190
MED6EA2ADAD41F543AB9BBE3C915A3DBA80

Såld!

Paradiset, Partille

Paradisvägen 7


Såld!
Slutpris: SEK 2,525,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Mycket omtyckt 55+ boende med söderbalkong och fin utsikt över Partille i centrala Paradiset. Här bor ni i ett lugnt område, omgivna av vackra strövområden och avkopplande natur - samtidigt som centrum bara är en kort promenad bort. Huset har hiss och boendeparkering ingår. Lägre avgift tack vare kapitaltillskott till föreningen av tidigare lägenhetsinnehavare.

Välkommen på bokad visning!

Om området

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,610 inkl VA, kabeltv och p-plats.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer28
Byggår1996
Driftskostnad701 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen in där hissen tar er upp till våning 2 till den inbjudande hallen som välkomnar er hem. I hallen ges plats för både hatthylla och skoställ samt plats för flera garderober för den som önskar.

Köket är funktionellt byggt längs två väggar, vilket resulterar i bra arbetsyta och exemplariska förvaringsmöjligheter. Väggen mellan köket och vardagsrummet har öppnats upp vilket skapar mer ljus och rymd. Den maskinella utrustningen består av spishäll (2017), fläkt, inbyggnadsugn, kyl och frys (2017) samt diskmaskin (2018). Väl tilltaget kök med gott om plats för det stora matbordet, så när söndagsmiddagen puttrat färdigt får hela middagssällskapet plats att här avnjuta middagen tillsammans.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och bjuder in till såväl avkopplande egentid som sociala tillställningar. De ljusa väggarna och ljusa parkettgolvet blir en perfekt grund för den som vill sätta egen prägel med färg och textiler. Stora fönster förser även rummet med generösa ljusinsläpp.

Under årets varmaste månader spenderar ni tiden ute på balkongen, som nås direkt från vardagsrummet. Slå er ned med tidningen och en kopp nybryggt kaffe för att njuta av den värmande södersolen. Det höga och insynsskyddade läget ger dessutom en fridfull utsikt över området.

Vidare interiört väntar två rejäla sovrum, varav det större bjuder på extra rymd med plats för dubbelsäng och vidsträckt utsikt över Partille. Det andra rummet kan möbleras med exempelvis säng och garderob eller varför inte en bäddsoffa som kan kombinera det extra TV-rummet och ett eget krypin för gästerna? I passagen mellan sovrummen erbjuds extra förvaring i form av en rymlig klädkammare med praktiska hyllplan.

Badrummet är strategiskt placerat invid hallen och utrustat med wc, handfat och dusch med duschvägg. Här sköts även vardagsbestyren smidigt med hjälp av den nyinstallerade tvättmaskinen med integrerad torktumlare (2018) och de praktiska hyllplanen på kortväggen.

Källarförrådet är beläget på fastighetens entréplan i anslutning till entrén. Till lägenheten hör också en boendeparkering på baksidan, med plan gångväg fram till entrédörren. Vill ni hellre åka kommunalt så ligger Partille station endast 300 meter från porten, varifrån västtåget tar er in till Göteborg C på 10 minuter.

Som om inte detta var nog kan du också låta dig inspireras av drönarfilmen över bostaden och närområdet från årets första månader under länken: https://vimeo.com/327546047
Antal rum
3 rum
Boarea
82 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 4,610 inkl VA, kabeltv och p-plats.
Driftskostnad
SEK 8,412 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,680
Försäkring
SEK 732
Beräknat antal personer
1
Kommentar
I kostnaden för el är hushållsel och uppvärming inkl.
Andel i föreningen
3.11005 %
Andel av årsavgiften
3.11005 %
Tillträde
Enl ök.
Byggnad
Byggnadsår
1996
Uppvärmning
direktverkande el + FTX
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd. 9/30/2009
Energiprestanda
112 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Renovering (översiktligt)
Under 2018 har ytskikt renoverats samt att diskmaskin och tvättmaskin har installerats.

Fiber/telefoni
Fiber har nyligen installerats i bostaden och under 2019 kommer avgiften att vara oförändrad. Från och med 2020 kommer avgiften att stiga med 289 kronor i månaden pga detta. Lägenhetsinnehavarens tidigare månadskostnad för telefon och ev. bredband kommer att försvinna som då måste sägas upp (om inte leverantören är Telia). Telia lämnar en prisgaranti på 6 år och sammanfattningsvis kommer den totala månadskostnaden för telefon och bredband troligtvis att minska enl. uppgift från Telia. För mer info; kontakta ansvarig mäklare.

Boarea/biarea
Uppgift angående boarean (och ev biarea) är baserad på säljarens och bostadsrättsföreningens uppgifter. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en egen uppmätning.
Förening
Namn
Brf Ringblomman i Partille
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.
Organisationsform
Andelsratt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Paradiset Partille

Paradisvägen 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg