190
MEDF55E99B223994BBA90741C88C93DC963

Charmig genomgångstvå med möjlighet att göras om till en trea

Såld!

Gamlestaden, GÖTEBORG

Konstapelsgatan 2A


Såld!
Slutpris: SEK 2,125,000

Ansvarig mäklare

Nu har du möjligheten att förvärva en härlig genomgångstvåa med möjligheten att göras om till en trea. Smakfullt renoverad med detaljer som trävägg i vardagsrummet och snygg tegelvägg i sovrummet. Boendet är genomgående ljus och fräsch samt ett rymligt och välutrustat kök. Takhöjden är väl tilltagen om ca 2.70 m vilket ger en härlig rymd. Placerad i Gamlestaden, med sin långa och rika historia, en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Varmt välkommen på visning!

Om området

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,727 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer55
Byggår1945
Driftskostnad332 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Rymligt vardagsrum med charmig trävägg

Ljust och modernt kök

Snygga detaljer

Stort sovrum med snygg tegelvägg

Bra förvaring

Välkomnande hall

Nära populära Serneke Arena

Säveån

Serneke Arena

Serneke Arena

Serneke Arena

SKF

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna fina genomgångstvåa i populära Gamlestaden. Lägenheten är möjlig att göra om till en trea. Väggarna är genomgående vita och i alla rum förutom köket ligger det en fin ekparkett.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Hallen är rymlig med plats för förvaring av både ytterkläder och skor. Från hallen når du lägenhetens alla rum. Väggarna är vita och på golvet ligger en fin ekparkett.
Vardagsrum
Här är takhöjden slående om ca 2,70 m vilket ger en härlig rymd till rummet. Det finns plats för soffa och en arbetshörna om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en fin ekparkett. Vardagsrummets fönster skänker ett härligt ljusinsläpp till rummet och härifrån har du utsikt över föreningens mysiga innergård.
Kök
Köket är praktiskt med smidiga förvaringsmöjligheter. Det finns även gott om arbetsytor i form av en fin bänkskiva i massiv ek. Luckorna är vita och på väggen sitter ett kakel i antracit. Köket är utrustat med en inbyggd kombinerad mikro och ugn, pyrolysugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. På golvet ligger ett fint laminat i ek och väggarna är vita med undantag för en fondtapet.
Sovrum
Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här utmärker sig tegelväggen som ger extra karaktär till rummet. På golvet ligger en fin ekparkett och övriga väggar är målade i vitt. Det finns en stor och rymlig garderob med inbyggd belysning som rymmer mycket förvaring.
Badrum
Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger ett turkost kakel. Det är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin som underlättar i vardagen.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,727 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Driftskostnad
SEK 3,984 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 1,344
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.4494 %
Tillträde
Mitten jan el enl överens
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1945
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/16/2009
Energiprestanda
148 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.
Förening
Namn
Sv Folkbyggens Brf Nr 7 I Göteborg
Om föreningen
Föreningen är en privat förening som registrerades år 1946. Fastum bistår med den ekonomiska förvaltningen. Den tekniska förvaltningen har skötts i regi av föreningen och entreprenörer.
Antalet medlemslägenheter i föreningen är 77 stycken.
Underhållsarbeten: Dränering, stambyten och renovering av badrum. Termostatrar på alla element har bytts ut, samtliga fönster är utbytta och bredbandsuppkopplingen till lägenheterna har slutförts. Stor del av föreningens lägenheter har fått erbjudandet och därmed bytt lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar.
Gemensamma utrymmen: Föreningslokal, snickarlokal, bastu, cykelförråd och tvättstuga.

För mer information om föreningen besök hemsidan: www.folkbyggensju.se
och se bifogad årsredovisning under "dokument".
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Gamlestaden GÖTEBORG

Konstapelsgatan 2A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg