Fasanvägen 31, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Fasanvägen 31, 3 tr , Saltängen , Nacka

Toppfräsch, insynsskyddad 3:a (möjlig 4:a) högst upp i huset med öppen planlösning mellan vardagsrum, matrum och kök. Omfattande renoverad 2014/2015. Stora luftiga ytor som präglas av fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Balkong i väster med sol från tidig eftermiddag. Två sovrum, hall med gott om förvaring i garderobsvägg och plats för hallmöbel i inre hallen, stambytt kaklad wc samt separat, snyggt renoverad dusch/tvätt. Gott om förvaringsmöjligheter även i klädkammare, källarförråd och matkällarförråd. Genomgående vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv (2014) i alla rum.

Möjlig 4:a! Lägenheten är ursprungligen en 4:a och kan vid behov göras om till det igen (se förslag i alternativ planlösning).

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast 10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning av denna snyggt renoverade bostad!

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 093 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1958-60
Driftskostnad:
587 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med sex garderober samt plats för hallmöbel i inre hallen. Vitmålade väggar samt klinkergolv vid entrén och ekparkett längre in.

KÖK
Kök renoverat 2014 med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i trä. Köksö som ger extra förvaring och arbetsyta (flyttbar). Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Kyl/frys är från 2018, övriga vitvaror från 2014. Den öppna planlösningen mot matrum och vardagsrum ger en trevlig social känsla i rummet. Vitmålade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM/MATRUM
Stort härligt vardagsrum/matrum i öppen planlösning med kök. Rummet präglas av ett härligt ljusinflöde från fönster i tre väderstreck. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkong.

BALKONG
Trevlig balkong i ett högt lummigt västerläge. Hit når solen från tidig eftermiddag till kväll.

SOVRUM 1 och SOVRUM 2
Två ljusa fina sovrum med vitmålade väggar och ekparkett.

DUSCH/TVÄTT
Duschrum renoverat 2015 med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med välvda glasdörrar och praktisk arbetsbänk i trä ovan tvättmaskin (2015) och torktumlare (2015) samt väggskåp. Handdukstork.

WC
Separat wc med kaklade väggar och klinkergolv (från stambytet). Wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

KLÄDKAMMARE
Praktiskt inredd klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 093 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen

Driftskostnad

7 052 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Försäkring: 1 652 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,1733%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958-60

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdragsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 243:1

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Uppgifterna kan variera beroende på olika uppmätningsnormer över tid. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Förening

Namn

HSB Brf Skuruberg i Nacka

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 243:1 och 244:1. Föreningen förvärvade fastigheterna 1958 och det finns 106 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen upplåter med hyresrätt 9 lokaler och förråd. Adresserna är Fasanvägen 27, 29, 31 och 30, 32, 34. Husen är uppförda 1958-59.

Gemensamma utrymmen finns i form av tvättstuga i 29:an och en mindre lokal för styrelsen i 31:an. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum. Förrådsutrymmen finns till alla lägenheter i källaren, samt matkällarförråd. Sopkärl samt komposteringskärl och grovsoprum finns. Boulebana finns.

Föreningen kräver medlemskap i HSB, betalas av köparen.

Föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Det innebär att lägenhetsinnehavaren inte behöver ha ett bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Man måste dock ha en vanlig hemförsäkring.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.skuruberg.se och i föreningens årsredovisning och stadgar.

TV och Bredband

Kabel-tv genom ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband finns via ComHem eller Bredbandsbolaget; Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget som ger de boende tillgång till bredband med 100 Mbit/s i nedladdning och 100 Mbit/s i uppladdning samt bredbandstelefoni (ingår i avgiften). Samtalskostnader på telefoni tillkommer för den boende. Individuell uppgradering av bredbandshastigheten är möjlig (beställes och bekostas av medlemmen). Bredband via ComHem finns också, men ingår inte i avgiften.

Parkering

Föreningen har ca 23 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen (genom separat kö som sköts av föreningens förvaltare Nabo). Kostnaden är f n ca 350 kr/månad. I övrigt finns gratis parkering på gatan.

Renoveringar

Stora renoveringar har gjorts, bl a byte av vatten- och avloppsstammar i kök och badrum år 2004, då även elstammarna byttes. Anslutning till fjärrvärme 2007, byte av fönster 2008. Målning av trapphus 2008. Takrenovering 2017. Mer info finner du på www.skuruberg.se.

Delat ägande

Varje lägenhet får ha maximalt tre delägare. Var och en av dessa ska äga minst 10% av lägenheten.

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Saltängen

Saltängen är ett naturnära område med en äldre, charmig bebyggelse. Här har man Skuruparken och Saltsjö Dufnäs Marina endast ett par minuters promenad från huset och ett flertal trevliga promenad- och motionsslingor att tillgå, i bland annat Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat. Badmöjligheter både bredvid marinan och i närbelägna Långsjön. Ett gott serviceutbud finns närmast i Ektorp Centrum, eller så kan man fortsätta till Nacka Forum med all shopping och service som finns där. I Saltängen ligger Saltängens skola med klasser från F-6 och i närområdet ligger även Skuru skola med klasser från F-9. Mycket goda kommunikationer, bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad