190
MED915FDEAF3BCD4BE19CDBC62A3F35061E

Såld!

Lexby, Partille

Smedjegårdsvägen 3E


Såld!
Slutpris: SEK 2,910,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På Smedjegårdsvägen 3 E presenteras ett radhus med balkong, uteplats samt altan. Adressen är likt skräddarsydd för barnfamiljen. Här bor ni i ett barnvänligt område med bilfria innergårdar samt förskola och skolor inom 500 m. Allum köpcenter nås med en 10 minuters promenad. 100 m till busshållplats. Missa inte att klicka in och se drönarfilmen över bostaden och närområdet, https://vimeo.com/267815363

Om området

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea85 kvm
Biarea28 kvm
Tomtarea76 kvm
Byggår1967
Driftskostnad3,425 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
På Smedjegårdsvägen 3 E presenteras ett radhus med balkong, uteplats samt altan. Adressen är likt skräddarsydd för barnfamiljen. Här bor ni i ett barnvänligt område med bilfria innergårdar samt förskola och skolor inom 500 m. Allum köpcenter nås med en 10 minuters promenad. 100 m till busshållplats.

Utöver husets centrala och naturnära position, kan ni även se fram emot ett bekvämt och lättskött boende. Här slipper ni tänka på underhåll av tak, grund, värmecentral samt dränering – allt detta sköts nämligen av samfälligheten. Dessutom ingår garageplats med elektrisk port.

Entrén välkomnar via en klassisk farstukvist med en stensatt uteplats intill. Samtliga rum på entréplan och övre plan har klassisk träpanel i taket. Hallen, köket och de två sovrummen målades om 2018.

Kökets smarta vinkelutformning bjuder in hela familjens mästerkockar att hjälpas åt med middagsförberedelserna. Här har träpanelen i taket målats vit, vilket skänker en trendriktig känsla. Matbordet får sin givna plats invid innertrappans eleganta spaljé.

Vardagsrummet är beläget en trappa upp och kan inredas med såväl sektionssoffa som läsfåtölj. Under varma dagar förlängs den sociala ytan till en takbelagd balkong i perfekt söderläge. Från balkongen ges uppsikt över altanen – likaledes i söder – och den lilla gräsmattan där minstingen kan ta sina första tultande steg.

De interiöra sociala ytorna kompletteras med ett allrum, beläget på husets nedre plan. Rummet kan inredas helt efter egna intressen och behov – exempelvis som hemmabio, lekrum eller varför inte ett kontor åt entreprenören? Det nedre planet kan dessutom nås exteriört, via ett förråd.

Sovrummet på entréplanet får lyxen av privat utgång mot uteplatsen och till förvaring av klädkollektionen erbjuds garderober i anslutning till rummet. Utöver dubbelsängen ryms även en skrivbordshörna.

Sovrummet på övre plan har flera garderober och rymmer med enkelhet två sängar. Det rummet kan även göras om till två separata sovrum om man skulle önska det.

Badrummet är utrustat med wc, kommod samt badkar. Naturliga ljusinsläpp via fönster i söder piggar upp morgonrutinen framför spegeln.
Antal rum
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
85 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
28 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansradhus med inredd källare
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme - gemensam central
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 4/19/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
118 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä och betong
Fasad
Trä
Fönster
2-glas och 3-glas
Bjälklag
Trä och betong
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Lexby 11:98
Övrigt
Besiktning
Bostaden är förbesiktigad. Säljaren kommer att teckna en försäkring mot dolda fel.
Övriga byggnader
Garage
Garageplats i länga med plats för en bil ingår.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 41,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,500
Väg, samf
SEK 32,400
Försäkring
SEK 4,200
Kommentar
Hushållsel och kostnad för försäkring är ungefärliga kostnader.
Samfällighetens månadskostnad är 2 700 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garageplats och Kabeltv (Comhem grundutbud).
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,273,000
Byggnadsvärde
SEK 624,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,887,000
Tomt
Areal
76 kvm
Tomtbeskrivning
Friköpt tomt med utbyggt altandäck och mindre gräsmatta med plantering.
Planbestämmelser
Stadsplan (1966-06-15)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Partille Lexby GA:1
Förvaltning: Vintergäckens samfällighetsförening
Ändamål: Kommunikations och grönytor, förråds-, garage-och parkeringsanl. inkl spolplatta, va-och dräneringsledn. , el-installationer, tvättstuga och övr källarutrymmen, ringledning, centralantenn, takplåt, trappa till källaren, grundmuren, sekundärsystemet för värme o. varmvatten med tillhör. Styrsystem.

Karta

Lexby Partille

Smedjegårdsvägen 3E

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg