190
MED6717EB238FD5481A855BAF98204A5B9A

Såld!

Borgmästaregården, MALMÖ

Annebergsgatan 10A


Såld!
Slutpris: SEK 1,335,000

Ansvarig mäklare

Snart kan du njuta av en välplanerad tvårummare på populära Borgmästaregården. Här finner vi gott om förvaring, helkaklat badrum som renoverades år 2014 och väl tilltagna ytor i både sovrum och vardagsrum. Dessutom finns det en stor inglasad balkong. Varmt välkommen på visning!

Om området

Borgmästargården är ett lugnt område och härifrån når man Universitetssjukhuset MAS, Pildammsparken, Mobilia (köpcentrum) med en kortare promenad.

För idrottsintresserade ligger Baltiska Hallen, Swedbank Stadion (MFF:s hemmaarena) samt Atleticum ett stenkast från området. På Swedbank Stadion finns även Friskis och Svettis samt O´Learys.

Kommunikation

Från området har man nära till knutpunkten Södervärn där man finner många bussförbindelser och med kortare promenad når man även Triangeln där citytunneln finns med tågförbindelser.

Närservice

Förutom Mobilia med alla sina affärer, restauranger och matbutiker finner vi dessutom Stora Coop Stadion i nära anslutning. På Borgmästargården finns även vårdcentral, tandläkare, restaurang, frisör, 2 st förskolor och en skola.

Parkering

I området finns det både fri- och betalparkering.

Övrigt

För löprundor eller trevliga promenader ligger Pildammsparken ett stenkast bort.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,822 inkl. värme, VA, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg: 65 kr/mån för internet.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer114
Byggår1965

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
46.5 kvm
Hall
Innanför dörren möts vi av ett ljusgrått klinkergolv och vita väggar. Här finner vi gott om förvaring i garderob och en stor klädkammare. Dessutom finns det plats för hatt- och skohylla.
Sovrum
I bostadens sovrum är väggarna bredspacklade och målade i vitt. Här får vi plats med dubbelsäng med sängbord på båda sidor om sängen. Dessutom kan man möblera med byråer/ garderob om man önskar ytterligare förvaring.
Badrum
Det helkaklade badrummet renoverades år 2014. Här ligger ett grått klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Utrustningen består av wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, dusch med vikbara duschväggar och handdukstork.
Vardagsrum
Det väl tilltagna vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och dörr ut till den stora inglasade balkongen där man får plats med mindre utemöblemang.

I vardagsrummet kan man med fördel möblera med både större matgrupp för att njuta av härliga middagar samtidigt som man får plats med stor soffgrupp och tv-bänk. På golvet ligger parkettgolv och precis som i resten av bostaden är väggarna bredspacklade och målade i vitt.
Kök
Köket har ett fönster som vetter ut mot de lugna omgivningarna vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Det är praktiskt planerat och man har goda arbetsytor trots det mindre köket och man finner all utrustning man kan önska sig. Utrustningen består av kyl/frys, diskho, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin och spishäll.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 2,822 inkl. värme, VA, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg: 65 kr/mån för internet.
Andel i föreningen
0.1124 %
Andel av årsavgiften
0.1124 %
Tillträde
enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 5/8/2018
Energiklass
E
Förening
Namn
HSB BRF Lagmannen i Malmö
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Lagmannen har ett utmärkt läge i centrala Malmö. Lagmannen ligger på Borgmästargården som har promenadavstånd till Skånes universitetssjukhus SUS, Pildammsparken och Mobilia. För idrottsintresserade ligger Baltiska Hallen, Swedbank Stadion (MFF:s hemmaarena) samt Atleticum ett stenkast från området. På Swedbank Stadion finns även Friskis och Svettis samt O´Learys.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
490
Antal lokaler i föreningen
6
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till digital-TV via Sydantenn och bredband via Ownit med en hastighet på 500-1000 mbit/s (obligatorisk kostnad för bredband tillkommer med 65kr/mån).
Parkering
Föreningen har 271 parkeringsplatser i området. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 200 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I övrigt råder fri parkering i området. För mer information se: www.malmo.se
Renoveringar
Föreningen har beslutat att renovera fasad under 2019-2020

Utförda renoveringar/ underhåll:
2018 - stamrenovering, relining
2018 - entréer renoverades
2018 - utbyte av fläktar
2016 - upprustning av utemiljön utfördes
2015 - taket tilläggsisolerades
2015 - OVK-besiktning utförd
2013 - hissarna renoverades
2013 - fyra miljöhus byggdes i området för sopsortering
2012 - målning av trappuppgångarna
2009 - porttelefon installerades och taggsystem i trappuppgångar kopplades in
2008 - tvättstugorna och källargångarna renoverades
2007/2008 - upprustning av gården utfördes
2006 - fasad- och balkongrenovering. Befintliga balkonger byggdes ut, glasades in och det byggdes även till nya balkonger
2005 - ny uteplats på gräsplanen på Lagmansgatan 3 byggdes
1995 - nytt tak
1988 - byte av samtliga fönster till 2-glas fönster
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, fastigheten innehas med tomträtt. Nuvarande tomträttsavgäld går ut 2019-12-31.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Borgmästaregården MALMÖ

Annebergsgatan 10A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg