190
MED97FD0725FE19499B811E09AF6A871ACF

Härligt nybyggt hus i närhet till naturens grönska och lugn!

Såld!

Hindås

Svedjorna 38B


Såld!
Slutpris: SEK 3,490,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

SÅLD!!! Två hus kvar i området av fyra. Härligt nybyggt hus i en lummig och grönskande miljö samt även möjligheten att bygga om den väl tilltagna råvinden till ett andra plan. Här finner du ett modernt boende med gott om förvaring, smarta lösningar samt generös altan som sträcker sig runt hela huset. Viss del av altanen är under tak och gjort så man enkelt kan skapa en inglasad del. Skön golvvärme som värmer upp husets alla rum. Smakfulla materialval som ekparketten och infällda spotlights som är genomgående i nästan hela huset samt även nätverksuttag i de flesta rummen. Ett boende i världsklass som bör upplevas. Välkommen på visning!

Om området

Här kan ni bo nära till stan och samtidigt naturskönt!


Bollebygds kommun är en expansiv kommun med snabbast tillväxt i Sverige som idag har cirka 9 000 invånare. Läget mellan Borås och Göteborg gör det oerhört enkelt att pendla åt vardera håll med motorväg som tar dig dit du vill. Göteborg når du på 35 minuter och Borås på 20 minuter, ännu närmare har du Landvetter flygplats om det kliar i semesternerven. Perfekt läge för pendling om jobbet ligger i någon av de städerna. I de centrala delarna av Bollebygd finner ni allt man kan tänkas önska, så som klädaffärer, matbutik, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket mer. I centrum hittar ni även goda kommunikationer som tar er dit ni önskar.


Kust till kust-banan som sträcker sig mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd vilken trafikeras av Västtrafikbussarna. Värt att notera är även att utveckling av järnvägen pågår i detta nu och en ny tågstation på kommande järnväg mellan knytpunkterna Stockholm och Göteborg kommer vara en stor del i att kommunen fortsätter att växa och utvecklas ännu mer.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea81.2 kvm
Tomtarea900 kvm
Byggår2019

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till ett boende i världsklass!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Huset är förberett för fiber och är på ingång till området.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
81.2 kvm
Areakälla
ritningsuppmätn norm SS 021053
Entré
Välkomnande ljus hall med gott om plats för förvaring. På golvet ligger en slitstark klinker och i taket sitter inbyggda spotlights som är genomgående i större delen av huset. Här finns gott om plats för att inreda med garderober.
Storstuga
Stort vardagsrum i social planlösning. Gott om plats för både soffgrupp med tillhörande möblemang. Ett utmärkande rum med infällda spotlights och stora glaspartier som ger ett generöst ljusinsläpp.
Badrum
Rymligt badrum i stilrent utförande med grått kakel och grått klinker. Utrustningen består av duschhörna i glas, stort och snyggt tvättställ med kommod och WC, samt tvättmaskin och torktumlare. Här finner du även värmepannan.
Kök
Snyggt och stilrent kök. Gott om förvaring och en maskinell utrustning bestående av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll och köksfläkt.
Master bedroom
Master bedroom i snyggt utförande med två avlånga fönster. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang samt plats för garderober.
Sovrum 2
Ännu ett rymligt sovrum, perfekt till ett av barnen eller som kontor.
Sovrum 3
Ännu ett rymligt sovrum, perfekt till ett av barnen eller som kontor.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Elpanna Nibe VVM 225. Värmeslinga i golvet som värmer upp huset.
Ventilation
Frånluft
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Svedjorna 1:11
Övriga byggnader
Carport med tillhörande förråd om ca 7 kvm.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 2,340 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 234,000
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 1,700,000
Tomt
Areal
900 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Altan runt nästan hela huset.
Parkering
Carport
Vatten/avlopp
Enskilt vatten/avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Svedjorna GA:2, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Svedjorna GA:3, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Svedjorna GA:4
Förmån: Officialservitut Väg, 1443-338.1

Karta

Hindås

Svedjorna 38B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg