190
MEDFD7CA5FC08A141B984F856CBF93FE0E2

Såld!

Kungsholmen Thorildsplan, Stockholm

Kristinebergsvägen 6


Såld!
Slutpris: SEK 5,300,000

Ansvarig mäklare

Mycket välplanerad och barnvänlig 4:a med stor uteplats mot föreningens lugna innergård, tre rejäla sovrum, rymligt kök i öppen planlösning och fräscht badrum. Stabil förening som erbjuder garage, hiss, två förskolor, fina innergårdar och mycket god ekonomi. Lägenheten annonseras med ett accepterat pris. Välkommen på visning!

Om området

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer och flera restauranger. På Lindhagensgatan finns en galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag. I närheten finns också flera gym, såsom SATS och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger.

Lindhagen - en ny stadsdel: Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här har det växt fram en ny spännande stadsdel med bland annat en strandpromenad, strandpark och stadspark, nya butiker, caféer och restauranger och grönområden.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje).

Närservice

Endast 10 minuters promenad till tre populära lekparker; Uggleparken, Rålambshovsparken och Kristinebergs strandpark. Även Kristinebergs skola ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,428 inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea78 kvm
Lägenhetsnummer1215 (1002)
Byggår1979-80

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
78 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Rymlig hall med plats för avhängning och skoställ. Goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och garderober.
Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med ljust parkettgolv och vita väggar vilket skapar en härlig känsla av rymd. Öppen och social planlösning mot köket. Naturlig plats för stort matbord. Här nås den stora inglasade terrassen. Tack vare inglasningen kan den nyttjas året runt som ett extra rum.
Uteplats
Fantastisk uteplats med möjlighet till flera sittgrupper. Här nås den barnvänliga och välskötta innergården med stora gräsytor, grill -och matplatser samt lekplatser.
Sovrum
Rejält sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring. Här finns platsbyggd garderob bredvid och ovan sängen för optimal förvaring. Fönster mot lugn promenadgata.
Sovrum
Detta sovrum passar perfekt som barnrum. Här finns gott om plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler och mycket mer. Detta rum med fönster mot föreningens lugna och barnvänliga innergård.
Sovrum
Även detta rum passar som perfekt som barnrum alternativt gästrum eller arbetsrum om så önskas. Fönster mot föreningens innergård.
Kök
Välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här bjuds stor kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Mycket goda förvaringsmöjligheter i kökssystem med vita luckor. Rejäla arbetsytor med vitt kakel ovan.
Badrum
Fräscht badrum med snygg våtrumsmatta på golvet och halvt kaklade väggar. Här bjuds badkar, wc, tvättställ med kommod, handdukstork och plats för tvättmaskin.
Övrigt
Lägenheten är angiven som 3 rok i lägenhetsregistret men disponeras idag som 4 rok.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
0 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,428 inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Andel i föreningen
0.3379 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1979-80
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/14/2019
Energiprestanda
125 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör 2 rymliga förråd.
Förening
Namn
Brf Ängsknarren 2001
Om föreningen
Brf Ängsknarren består av sex hus med adress Lindhagensgatan 71-81, Geijersvägen 14-24 och Kristinebergsvägen 4-50. Husen ritades av arkitekt Kaj Sucksdorff och byggdes av JM under perioden 1979-1980. Föreningen förvärvade fastigheten 2002. Välskött förening med god ekonomi. Sedan ombildningen har man sålt ett flertal av föreningens hyresrätter. Detta har medfört att man amorterat kraftigt på lånen samt utfört större renoveringar såsom dräneringsarbeten, uppfräschning av gårdarna, renovering av samtliga tvättstugor och utbyte av portar. Föreningen har under 2014-2015 renoverat fasaden vilket är ett stort estetiskt lyft för området. Det finns en gästlägenhet, 12 tvättstugor och två förskolor, Pilfinken och Ängsknarren.

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Gemensamma utrymmen: I varje huslänga finns två gemensamma tvättstugor. Varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum med fläktanläggning. Barnvagnsrum finns i varje port och cykelförråd i varje hus. I föreningen finns även grovsoprum/miljöstation, fritidslokal, hobbyrum och gästlägenhet.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
324
Varav hyreslägenheter
32
Antal lokaler i föreningen
44
Tv och bredband
Kabel-Tv via ComHem
Bredband via Ownit
Parkering
Föreningen har ett fräscht garage med 186 p-platser och 15 MC-platser. Garage kostar för närvarande 1.000 kr/mån. och MC-plats 310 kr/mån.
Renoveringar
2005 - Dränering, Portkodsystem, Trappuppgångar,
2007 - Fläktsystem
2009-2014 Hissar
2010 - Portar, Tvättstugor med torkrum
2011- Garagegolv
2012 - Eluppvärmd takavvattning,
2012-2015 - Fasadrenovering
2015 - Tvättstugor, varmmanglar tre st, Återvinningsrum, nytt dörrparti, Hus 6, omdragning av takavvattning
2016 - Återvinningsrum, sprinklerinstallation, Garaget, ventilation, byte till EC-fläkt, Hus 1-6, tak, gångbryggor & stegar
Samordnad upphandling säkerhetsdörrar, Garaget, öppning av hela plan 3300 för uthyrning, Garaget, golv infart & ramp förstärkning med kolfiber, Gårdar & trädgård, ny häckplantering & statushöjning, Hus 4, 5 & 6, dörröppnare, uppgradering,
Garaget, kameraövervakning, utökning,
2017 - Hus 6, elmätarrum, nyinstallation säkerhetsdörrar, Trappuppgångar, ny LED-belysning, Garaget, nya dörrmiljöer och Aptus för ökad säkerhet
2017 - Stolpbelysningen utbytt till pollare med LED
2017 - Portar och gårdsdörrar, byte av låskistor
2017 - Hus 2 & 4, utflytt av inbyggda takavvattnare
2018 - Gårdar, lekplatser, uppgradering av ytor
2018 - Cykelrum, de fyra större, automatiska dörröppnare
Ekonomi
Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Läs mer om föreningen på www.angsknarren.se.

Karta

Kungsholmen Thorildsplan Stockholm

Kristinebergsvägen 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg