MEDCCD148DF2CFA4A768712D05326978FF6

Högt upp i huset, nyskick, inglasad balkong!

Såld!

Eriksberg, Göteborg

Bratteråsgatan 44


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Högt upp i huset har vi detta välplanerade boende i nyskick. Här finns flera tillval i utrustningen samt att balkongen nyligen glasats in för att kunna njutas av än mer. Här är kvadratmeterna väldigt välplanerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att bostaden upplevs större. Här bor du med närhet till allt som Eriksberg har att erbjuda och inom några hundra meter nås kajen, busshållplatsen och Eriksbergs köpcentrum. I avgiften ingår Telia Triple play. Snabbt tillträde är möjligt! Hör av dig redan idag för mer information!

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,116 värme, kallvatten och Telia Triple-play
TypLägenhet
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer31304
Byggår2015-2016
Driftskostnad550 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Allmänt
Välkommen till en 3:a i kanonskick belägen ett stenkast från älven och kajpromenaden! Här finns stort utbud av restauranger och caféer men vill du in till city har du både buss och färja några minuter från bostaden. En välplanerad lägenhet med öppen planlösning och inglasad balkong med näst intill ingen insyn. Bostaden är mer eller mindre i oanvänt skick och redo för någon som ska sätta sin egna touch på den!
Hall
Rymlig hall med ekparkett på golvet och vita väggar vilket är genomgående för bostaden. Förvaring löses praktiskt och snyggt via en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar/vita dörrar.
Kök
Bostaden öppnar upp sig med kök och vardagsrum i en gemensam social planlösning med stora umgängesytor. Ljust modernt Marbodalkök i vinkel med allt man kan önska sig. Vita snygga luckor med matchande vitt kakel och en mörk bänkskiva i laminat. Här har lagts lite extra kärlek med uppdaterade vitvaror samt smarta lösningar som utdragbar kran och inbyggd tvålpump i diskhon. Utrustningen består av rostfri hel kyl och frys, induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn med pyrolysfunktion för enkel rengöring, inbyggnadsmikro samt en helintegrerad diskmaskin. Här finns även ett litet fönster så du får lite utsikt när du grejar.
Vardagsrum
Angenämt vardagsrum med fint ljusinsläpp och vita väggar! Plats för större möblemang såsom soffa med tillhörande bord, samt matplatsgrupp. Även här ekparkett på golv. Från ena fönstret här är det häftig utsikt mot Ramberget och Lindholmen. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.
Balkong
Mysig balkong i sydostläge med utsikt över Ramberget och även en glimt bort emot Stenabåtarna skymtas över taken. Balkongen är inglasad och här ryms loungemöbel eller annat möblemang.
Sovrum 1
Stort ljust sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här är det helt insynsskyddat. Vita väggar och ekparkett på golvet även här. Bra förvaring erbjuds via klädkammaren med organisatörens dröm, Elfasystem!
Sovrum 2
Detta sovrum passar bra som barnrum alternativt gästrum/kontor. Vita väggar och ekparkett på golv.
Badrum
Helkaklat lyxigt badrum med tvättavdelning! Här ligger gråsvart klinker på golvet med skön golvvärme. Vita stora kakelplattor på väggarna och duschhörna med fräck takdusch samt vikbara glasväggar. Utrustningen består av toalett, handfat med kommod och spegelskåp. I taket sitter dimbara spottar. Tvättavdelningen gör vardagen lättare med sin arbetsbänk och överskåp. Här finns både torktumlare och tvättmaskin.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,116 värme, kallvatten och Telia Triple-play
Driftskostnad
SEK 6,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,600
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning av varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. De angivna driftskostnaderna är uppskattade då han har aldrig bott i den permanent, därav inga faktiska uppgifter.
Andel i föreningen
1.44 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015-2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 11/16/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Kvarnliden på Norra Älvstranden
Om föreningen
Brf Kvarnliden på Norra Älvstranden bildades 2014 och husen stod färdiga 2016-17. De som byggt husen är JM och föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 6 våningar. Här finns barnvagnsrum, cykelrum och ett förråd ingår till varje bostad.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
74
Tv och bredband
Telia Triple play ingår i avgiften. besök www.telia.se för mer information.
Parkering
Parkering finns i botten av samma hus. Här ligger en p-plats på 1100 kr/mån. Separat kö erhålls för att få parkering och det finns 39 platser till förfogande. Det finns även parkeringsmöjligheter i Deckshuset som ligger strax intill. www.deckshuset.se
Renoveringar
Nybyggt 2016.
Ekonomi
Inga kända.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, överlåtelseavgiften debiteras köparen. 2017-04-25.
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Eriksberg Göteborg

Bratteråsgatan 44

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg