230
MEDDB34822FF441487ABF8B5DB2F589852C

Ljus och stor 3rok med ljusa ytskikt och mysig balkong!

Kista, Kista

Ringstedsgatan 61, 1 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,950 inkl. Värme, VA, Kabel-TV & Internet
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer177
Byggår1979

Utgångspris: SEK 2,395,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkomna till denna rymliga 3rok om 81 kvm med en balkong med minimal insyn i sydostläge. Stora sällskapsytor och välplanerade förvaringsutrymmen gör denna planlösning extremt smart. Lägenheten präglas av de ljusa ytskikten och de stora fönsterpartierna där ljuset hittar in. Det ena sovrummet kan man göra om till två stycken. Ett stort kök med ljusa över och under skåp samt plats för ett matbord för 6-8 personer. Välkomna på visning!

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma.
Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt privata skolor så som Cordoba International School och Internationella Engelska skolan.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och vitmålade väggar.

Badrum: Här är ett hel kaklat badrum men badkar.

Förråd/Klädkammare: Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten och rymmer det mesta. Här finns väggmonterade hyllor

Kök: Fräscht kök med vita luckor och lådor med mjukstängning ljusa vitvaror så som diskmaskin och Kyl/frys.

Vardagsrum: Stort och luftigt vardagsrum med gavelfönster som skänker ett rikligt ljus till vardagsrum, kök och hall. Här ligger parkett och vitmålade väggar.

Balkong: Ett av Kistas bästa balkonglägen! Sydväst-läge med eftermiddags- och kvällssol samt utsikt över grönskande Gläntan.

Sovrum 1: Master bedroom med fyra stora fönsterpartier och 5 garderober. Parkett och vitmålade väggar. Detta sovrum går även att dela och göra till 2 mindre sovrum.

Sovrum 2: Perfekt barnrum med plats för enkelsäng. Här finns 2 vita garderober, parkett och vitmålade väggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Pris
SEK 2,395,000
Avgift
SEK 4,950 inkl. Värme, VA, Kabel-TV & Internet
Andel i föreningen
0.37538 %
Andel av årsavgiften
0.37538 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 6/24/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
186 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Agersö i Stockholm
Om föreningen
Brf Agersö bildades i samband med byggnationen av fastigheterna år 1979. Föreningen äger sin mark.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
257
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
I BRF Agersö har finns en gemensam gruppanslutning till Bahnhof som ger varje hushåll 1000Mbit/s både upp- och ned. I kostnaden ingår även frivillig IP-telefoni där man själv betalar samtalskostnaden.

ComHem levererar ett grundutbud med analog- och digital TV samt radio. Det går att på egen bekostnad beställa fler kanaler direkt från ComHem.
Parkering
Vi har 38 garageplatser samt 181 biluppställningsplatser utomhus och 24 gästparkeringar samt ytterligare gästparkeringar längs med Ringstedsgatan.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja. Minst 10%.
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Kista Kista

Ringstedsgatan 61, 1 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg