parkeringsmöjligheter och även laddplatser för elbilar.

Detta är ett stadsnära boende med naturen runt knuten. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse, flera parker och många vackra hus i klassiska stilar. Vid Mimmi Ekholms plats finns livsmedelsbutiker, konditori, gym, restauranger samt vårdcentral. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen som går runt hörnet. Inom tre minuters promenad finner du tre olika busslinjer som gör pendling inom Uppsala optimal. Om du är bilburen tar du dig enkelt upp på E4:an via Bärbyleden och slipper således rödljusen i stadskärnan. Närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor över åkrarna.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Ansvarig mäklare

Bilder

MED4A571DA46CEA4633AA95AA0FF0743479
MED12C87590CEA04DE69C0BCC78FE3E674D
MEDCED3E34207524349A660651EF99DB357
MED6EF22E8320A24EF793259E49D42BC370
MEDF27FFBBBE9E647EB91D9EB568A1F7FCA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2202 (121202)

VÅNING

3 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 124 kr

BYGGÅR

2010

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Genomgående i lägenheten ligger en mattlackad ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

- Hall -
Öppen hall med hatthylla innanför säkerhetsdörren mot trapphuset.

- Badrum -
Helkaklat badrum utrustat med spegelskåp med belysning, vikbara duschväggar, kommod med handfat, badrumsskåp med belysning, wc, vattenburen handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och ett skåp över.

- Sovrum -
Rymligt sovrum dubbelsäng och stor garderobsvägg med skjutdörrar som ger dig gott om dold förvaring.

- Kök -
Ett modernt och kaxigt kök med svart inredning i forma av svarta köksluckor, vitvaror samt en mörk bänkskiva av laminat. Utrustat med spishäll, inbyggd ugn, fläkt, mikro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Öppen planlösning mot vardagsrummet som avdelas av en bardisk.

- Vardagsrum -
Skönt och ljust vardagsrum med både matplats och soffgrupp. Ljus får du mycket av från det stora fönsterpartiet och balkongdörren i söder.

- Balkong -
Balkong belägen i söder, mot den lugna och fina innergården. Här kan du njuta av solen under större delen av dagen.

Om området

Luthagen/Stabby är ett populärt område beläget nordväst om Uppsala centrum. Området präglas av bebyggelse från 1950-1960 tal. Här har du närhet till både city och natur. Stabbyskogen är en av Uppsalas oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur. Det finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn och för den som vill löpträna finns en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Närhet till stadsbussar med busshållplats inte långt från huset, och även bra gång- och cykelvägar till city.

Närservice

I området finns flera matbutiker och ett nybyggt torg med bl.a. apotek, gym och flera restauranger. I området finns även butiker och bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

I området finns betalparkering med boendeförmån. För mer information om boendeparkering besök https://www.uppsala.se/boendeparkering

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby- och Barnbitens-förskola. Grundskolor: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiunda-skolan (F-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedral-skolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,5146 %

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Ekonomi

EL

3 600 kr

FÖRSÄKRING

2 066 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 666 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-01-14

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

66 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

1 200 kWh/år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Magnolian 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

EKONOMI

Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

Om föreningen

Fastigheten består av 51 bostadsrättslägenheter fördelat i storlek om 1-4 rok och är ett 6-våningshus som uppfördes av JM 2010 och har gatuadressen med adress Pelargatan 8, 10, 12.

- Avgifter -
Månadsavgift inkluderar värme och kallvatten. Förbrukningen av varmvatten läses av per lägenhet och debiteras per månad på hyresavin. Se även separat om tv och internet.

- Nyckelhantering -
Nyckelhanteringen sker via Certego. Detta innebär att köparen och säljare kvitterar nycklarna hos Certego i samband med tillträdet.

Tv och bredband

Ansluten till tv, internet och telefoni via Telia fiber. Föreningen har tecknat kollektivt paket med "Lagom-paket" av tv-kanaler samt 100/100 Mbit/s internet , obligatorisk avgift om 216 kr/mån tillkommer.

Gårdsplats

På gården finns en mindre lekplats, två fasta grillplatser & hängmattor som delas med Brf Magnolian 2. Grusad yta för t ex boule finns.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Garaget tillika innergården med grillar, soffor, bord, hängmattor, lekplats och mindre grönområden delas med grannföreningen Brf Magnolian 1.

Parkering

Föreningen hyr ut 25 varmgarageplatser, kostnad 1 020 kr/mån, 14 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 500 kr/mån och 2 parkeringsplatser utan el-plint för 400 kr/mån. Kösystem tillämpas, generellt brukar det vara kort kö. Garaget delas med Magnolian 2. Uppsägningstiden för parkering är 3 månader.

Renoveringar

2014 - Slutbesiktning
2019 OVK (våren)

Övrigt

Se gärna också föreningens hemsida på https://www.brfmagnolian1.se/

Viktiga dokument & länkar

Stadgar 2018
Årsredovisning 2020
Energideklaration Pelarg
Social Video
Kommande

Karta

Uppsala Luthagen/Stabby

Pelargatan 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg