190
MED14A1D4DEEC38445EB3E897BD1A8BDDA7

Mycket välplanerade trea med stor uteplats i mysiga Munkebäck!

Såld!

Munkebäck, Göteborg

Uddeholmsgatan 4


Såld!
Slutpris: SEK 3,400,000

Ansvarig mäklare

Äntligen finns nu chansen att förvärva denna unika genomgångstrea med härlig radhuskänsla! Belägen på markplan med stor altan! Modernt boende från 2001 som erbjuder bekvämlighet med närliggande kollektivtrafik som snabbt tar dig till centrum. Parkering ingår i avgiften. Välkommen på visning!

Om området

I östra centrum ligger Munkebäck, ett lugnt och populärt område under utveckling. Här växer nya hyres- och bostadsrätter, förskolor och aktivitetshus fram.

Namnet Munkebäck kommer från den bäck som medeltidens munkar vandrade längs på sin väg från klostret i Nya Lödöse till Härlanda gamla kyrka. Kyrkan revs 1528 och idag syns de framgrävda ruinerna intill den nya kyrkan som byggdes 1959 efter ritningar av den internationellt berömde svenska arkitekten Peter Celsing.

På Munkebäckstorget, ett fint litet 50-talstorg hittar du apotek, Coop Konsum, grönsakshandlare, sushi, fiskbil, systembolag, pizzeria, bank och vårdcentral med barnmorskemottagning. Vid Munkebäcksmotet finns också ICA Kvantum med välsorterat utbud. I området hittar du gemytliga kvarterskrogar som Glenns och Ölstugan Tullen och vid Munkebäckstorget bakas det bröd i stenugn på mysiga caféet Portens Bageri.

Traktens eget kulturutbud för stora små och bjuder Kulturhuset Kåken på i Härlanda Park. Här arrangeras barnteater, filmvisningar, vernissage, föreläsningar, sagostunder och konserter. Förutom Göteborgs tredje största bibliotek finns här också en öppen förskola och café med uteservering under sommarhalvåret.

För dig som vill röra på dig finns Hela Hälsan, ett lokalt gym vid Munkebäckstorget som erbjuder både gym- och gruppträning utan startavgifter. Här finns ett kurs- och behandlingscenter med bland annat massage, kinesiologi och meditation på menyn. Vid Torpavallen handelsplats hittar du välkända träningskedjan SATS.
På gång- och cykelavstånd hägrar storslagen natur och stillhet vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöns vidsträckta naturreservat med badsjöar, motionsspår och strövområden.

Kommunikationerna i området är mycket bra och du har nära till buss, spårvagn och pendeltåg som tar dig till centrala staden på ungefär en kvart. Du som tar bilen kommer snabbt ut på E20 vid Munkebäcksmotet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,924 inkl. värme, VA, källarförråd och parkering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78.7 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00012
Byggår2001
Driftskostnad575 kr/månad

Bilder

Välkommen till Uddeholmsgatan 4!

Stor altan att njuta på!

Kvantum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I hjärtat av Munkebäck finns denna rymliga & ljusa genomgångstrea. Njut av stora rum, fräscha ytskikt och en stor altan på baksidan. Intill finns snabb och smidig kommunikation via spårvagn 1 och 5 som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Stabil förening.

De välplanerade 78,7 kvadratmeterna disponeras enligt följande:
Antal rum
3 rum
Boarea
78.7 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
En stor hall välkomnar dig in i bostaden. Direkt till vänster finns möjlighet till avhängning och det erbjuds även plats för garderobsförvaring. På golvet ligger ett ljus klinkergolv och väggarna är vita. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare.
Kök
Till höger om hallen ligger köket. Ett stort och fräscht kök. Här finns kyl & frys i helskåp, spis med fläkt samt diskmaskin från Bosch. Matplats till flera matglada gäster. Luckorna är vita som matchas med ett ljust kakel.
Vardagsrum
Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Här får det enkelt plats till stor soffgrupp och tv-möbler. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är tapetserade i en ljus tapet. Från detta rum nås även bostadens balkong, vilken är rymlig samt belägen i ett soligt västerläge.
Sovrum 1
Till höger om vardagsrummet finns det mindre sovrummet. Ett väldisponerat rum med plats för säng och skrivbord samt förvaringsmöbel. På golvet ligger en parkett och väggarna är tapetserade i en ljusgul, fin färg.
Sovrum 2
Till vänster om hallen finns det större sovrummet. Sovrummet är stort och har förvaringsmöjligheter i form av flera garderober till vänster. Här finns plats till stor dubbelsäng samt förvaringsmöbler. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade i en grön, härlig färg.
Badrum
Ett stilrent, helkaklat badrum som är rymligt. Ljust kakel matchas med ljusblå klinkers. Här finns tvättpelare med torktumlare samt tvättmaskin, spegelskåp med handfat i vitt, wc samt dusch.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,924 inkl. värme, VA, källarförråd och parkering
Driftskostnad
SEK 6,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,900
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.
Andel i föreningen
5.09315 %
Andel av årsavgiften
5.09255 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 6/9/2008
Energiprestanda
129 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. En stor altan på drygt 30 kvadratmeter finns där du kan avnjuta eftermiddagssolen. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Förening
Namn
Brf Sävenäs Torpa
Om föreningen
Brf Sävenäs Torpa förvärvade fastigheten Sävenäs 173:2 2001.
Fastigheten bebyggdes då med ett flerbostadshus i 5 våningar.

Byggnadens totalyta är 1 536 kvm och föreningen upplåter 20 lägenheten med bostadsrätt.

Fördelning:
2 rok 5 st
3 rok 10 st
3,5 rok 5 st

I föreningen finns en gemensamhetslokal som också kan nyttjas som övernattningsrum.
Ett cykelförråd finns också.

Internetleverantör är ComHem, föreningens fastighetsskötsel sköts av TJG medan den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC, Sverige BostadsrättsCentrum.

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats samt ett källarförråd. Man kan enkelt ta hissen ända ner i källaren vilket är bekvämt och bra.
Antal lägenheter
20
Parkering
I området finns det gratis gatuparkering på flertalet av gatorna.
Övrigt
Inga avgiftsförändringar planerade.

Karta

Munkebäck Göteborg

Uddeholmsgatan 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg