190
MED6EE45EB38051440090EA26AD69E3EE14

Såld!

Lexby, Partille

Slöjdvägen 2


Såld!
Slutpris: SEK 3,800,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Med ett ypperligt läge på Slöjdgatan har ni möjlighet att förvärva ett smakfullt renoverat gavelradhus i soligt läge. Med en synnerligt väl genomtänkt planlösning disponeras varje kvadratmeter i detta hem på ett optimalt sätt. Fastigheten har en generös inglasad altan där ni säkerligen kommer att spendera många behagliga vår- och sommardagar tillsammans med nära och kära. På det nedre våningsplanet som präglas av sociala utrymmen finner ni ett nyrenoverat kök och helkaklat badrum utrustat med kombimaskin och stort vardagsrum med en generös yta för ett ordentligt matsalsbord. På det övre våningsplanet finner ni fastighetens samtliga sovrum, gästtoalett och balkong som vetter ut mot kvällssolen. Samtliga utskick i bostaden har renoverats.Till fastigheten följer två parkeringsplatser. En i garage och plats utanför garaget. Huset är besiktigat. Besiktningsprotokollet finns bifogat under dokument.

Huset är besiktigat. Se drönarfilmen över bostaden: https://vimeo.com/342775177

På Slöjdgatan bor ni i ett attraktivt område. Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer ett kort promenadavstånd bort. Precis utanför fastigheten finner ni buss 519 som tar er in till Partille Centrum på 4 min. I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Om området

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea107 kvm
Biarea93 kvm
Tomtarea309 kvm
Byggår1960
Driftskostnad2,250 kr/månad

Bilder

Välkomna till Slöjdvägen 2

Ett gavelradhus i barnvänlig miljö

Bostaden har smakfullt renoverats med neutrala materialval

Köket erbjuder gott om yta att arbeta på och god förvaring

Runt köksön kan man sitta upp till sex personer

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till Slöjdvägen 2 och ett radhus med eftertraktat gavelläge. Bostaden erbjuder nyrenoverat kök och sociala ytor på entréplanet samt fyra sovrum en trappa upp. Exteriört väntar rejält tilltagen altan, stor inglasad terrass samt inglasad balkong. Beläget i ett barnvänligt område nära natur, Partille Centrum och skolor.

På Slöjdvägen 2 bor ni mycket barnvänligt, endast 50 meter från närmaste skola (F-5) och med närhet till fler förskolor och skolor. Inom 900 meter från ytterdörren väntar Partille centrum, Allum, Partille Arena och Partille station. Dessutom finns busshållplats precis utanför dörren.

Ert nya hem har eftertraktat gavelläge, vilket genererar extra ljusinsläpp och bidrar till frihetskänsla. Huvudentrén nås via en veranda och strax intill finns två förråd som förvarar allt från cyklar till trädgårdsverktyg. Väl i hallen förvaras ytterkläderna prydligt i en klädkammare samt två garderober.

Köket är nyligen renoverat och utformat med stilfulla skålhandtag på vita fronter samt kakel upp till tak – en design som för tankarna till ett ljust och lantligt bistrokök. Utrustningen består av spishäll, väggfast fläkt, ugn, inbyggnadsmikro, separat kyl och frys samt diskmaskin. Invid köksfönstret ryms ett matbord om fyra personer.

Vidare erbjuder entréplanet matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Den sociala ytan får vacker ljusmiljö, tack vare integrerade spotlights i tak samt fönster i sydost och sydväst. Innertrappans glasräcke bidrar till husets eleganta interiör.

Vardagsrummet förlängs ut i det fria med en inglasad terrass i solsäkra sydväst, vilken blir likt ert extra vardagsrum i det fria. Exteriört har ni även altanen, som sträcker sig från framsidan och längs hela husets långsida – här kan ni följa solen från tidig morgon och hela dagen lång. På trädgårdens gräsmatta får ni se minstingen växa från gladlynt tultande till kvarterets fotbollsproffs.

Vidare interiört väntar fyra sovrum, vilka ligger på övre plan och är strategiskt åtskilda från hemmets sociala ytor. Master bedroom har klädkammare en-suite samt privat utgång till en inglasad balkong i sydväst med utsikt över lummiga berg, som tar vid där kvarteret slutar. Ett av de andra sovrummen har en garderobsvägg till förvaring.

Huset är försett med badrum samt toalett. Badrummet är nyrenoverat och utrustat med väggfast wc, skålhandfat, takdusch med glasdörr samt tvättmaskin. Badrummet lyses upp av spotlights i tak och i dusch samt via fönster.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
107 kvm
Biarea
93 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2 plansradhus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 6/14/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
178 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Lexby 126:6
Övrigt
2005 - Fastighetens träpanel byttes ut både på fram och baksida
2018 - Panelen på gavelsidan byttes ut
2017 - Badrummet på nedre plan renoverades
2018 - Bytt golv på undre och övre våningsplan
2004 - 2011 - Fönster har successivt bytts ut.
2018 - Renovering av kök
Övriga byggnader
Förråd på trädgård.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
VA
SEK 7,000
Uppvärming
SEK 12,000
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftskostnaderna kan komma att variera och beror på personliga avtal och personlig förbrukning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,230,000
Byggnadsvärde
SEK 987,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 585,000
Tomt
Areal
309 kvm
Tomttyp
Trädgårstomt
Uteplats
Bostaden har en trevlig inglasad terrass med generöst utrymme för socialt umgänge.
Parkering
Med fastigheten kommer 2 platser, ett i garage och en plats utanför garaget. Parkeringsplats finns också att tillgå i området på markerade platser.
Planbestämmelser
Tomtindelning (1959-04-11) Stadsplan (1958-11-17)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Lexby Partille

Slöjdvägen 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg