MED4152D8A162094700939376377D8D0C28

Gränby, Uppsala

Solskensgatan 17


Utgångspris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Mysig 2:a i bra läge nära service, med två uteplatser!

Med loftingång får du möjlighet att ha två härliga uteplatser, där den större vetter mot den fina innergården. Här finns plats för även större loungemöbler som gör att du kan samla flera gäster under varmare dagar och ha en härlig grillkväll tillsammans. Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med gott om förvaring, sovrum med plats för säng och övrig möblering, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kök i öppen planlösning utrustat med samtliga bekvämligheter och möjlighet till en separat matdel, vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till ena av bostadens två uteplatser. Här kan du njuta under varmare dagar med vännerna, eller varför inte slå på grillen och ha en härlig middag tillsammans? Med vy över innergården har du här ett fint läge.

Beläget endast en kort promenad från Gränby centrum med shopping, flera restauranger, apotek/livs, bio och andra aktiviteter behöver du aldrig ta dig långt för service. Till stadskärnan tar du dig snabbt med cykel eller goda kommunikationer via buss. Runt hörnet finner du också flera grönområden och parker för mysiga promenader i solskenet. Välkommen hem!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,766 inkl. Värme, kallvatten, kabel-TV , bredband, ip-telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea41 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer001
Byggår2016
Driftskostnad400 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
41 kvm
Entré/hall
Från loftgång med härlig uteplats, når du denna välkomnande hall med gott om förvaring i flera stora garderober. Här erbjuds även avhängning på hatthylla.Du får redan här en fin överblick över lägenheten ner mot den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, samt finner ingång till sovrummet direkt till vänster. På golvet finns slitstarkt klinker i mörk ton, i fin kontrast mot det vita ytskikten.
Sovrum
Även här har du god förvaring med inbyggd garderob. Plats finns även för säng samt övrig möblering enligt önskemål. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Väggarna går i målat vitt och på golvet finner du parkett.
Kök
Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om bänkyta och generös förvaring i under och överskåp. Ytskikten går i modernt vitt i snygg kontrast mot den mörkare bänkskivan. Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och micro, kyl/frys, köksfläkt samt dekorativa spotlights ovan bänkskivan. Här finns även plats för separat matdel. Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett.
Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och fin utsikt över innergården. Här finns plats för större soffgrupp och övrig möblering enligt önskemål (som exempelvis skrivbord eller bokhylla/TV-möbel). Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett. Här finner du även utgång till bostadens uteplats.
Badrum
Generöst och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som kombinerad tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk ovan samt förvaring i skåp, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar, WC, tvättställ med kommod samt spegel med belysning ovan. Genomgående vita ytskikt samt vitt kakel på vägg. På golvet vilar mörkare klinker.
Uteplatser
I och med bostadens läge med loftingång, får du möjlighet att ha två fina uteplatser. Vid entrén finns plats för exempelvis bord med stolar medans på uteplatsen på baksidan finner du en träbelagd utedel med plats för större loungemöbler för vännerna. Här har du en härlig vy över den stora innergården, samt även möjlighet att grilla under mysiga sommarkvällar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,550,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,766 inkl. Värme, kallvatten, kabel-TV , bredband, ip-telefoni
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 1,200
Andel i föreningen
0.86778 %
Andel av årsavgiften
0.86778 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Förening
Namn
Brf Solgläntan
Om föreningen
Föreningen Brf Solgläntan består av 92 bostadsrättslägenheter med adresser Solskensgatan 15, 17, 19, 21, 23.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns 2 st soprum, 1 st grovsoprum, 2 st cykelrum samt 3 st barnvagsrum/rullstolsförråd.
Förutom ovan nämnda ytor finns även föreningslokaler samt en lummig innergård med närhet till natursköna 4H-gårdarna.
Det finns dessutom en takterrass med 360 graders vy som samtliga lägenheter i trapphuset delar.
Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en klubblokal som ligger på gården, där finns TV och TV-spel. På gården finns grill, lekområde och uteplats. Utmärkande för föreningen är då takterassen. Föreningen har en väl fungerande internetgrupp där man kan meddela om man ska ha någon tillställning.
Tv och bredband
Kabel-tv och bredband via Telia ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 20 st garageplatser (kall) samt 31 st p-platser. Separat kö till dessa.
Garage 1000 kr/m
Ute parkering 300 kr/m
Övrigt
Centrala Uppsala ligger på cykelavstånd och kommunikationerna via buss är goda

Karta

Gränby Uppsala

Solskensgatan 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg