190
MED8B6C5E9E1F77457AA19306ABF28AF0EC

Härligt nybyggt hus i grönskande omgivning

Såld!

Bollebygd

Lunnarebacken 16


Såld!
Slutpris: SEK 3,450,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Härligt nybyggt hus med grönskande omgivning samt även möjligheten att bygga om den väl tilltagna råvinden till ett andra plan. Här finner du ett modernt boende med gott om förvaring, snygg altan som sträcker sig runt hela huset och golvvärme som värmer upp alla rum. Smakfulla materialval som ekparketten och infällda spotlights som är genomgående i nästan hela huset samt även nätverksuttag i de flesta rummen. Välkommen på visning!

Om området

Här kan ni bo nära till stan och samtidigt naturskönt!


Bollebygds kommun är en expansiv kommun med snabbast tillväxt i Sverige som idag har cirka 9 000 invånare. Läget mellan Borås och Göteborg gör det oerhört enkelt att pendla åt vardera håll med motorväg som tar dig dit du vill. Göteborg når du på 35 minuter och Borås på 20 minuter, ännu närmare har du Landvetter flygplats om det kliar i semesternerven. Perfekt läge för pendling om jobbet ligger i någon av de städerna. I de centrala delarna av Bollebygd finner ni allt man kan tänkas önska, så som klädaffärer, matbutik, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket mer. I centrum hittar ni även goda kommunikationer som tar er dit ni önskar.


Kust till kust-banan som sträcker sig mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd vilken trafikeras av Västtrafikbussarna. Värt att notera är även att utveckling av järnvägen pågår i detta nu och en ny tågstation på kommande järnväg mellan knytpunkterna Stockholm och Göteborg kommer vara en stor del i att kommunen fortsätter att växa och utvecklas ännu mer.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea91.8 kvm
Tomtarea1,355 kvm
Byggår2018

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Modernt kök från Kvik

Välkommen till denna nyproducerade villa i ett naturskönt område

Stora glaspartier som ger ett rikligt ljusinsläpp

Master bedroom

Stort badrum med ingång till tvättstugan

På altanen kan ni sitta och njuta av kvällssolen inpå småtimmarna

Välkommen in

Stor walk in closet placerat mellan master bedroom och badrummet

Noga utvalda materialval

Husets andra sovrum som lämpar sig perfekt för barnen

Stora och härliga glaspartier

Husets öppna planlösning

Gott om arbetsytor och förvaring i köket

Gott om plats för ett stort matsalsbord för hela familjen

Tvättstuga med groventré så ni enkelt kan hänga ut tvätten på tork

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
91.8 kvm
Areakälla
ritningsuppmätn norm SS 021053
Hall
Välkomnande ljus hall med stora fönster i direkt anslutning med altanen. På golvet ligger en slitstark klinker och i taket sitter inbyggda spotlight som är genomgående i nästan hela huset. Från hallen nås en stor garderob för avhängning och förvaring.
Badrum
Rymligt badrum som ligger i direkt anslutning till tvättstugan. Stilrent utförande med vitt kakel och grått klinker. Utrustningen består av duschhörna i glas, stort och snyggt tvättställ med kommod och WC.
Tvättstuga
Tvättstugan fortsätter i samma stil som badrummet med grått klinker och vita väggar. Bra arbetsytor med skåp, tvättställ och en snygg bänkskiva ovan. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerat på ett skåp för en angenäm arbetsställning. Här finner du även en glasdörr till baksidan för att enkelt kunna hänga ut tvätten.
Sovrum
Master bedroom i rymligt utförande. Här har du även egen utgång till altanen som går runt hela huset. Något utöver det vanliga är den inredda walk in closet som nås både från sovrummet och badrummet.
Vardagsrum
Stort vardagsrum i social planlösning med köket. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Ett utmärkande rum med mycket stora fönsterpartier och takhöjd ända till nock.
Kök
Snyggt vitt kök från Kvik. Gott om förvaring och en maskinell utrustning bestående av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll och köksfläkt. Utrustningen är av märke Bosch.
Sovrum
Ännu ett rymligt sovrum, perfekt som barnrum eller kontor.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Nibe vvm 225 elpanna, vattenburen golvvärme
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Flässjum 1:208
Övriga byggnader
Till huset hör en stor carport med tillhörande förråd om 8 m2.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Summa pantbrev
SEK 2,500,000
Tomt
Areal
1355 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:20, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:21, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:22, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:23, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Låddekärrsbu GA:1
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1443-2018/7.2

Karta

Bollebygd

Lunnarebacken 16

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg