190
MEDD57A9139D5554DB3ADE39C281A009921

Såld!

Kungsholmen Thorildsplan, Stockholm

Kristinebergsvägen 38, vån 4


Såld!
Slutpris: SEK 5,425,000

Ansvarig mäklare

Högst upp i huset med insynsskyddat och ostört läge ligger denna fina 3:a. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med rymliga och ljusa rum. Stor balkong med sol under eftermiddag och kväll. Trevlig utsikt från balkongen över lummig grönska. Välskött förening med god ekonomi, garage och lummiga barnvänliga innergårdar. Nära tunnelbana, mataffärer, Hornsbergs Strand och Rålambshovsparken.

Om området

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer och flera restauranger. På Lindhagensgatan finns en galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag. I närheten finns också flera gym, såsom SATS och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger.

Lindhagen - en ny stadsdel: Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här har det växt fram en ny spännande stadsdel med bland annat en strandpromenad, strandpark och stadspark, nya butiker, caféer och restauranger och grönområden.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje).

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,023 inkl värme, VA, bredband och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea70 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer04277-01-01-1157/1402
Byggår1979-80
Driftskostnad400 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten är i gott skick och har genomgående ljusa parkettgolv och vitmålade väggar vilket ger bostaden en härlig rymd och ett fint ljus.
Antal rum
3 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
enligt uppmätning
Hall
Redan i hallen välkomnas du av bostadens härliga ljusinsläpp och den lummiga grönskan utanför. Hallen erbjuder både generöst med förvaring och goda avhängningsmöjligheter.
Kök
Stilrent kök med vita släta luckor och en ljus bänkskiva. Generöst med både arbetsyta och skåpsförvaring. Naturlig matplats invid fönstret som rymmer ett stort matbord och även extra förvaring för den som önskar. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin och en kyl/frys.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv och förvaring. Även plats för skrivbord för den som önskar. Det stora fönsterpartiet och utgången till balkongen ger rummet ett härligt ljusinsläpp.
Balkong
Stor balkong med eftertraktad kvällssol. Härlig utsikt över lummig grönska och gott om utrymme för möbler och blommor.
Sovrum 1
Lägenhetens största sovrum rymmer utan problem en dubbelsäng, nattduksbord och förvaring.
Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum har även det en bra storlek och är lättmöblerat. I rummet finns ett platsbyggt garderobsutrymme med skjutdörrar. Gott om plats även för säng och ytterligare förvaring.
Badrum
Lyxigt badrum med ett mörkt klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Badkar med en skiljevägg i glas, handfat med en rymlig kommod och WC. Ett vägghängt skåp som erbjuder förvaring samt hyllor. Tvättmaskin med arbetsyta ovan. Två fönster som ger ett fint ljus inne i badrummet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,023 inkl värme, VA, bredband och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförlig uppgift, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Andel i föreningen
0.30564 %
Andel av årsavgiften
0.29924 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1979-80
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/14/2019
Energiprestanda
125 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 8 kvm.
Förening
Namn
Brf Ängsknarren 2001
Om föreningen
Brf Ängsknarren består av sex hus med adress Lindhagensgatan 71-81, Geijersvägen 14-24 och Kristinebergsvägen 4-50. Husen ritades av arkitekt Kaj Sucksdorff och byggdes av JM under perioden 1979-1980. Föreningen förvärvade fastigheten 2002. Välskött förening med god ekonomi. Sedan ombildningen har man sålt ett flertal av föreningens hyresrätter. Detta har medfört att man amorterat kraftigt på lånen samt utfört större renoveringar såsom dräneringsarbeten, uppfräschning av gårdarna, renovering av samtliga tvättstugor och utbyte av portar. Föreningen har under 2014-2015 renoverat fasaden vilket är ett stort estetiskt lyft för området. Det finns en gästlägenhet, 12 tvättstugor och två förskolor, Pilfinken och Ängsknarren.

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Gemensamma utrymmen: I varje huslänga finns två gemensamma tvättstugor. Varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum med fläktanläggning. Barnvagnsrum finns i varje port och cykelförråd i varje hus. I föreningen finns även grovsoprum/miljöstation, fritidslokal, hobbyrum och gästlägenhet.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
324
Varav hyreslägenheter
32
Antal lokaler i föreningen
44
Tv och bredband
Kabel-Tv via ComHem
Bredband via Ownit
Parkering
Föreningen har ett fräscht garage med 186 p-platser och 15 MC-platser. Garage kostar för närvarande 1.000 kr/mån. och MC-plats 310 kr/mån.
Renoveringar
2005 - Dränering, Portkodsystem, Trappuppgångar,
2007 - Fläktsystem
2009-2014 Hissar
2010 - Portar, Tvättstugor med torkrum
2011- Garagegolv
2012 - Eluppvärmd takavvattning,
2012-2015 - Fasadrenovering
2015 - Tvättstugor, varmmanglar tre st, Återvinningsrum, nytt dörrparti, Hus 6, omdragning av takavvattning
2016 - Återvinningsrum, sprinklerinstallation, Garaget, ventilation, byte till EC-fläkt, Hus 1-6, tak, gångbryggor & stegar
Samordnad upphandling säkerhetsdörrar, Garaget, öppning av hela plan 3300 för uthyrning, Garaget, golv infart & ramp förstärkning med kolfiber, Gårdar & trädgård, ny häckplantering & statushöjning, Hus 4, 5 & 6, dörröppnare, uppgradering,
Garaget, kameraövervakning, utökning,
2017 - Hus 6, elmätarrum, nyinstallation säkerhetsdörrar, Trappuppgångar, ny LED-belysning, Garaget, nya dörrmiljöer och Aptus för ökad säkerhet
2017 - Stolpbelysningen utbytt till pollare med LED
2017 - Portar och gårdsdörrar, byte av låskistor
2017 - Hus 2 & 4, utflytt av inbyggda takavvattnare
2018 - Gårdar, lekplatser, uppgradering av ytor
2018 - Cykelrum, de fyra större, automatiska dörröppnare
Ekonomi
Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Läs mer om föreningen på www.angsknarren.se.

Karta

Kungsholmen Thorildsplan Stockholm

Kristinebergsvägen 38, vån 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg