190
MEDE13C748545DA4F9BAAB4600FF70C7A35

Nyproducerat tvåplansradhus med solig uteplats i natursköna Lödöse

Såld!

Lödöse, Lödöse

Tvärstigen 3


Såld!
Slutpris: SEK 2,430,000

Ansvarig mäklare

Nu finns chansen att förvärva detta nyproducerade tvåplans radhus i BR-form på lugn och barnvänlig återvändsgata. Modernt boende med lättskött trädgårdstäppa där du kan avnjuta eftermiddagssolen i ett högre, insynsfritt läge. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två badrum och fyra sovrum.

Här erbjuds man ett prisvärt boende i natursköna Lödöse, med goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min). Närhet till både barnomsorg, grundskola, service och friluftsområden. Välkommen på visning!

Om området

Natursköna Ekeberg ligger i Lödöse, Lilla Edets kommun. Här bor man attraktivt med närhet till natur och städernas puls. Hög standard på boende med gemenskap i området och promenadavstånd till tågstationen Lödöse Södra.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Från tågstationen är du inne på Göteborgs centralstation på bara 25 minuter. Jobbar du i Trollhättan når du dit på bara 13 minuter. I anslutning till stationen finns det dessutom en pendelparkering. Väljer du att åka bil, så kör du tryggt och säkert på nya motorvägen E45 som passerar förbi Lödöse. Det finns ett väl utbyggt busslinjenät som knyter samman alla kommunens tätorter (Lilla Edet, Göta, Lödöse, Nygård, Prässebo, Hjärtum och Västerlanda) med busstrafik till och från Trollhättan, Kungälv och Stenungsund, samt anslutningsbussar till Lödöse Södra.

Närservice

På gång- och cykelavstånd från Ekeberg ligger Lödöse centrum. Där finns förskolor, låg-, mellan- och högstadieskola. Här finns även bekvämligheter såsom mataffär, idrottsanläggningar och restauranger. Bibliotek finns inrymt i Lödöse museum. Ekeberg gränsar till naturområdet Pingstalund. Inte långt bort finns upplysta motionsspår.

Parkering

Vid entrén finns plats för 1 bil. Besöksparkering finner du nedanför gatan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,212 inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea112.8 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer17
Byggår2016
Driftskostnad1,083 kr/månad

Bilder

Välkommen till Tvärstigen 3!

Lättskött & hemtrevlig uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
112.8 kvm
Välkommen till Tvärstigen 3!
Ett nyproducerade tvåplans-radhus i BR-form på lugn och barnvänlig återvändsgata i natursköna Lödöse! Prisvärt boende med närhet till både barnomsorg, grundskola, friluftsområden och service! Mycket goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min).
Här erbjuds ett modernt boende i ett insynsfritt läge med lättskött trädgårdstäppa där du kan avnjuta både dags- och kvällssol! Två badrum och fyra sovrum.
Bostadens välplanerade 112,5 kvadrat disponeras enligt följande:
Nedre plan
Ljus och öppen planlösning med vitmålade väggar och genomgående ekparkett med golvvärme för hela våningsplanet.
Entré/hall
Vi tar oss innanför ytterdörren som tack vare sitt glasparti ger hallen ett härligt ljusinsläpp. Förvaringsutrymme finns i garderob till vänster och plats för ytterkläder har du vid avhängning till höger.
Vid entrén ligger en ljusgrå klinker med golvvärme som övergår i ekparkett i hallen.
Badrum
Helkaklat stilrent badrum med ljusgrå klinker som matchas snyggt med kakel i vitt och antracitgrått. Här finner du dusch med vikbara glasväggar, WC, handdukstork, spegelskåp med belysning samt handfat med kommod. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs och blandare från Gustavsberg.
Tvättstuga
Till höger i hallen hittar vi tvättstugan som är utrustad med tvättbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner du även husets uppvärmningssystem i form av en modern frånluftsvärmepump från Nibe.
Kök
Stilrent och tidlöst kök från HTH med vita luckor, rostfria handtag, slitstark bänkskiva i mörkgrå laminat och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Här trivs kocken med gott om arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Högkvalitativa vitvaror från Siemens i form av kyl- och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggnadsugn och -micro. Mot vardagsrummet finns även en mindre köksö som kan användas både som arbetsyta eller matplats, och invid fönstret mot entrén finns plats för ett mindre matbord för 4-5 personer.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti med glas från golv till tak där du även kommer till bostadens trevliga uteplats. Här ryms såväl en stor matgrupp för många middagsgäster samt tv- eller läshörna. Under trappan finns ett smidigt förvaringsutrymme för t.ex. städutrustningen eller barnvagn.
Uteplats
Lättskött uteplats med trädäck och gräsmatta. Insynsskyddat som ramas in av skärmväggar och buskar med naturen alldeles inpå knuten. Plats för utegrupp där du kan avnjuta solen från eftermiddag till dess nedgång.
Övreplan
På det över planet finner du bostadens fyra sovrum och det andra badrummet. Härifrån når du även vinden med förvaringsmöjlighet genom lucka i taket. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett.
Sovrum 1
Direkt till vänster om trappan finner du det första sovrummet. Fönster mot öster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.
Sovrum 2
Intill det första sovrummet, bredvid badrummet, finns det andra sovrummet. Det största sovrummet. Här får enkelt plats med stor dubbelsäng och det finns bra, inbyggd förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.
Badrum
Rakt fram hittar vi bostadens andra badrum som precis som på nedervåningen är helkaklat med ljusgrå klinker, golvvärme samt vitt och antracitgrått kakel på väggarna. Här finner du badkar, WC, spegelskåp med belysning och handfat med kommod. Även här är badrumsinredningen från Svedbergs och blandare från Gustavsberg.
Sovrum 3
Till höger om badrummet hittar vi det tredje sovrummet som idag används som gästrum. Plats för enkelsäng och skrivbord och förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.
Sovrum 4
Bredvid det tredje sovrummet hittar vi det fjärde sovrummet. Även här ryms enkelsäng, skrivbord och det finns förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.
Välkommen åter!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,212 inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)
Driftskostnad
SEK 13,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 12,000
Försäkring
SEK 1,000
Beräknat antal personer
5
Kommentar
Sophämtning 1974 kr/ år. Fem personer i hushållet
Andel i föreningen
3.3333 %
Andel av årsavgiften
3.33 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden hör ett uteförråd om c:a 4 kvm.
Förening
Namn
BRF Ekeberg i Lödöse
Om föreningen
BRF Ekeberg i Lödöse bildades 2014 och består av 30 st radhus i bostadsrättsform som färdigställdes 2016. I samband med detta förvärvade man fastigheterna Tingberg 4:152 och 4:169 som idag uppgår till föreningens samlade mark med en yta på 10 224 kvadratmeter.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
30
Tv och bredband
I månadasvgiften ingår bredband via fiber från Kungälvs energi med en hastighet om 10/10 Mbit, föreningen har gruppavtal med Bahnhof. Digital-tv via kalejdo med TV4, SVT 1, SVT 2, kunskapskanalen och barnkanalen ingår också i avgiften.
Parkering
Till bostaden finns en parkeringsplats i anslutning till entrén. Besöksparkering finns i området nedanför.
Renoveringar
Husen slutbesiktigades under hösten 2016, och i och med att de är nybyggda finns inga större planerade underhåll de närmsta åren.
Ekonomi
Avgiften höjdes med 1% i januari 2019.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Lödöse Lödöse

Tvärstigen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg