190
MED31F7A83F4A1E4C84924F1E4B85AC436F

Såld!

Kviberg, GÖTEBORG

Soldathemsgatan 17


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Nu har du möjlighet att förvärva en härlig tvåa i populära och expansiva Kvibergsstaden. Här finner du ett boende med öppen och ljus planlösning samt härligt stor balkong med en avskildhet då den är vänd i ett fritt läge ut mot Säveån. Genomgående stilren standard med ljusa ytskikt och ekparkett. I detta boende erbjuds all tänkbara bekvämligheter med fullt utrustad kök och badrum. Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum. Välkommen på visning!

Om området

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,350 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1103
Byggår2013
Driftskostnad258 kr/månad

Bilder

Välkommen till denna stilrena tvåa

Stort sovrum med gott om förvaring

Fönsterbrädor i sten

Helkaklat badrum

Välkomnande hall

Fastigheten

Säveån

Serneke arena

Serneke arena

Serneke arena

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I denna ljusa lägenhet erbjuds du en luftig och öppen planlösning, härlig balkong i sydvästläge och närhet till både natur, populära Serneke Arena samtidigt som du tar dig in till city på endast 10 minuter.
Antal rum
2 rum
Boarea
54.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Hall
Direkt så infinner sig känslan av det nya och fräscha i lägenheten. Hallen är klädd i vita ytskikt och ett fint parkettgolv i ek. Goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i en garderob.
Vardagsrum
Vardagsrum
Stort och luftigt med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Ytskikten består även här av vita väggar och den fina parketten av ek. Här finner du även utgången till den stora balkongen.
Kök
Kök
Ljust och fint kök med god förvaring och fin bänkskiva. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, ugn och diskmaskin.
Sovrum
Sovrum
Rymligt med plats för säng och sängmöbler. Här finns även god förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Ytskikten fortsätter i samma fina standard med vita väggar och parketten i ek.
Badrum
Badrum
Helkaklat i tidlösa materialval. Mörkgrå klinker och vitt kakel. Det rymliga badrummet är utrustad med en fin duschhörna i glas, vägghängd wc, tvättställ med kommod. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,350 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Driftskostnad
SEK 3,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 1,900
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.224 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiprestanda
63 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Soldathemmet
Om föreningen
Föreningen innehar två flerbostadshus med sammanlagt 64 lägenheter och en lokal. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus, förråd och cykelrum i hus 2.
Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
2 rok - 28 stycken
3 rok - 24 stycken
4 rok - 12 stycken

Föreningen hyr dessutom ut en lokal om 531 kvm till förskoleverksamhet.

Föreningen har 52 stycken markparkeringar för uthyrning (ca 350kr/mån). Samtliga lägenheter är anslutna till Telia Triple Play.

Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetspartner i Göteborg AB. För mer info se årsredovisning och föreningens stadgar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Kviberg GÖTEBORG

Soldathemsgatan 17

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg