190
MEDA4F81DA63E2A4336B8C5FA88CB512639

Härligt & nybyggt hus med möjlighet att inreda ovanvåning!

Såld!

Lödöse, Lödöse

Ekebergsvägen 41


Såld!
Slutpris: SEK 3,500,000

Ansvarig mäklare

Härligt nybyggt hus på 110 kvm boarea + 90 kvm biarea oinredd övervåning med lummig och rofylld omgivning. Här finner du ett modernt boende med gott om förvaring, stor altan i soligt läge. Oinredd ovanvåning med möjlighet till ytterligare flera sovrum och rum. Smakfulla materialval som ekparketten och infällda spotlights som är genomgående i nästan hela huset. Välkommen på visning!

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea110 kvm
Biarea90 kvm
Tomtarea825 kvm
Byggår2017
Driftskostnad2,196 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Ekebergsvägen 41!

Ekebergsvägen

Njut av baksida med sol under hela dagen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I natursköna Lödöse finner ni denna nyproducerade 1,5-plans villa på lugn och barnvänlig återvändsgata. Modernt boende med trevlig trädgård där du kan avnjuta heldagssolen i ett insynsfritt läge. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum och tre sovrum med möjlighet att inreda övre plan för ytterligare ett badrum samt sovrum. Med inredd övervåning blir boytan c:a 200 m² och du kan få upp till 11 rum och kök! Njut av ett härligt spabad på baksidans stora altan!

Här erbjuds man ett prisvärt boende med goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min). Närhet till både barnomsorg, grundskola, service och friluftsområden. Välkommen på visning!
Antal rum
3 rum varav 2-3 sovrum
Boarea
110 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
90 kvm
Välkommen till detta mycket välplanerade och moderna hus i nyskick, belägen i expansiva Lödöse. Här bor du bekvämt med allt samlat på ett plan, med möjlighet att inreda övre plan. Gång och cykelavstånd till affär, skola, barnomsorg och pendeltåget som tar dig till Göteborg/Trollhättan. De välplanerade 110 kvm boarea + (90 kvm biarea) disponeras enligt följande:
Hall
En stor och hall välkomnar dig in i bostaden. Möjligheter till avhängning finns direkt till vänster. Här finns även en öppning till köket vilket skapar ett härligt ljus. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är vita. I hallen finns även trappan upp till övre plan.
Kök
Till vänster om hallen finns köket. Ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Köket är inrett med tidlösa och stilrena material och med vitvaror från Bosch. Kaklet är grått och luckorna vita. Köket är utrustat med inbyggd ugn & micro, spis med fläkt, kyl & frys i helskåp, diskmaskin. Här finns även en smart köksö som skapar mer arbetsyta. Här ligger en ekparkett och väggarna är vita.
Vardagsrum
Kök och vardagsrum går ihop i en social planlösning. Stora och många fönster skapar härliga ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Här finns även en braskamin som skapar hög mysfaktor. Från vardagsrummet når man ut till den stora altanen, belägen i ett mycket soligt, sydvästligt läge. Vardagsrummet är rymligt, här får man enkelt plats med större soffgrupp samt stor matgrupp för flera matglada gäster. På golvet ligger en ekparkett och på väggarna sitter en ljus och vackert mönstrad tapet.
Badrum
Vidare från vardagsrum och hall finns badrummet. Ett stort badrum med dusch, wc, handfat med vit kommod och spegelskåp med spotlights.
Sovrum 1
Intill badrummet finns master bedroom. Ett stort sovrum med plats till stor dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Här finns flera garderober. På väggarna sitter en ljus tapet och på golvet ligger ekparkett.
Allrum
Allrummet rymmer enkelt en säng eller förvaringsmöbler och skrivbord. Ekparkett ligger på golvet och på väggarna sitter ljus tapet.
Sovrum 2
Sovrum 2 är också ett bra sovrum alternativt arbets- eller gästrum. Här får plats till säng samt förvaringsmöbel och skrivbord. På golvet ligger ekparkett och på väggarna sitter ljus tapet.
Groventré
I den andra entrén finns tvättmaskin och tumlare. Här finns även ytterligare förvaring. På golvet ligger en mörk och praktisk våtrumsmatta och väggarna är ljusa.
Välkommen!
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump Nibe F730
Ventilation
Mekanisk frånluft, tilluft via ventiler
Byggnadssätt
Grundläggning
Isolergrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Tingberg 4:163
Övrigt
Intill huset, på baksidan, finns en stor altan att avnjuta solen på.
Övriga byggnader
Dubbelgarage med stort förråd.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 26,350 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 13,000
VA
SEK 6,500
Renhållning
SEK 2,150
Sotning
SEK 200
Försäkring
SEK 4,500
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Vissa kostnader är schablonmässigt beräknade efter liknande hus. Notera att driftskostnaderna kan komma att variera beroende på användning och abonnemang.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,493,000
Byggnadsvärde
SEK 2,111,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,983,000
Tomt
Areal
825 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Tingberg-pingstalund
Detaljplan, beslutad
Datum: 2008-12-17
Genomförande: Början 2009-01-29 slut 2024-01-28
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Last, Avtalsservitut: Svängradie till skaftväg, 1462IM-11/28731

Karta

Lödöse Lödöse

Ekebergsvägen 41

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg