190
MEDE4D97E4C460F4311A45A50DC90CA72B0

Såld!

Kallebäck, Göteborg

Gräddgatan 7


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Välkommen upp till 12 våningen!
Här finner ni en genomgående ljus och trivsam tvåa med magnifik utsikt och smakfulla materialval och utrustning.
Ni har möjlighet att bli de första ägarna som flyttar in i detta boende och kan därför helt utifrån er stil och smak skapa ert drömboende.
Lägenheten är inredd med genomgående ljusa och moderna materialval samt utrustning, bland annat från det kända varumärket Ballingslöv.
Från hall och ut till vardagsrum, kök och sovrum ligger vackert vitlaserat ekgolv som i samklang med de resterande ljusa och sobra färgval på såväl väggar som tak och köksinredning skapar en mycket rofylld och harmonisk känsla i hela lägenheten.

Välkommmen att kontakta ansvarig mäklare för genomgång och mer information.

Om området

Kallebäck är en lugn och trivsam stadsdel i centrala Göteborg med både innerstadens puls och skogens stillhet inom nära räckhåll.
Här tar du dig enkelt rakt ut i skog och mark. Alldeles intill bjuder Lackarebäcksberget på en oas av vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. Bara en promenad bort hägrar också det milsvida naturreservatet Delsjön med sin fantastiska natur. Här hittar du badstränder, fiskeplatser, klättermiljöer, promenadstigar och golfanläggning. Vintertid åks det utför vid delsjöområdets eget fjäll Brudarebacken, med konstsnöanläggning, servering, skiduthyrning och knappliftar.
Kallebäck var tidigare en liten by och omnämns för första gången redan 1496. Namnet Kallebäck kommer från den bäck med samma namn som rann genom området. Källan till bäcken med det omtalade klara vattnet låg i bergssluttningen ovanför den nuvarande stadsdelen. Här byggdes den allra första vattenledningen till Göteborg. Strax ovanför källan ligger Hällkistan, en 4000 år gammal grav från slutet av stenåldern.
I stadsdelens blandade bebyggelse syns många mindre hus, bland annat tidstypiska 50-talshus i tegel och landshövdingehus med stora välskötta grönytor mellan husen. I Kallebäck bor du bekvämt med närhet till pizzeria, frisersalong och lunchrestauranger som JP's och Nova. Närmsta mataffär är NETTO, vill du storhandla finns ICA Maxi och Willys på andra sidan motorvägen.
Lockar storstadspulsen tar du dig med en 15 minuters cykeltur ner till Avenyn, Nordstan och Ullevi. Kommunikationerna är annars goda, med buss 50 åker du på 12 minuter till Korsvägen där du också hittar några av Göteborgs stora attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan, Universeum och Världskulturmuseet.
av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,975
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea51 kvm
Våning12 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2103
Byggår2017/2018
Driftskostnad400 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Från 12 våningen lär utsikten vara magnifik! ( exempelbild från Stena )

Exempelbild kök ( Stenas )

Exempelbild vardagsrum ( Stenas )

Exempelbild badrum ( Stenas )

Lägenhet på våning 12 av 14.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna Här finner ni en genomgående ljus och trivsam tvåa med magnifik utsikt och smakfulla materialval och utrustning.
Ni har möjlighet att bli de första ägarna som flyttar in i detta boende och kan därför helt utifrån er stil och smak skapa ert drömboende.
Lägenheten är inredd med genomgående ljusa och moderna materialval samt utrustning, bland annat från det kända varumärket Ballingslöv.
Från hall och ut till vardagsrum, kök och sovrum ligger vackert vitlaserat ekgolv som i samklang med de resterande ljusa och sobra färgval på såväl väggar som tak och köksinredning skapar en mycket rofylld och harmonisk känsla i hela lägenheten.
Antal rum
2 rum
Boarea
51 kvm
Areakälla
Enligt den ekonomiska planen
Hall
I hallen möts du av praktiskt och tåligt klinkergolv som sedan övergår till vitlaserat ekgolv som enhetligt ligger i resterande rum i lägenheten.
Välplanerad avhängning av kläder och skor på höger sida samt två stora garderober med skjutdörrar på höger sida och ett städskåp.
I hallen finns även plats för övrig hallmöblering tex. smalare sideboard och vägghyllor mm.
Klädkammare
I nära anslutning från både hall och sovrum finner vi den stora klädkammaren. Här finns möjlighet att inreda med smart hyllförvaring för optimal förvaring.
Kök
Stilrent högkvalitativt kök från kända Ballingslöv med släta köksluckor i sober pärlgrå nyans samt grepplister i aluminium en mycket stilren combo!
Ovanför arbetsbänken är väggen beklädd med hexagonfomrade kakelplattor i vit nyans, samma mönster som badrumsgolvet är prytt med.
Som en ytterligare fin detalj i detta kök är den tunna, vita bänkskiva som snyggt har en infälld och underlimmad vaskho.
Alla vitvaror går i rostfritt stål från Electrolux.
Badrum
Detta badrum är något utöver det vanliga. Med felfri smak och sinne för detaljer är detta badrum utrustat med fina materialval från bland annat Ballingslöv, vars inredning vunnit Elle Decorations designpris i Swedish Design Award 2017.
Golvet är beklätt med hexagonsformade klikerplattor i grå nyans som bryts av med vita rektangulära klinkerplattor.
Dusch med vikbara glasväggar för att optimera ytan, vägghängd kommod med handfat samt spegelskåp.
Kombinerad tvätt- och torkmaskin är installerad, men huset har även en gemensam tvättstuga.
Sovrum
Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Längs med ena kortsidan står två stora garderober samt ett linneskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
12 av 14, hiss finns
Avgift
SEK 2,975
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,800
Kommentar
Prisuppgifter är en uppskattad schablon.
Andel i föreningen
1.0959 %
Tillträde
Ell. Enl. överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017/2018
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Kallebäcks Torn
Om föreningen
I Brf Kallebäcks Torn finns 84 lägenheter i storlekar från tvårummare på ca 45 kvm - 59 kvm och trerummare från ca 67 kvm - 70 kvm.
Föreningen förvärvade och bebyggde fastigheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7 under 2017/2018.
För mer information vänligen gå in på: https://www.kallebackstorn.se/

Allmänt
Kallebäcks Torn är ett av östra Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt! I två fjortonvåningshus har Stena Fastigheter nu byggt både bostadsrätter och hyresrätter. I det ena huset är det alltså enbart bostadsrätter och i det andra enbart hyresrätter. Detta är en optimal kombination för föreningen då detta bidrar till regelbundna extrainkomster i föreningen. Husen är byggda i modern tappning med snygg estetik och praktisk funktion. Bostäderna byggs med certifiering Miljöbyggnad Silver.

Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum.

Då föreningen är så pass ny finns ingen årsredovisning att visa.
Tillgång finns till föreningens stadgar samt ekonomiska plan.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
84
Tv och bredband
Kanalbox med tv-basutbud från ComHem.
Fastigheten är kopplad till Itux som är ett öppet nät med fiberanslutning i hastighet 1000MB/sek.
Man får alltså koppla på vilket nätverk man vill. Om föreningen senare kommer arbeta fram ett gruppavtal med någon bredbandsleverantör får senare utvisas.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns bl.a. i föreningens garage, till dessa platser är det separat kö.
Kostnad för garageplats är ca 1100kr/månaden.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Kallebäck Göteborg

Gräddgatan 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg