Diligensvägen 3, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Diligensvägen 3, 3 tr , Jarlaberg , Nacka

Välplanerad 3:a på 76 kvm med genomgående planlösning och fint ljusinsläpp från två väderstreck. Inglasad balkong i sydvästläge med härlig eftermiddags-/kvällssol som vetter mot den fina renoverade innergården. Kök med matplats vid fönster, ljust rymligt vardagsrum samt renoverat badrum med tvättmaskin. Två bra sovrum och gott om förvaring i praktiskt inrett förvaringssystem i hallen samt i externt källarförråd.

BRF Tullen är en trevlig förening som erbjuder gemensamhetslokaler i form av välutrustade tvättstugor, cykelrum, bastu och festlokaler samt övernattningslägenheter för den som önskar hyra till gäster. Bostaden är belägen på en fin grönskande innergård med blommor, gemensamma grillar och sittplatser samt lekplats. Föreningen är klar med stora investeringar som renovering av tak, hissar och gården.

Att bo i Jarlaberg innebär att ha nära till det bästa av två världar - natur och storstad. Här har du direkt närhet till Nacka Strand och Nyckelviken. Njut av avkopplande skogspromenader eller sköna joggingturer och träning på det nya fina utegymmet. För en god middag eller brunch når ni restaurang "J" på en kvarts promenad längs vattnet. En uppskattad idyll värd ett besök är 1700-talsgården Svindersvik med en egen äppellund. För praktiska göromål finns närlivs i området och ICA Maxi stormarknad på tio minuters promenadavstånd. För större utbud och all tänkbar service finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med sina många butiker, restauranger, caféer och biograf. Det här är boendet för dig som uppskattar naturen, vattnet och det fria - men som enkelt vill kunna nå Stockholms rika utbud av shopping, restauranger och kultur. Idag åker du enkelt buss till/från Jarlaberg (direktbussen till Slussen tar drygt en kvart) och när tunnelbanan till Nacka står klar kommer stationen ligga mellan Nacka Forum och Jarlaberg med uppgångar åt båda håll. Det finns både skola och förskola i området.

Är detta ditt nästa hem? Varmt välkommen till visning!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 419 kr Inkl värme,vatten, kabel-tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1989
Driftskostnad:
548 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Här finns också gott om förvaring i stort förvaringssystem med skjutdörrar. Målade väggar samt klinkergolv vid entrén och valnötsparkettgolv längre in.

KÖK
Rymligt kök med matplats vid fönster samt utgång till inglasad balkong. Inredning från Noblessakök (ca 2011) med gott om förvaring samt vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat och rostfritt. Den maskinella utrustningen består av: Spis med induktionshäll och varmluftsugn (2015), fläkt, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Bra arbetsbelysning i form av spotlights ovan arbetsbänken. Vitrinskåp och hyllor på väggen vid matplatsen. Tapetserade/målade väggar och klinkergolv.

INGLASAD BALKONG
Stor inglasad balkong mot den trevliga, renoverade innergården. Bra solläge (sol ca kl 13-19 sommartid) och med plats för möblering. Trätrall på golvet samt odlingsgaller i armeringsjärn på ena väggen. Eluttag och belysning finns.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två fönster. Högt och fritt läge samt utsikt bort mot inloppet till Stockholm. Målade väggar och valnötsparkettgolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Målade väggar och valnötsparkettgolv. Fönster mot innergården.

SOVRUM 2
Det mindre av de två sovrummen. Tapetserade väggar och ekparkettgolv. Fönster mot innergården. Garderob med skjutdörrar.

DUSCH/WC
Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, wc, vägghängt handfat med kommod, spegelskåp med belysning, två väggskåp, handdukstork samt tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 6 kvm).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

5 419 kr Inkl värme,vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

6 587 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 747 kr
Försäkring: 2 840 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Andel i föreningen

0,49957%

Andel av årsavgiften

0,49957%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 februari 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 367:2

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Förening

Namn

Hsb Brf Tullen Nr 623 I Nacka

Om föreningen

Föreningen bildades år 1983 och har 196 st lägenheter på två lugna vackra innergårdar. Här finns ute- och grillplatser, lekplatser. I närheten finns även pulkabackar och stora gröna ytor.
På gårdarna finns cykelrum, barnvagnsrum samt välutrustad tvättstuga. Föreningen har en festlokal samt en bastu på varje gård som kan hyras.
Det finns även en gästlägenhet som kan hyras av medlemmar.
Till varje lägenhet ingår ett källar- eller vindsförråd.
Välskött modern förening med kostnadseffektiva och bekväma lösningar för de boende. Läs mer på www.brftullen.se

Överlåtelseavgift 2,5% av basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift 1% av basbelopp debiteras pantsättaren per pant.
Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen.

Området: Jarlaberg är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. Hela området utgör en läcker profil mot himlen med sina varierande tak, torn och tinnar. Jarlaberg ligger mellan Nacka Centrum, Nacka Strand och Nyckelviken vilket gör att du här har nära till allt. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd kring Nacka Centrum och ny läckra Forum Nacka. I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även simhall och självklart även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen, Stockholm City. Läs gärna mer på www.jarlaberg.se, www.nyckelviken.com, www.forumnacka.se

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Comhem (Medium 8 favoriter).

Bredband 100 Mbit/s och IP-telefoni från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Ingen anslutningsavgift utgår, men däremot får du själv betala för telefonsamtal och eventuella andra tjänster du köper av Bredbandsbolaget. Mer information finns på föreningens hemsida och på http://www.bredbandsbolaget.se

Parkering

Det finns tre garage i Samfälligheten Jarlaberg och driften är utlagd till CEMI.
Det kostar ca mellan 300 kr/mån till 625 kr/mån beroende på plats med eller utan eluttag. För mer info och för att boka en parkeringsplats hör du av dig till CEMI Förvaltning på 0774-400 990.

Renoveringar

Föreningen har under 2015/2016 byggt om alla tak. I samtliga trappuppgångar har det under 2016/2017 installerats nya hissar. Gårdsrenovering på gården Diligensvägen 3-37 slutfördes 2018. Gården Diligensvägen 74-100 planeras att renoveras under hösten 2019. För övrigt har föreningen inga andra större arbeten inplanerade.

Ekonomi

Föreningen har från och med 1 januari 2019 höjt avgifterna med 5 % med anledning av ökade kostnader för drift och underhåll.

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Delat ägande är OK så länge ägarna är privatpersoner.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Jarlaberg

Jarlaberg är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. Hela området utgör en läcker profil mot himlen med sina varierande tak, torn och tinnar. Jarlaberg ligger mellan Nacka Centrum, Nacka Strand och Nyckelviken, vilket gör att du här har nära till allt. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd kring Nacka Centrum och i Nacka Forum. I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till och från både city och skärgården. Från Nacka Strand finns en vacker strandpromenad ända till Danvik. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog, sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, utegym, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns ett närköp Tempo, restaurang/pizzeria, frisör och även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.jarlaberg.se

Kommunikation

Idag åker du med buss till/från Jarlaberg. Tunnelbana är planerad till Nacka och det är blå linjen som förlängs från Kungsträdgården till Nacka. Det blir tre stationer i Nacka; Sickla, Järla och slutstationen Nacka vid Nacka Forum. Byggstart planeras till 2019 och byggtiden är ca 7-8 år.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad