190

Åby, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,237
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Charmig 3:a i lugnt område med gångavstånd till Åby arena. Ljus, hemtrevlig lägenhet med inglasad balkong en trappa upp. Helkaklat badrum, rymliga sovrum, ljust kök och genomgående fina golv. God ekonomi i föreningen, avgiften sänktes med 2% 2018. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Om området

Åby är en stadsdel i Mölndals kommun som ligger sydväst om Mölndals Centrum. I mölndals centrum finns butiker, järnvägsstation, restauranger och fik. I Åby finner ni även ett fritidscentrum som består av ett tiotal fotbollsplaner, badmintonhall, simmhall och mycket mer. I Åby finns även Åbytravet, Sveriges näst största travbana.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bild

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg