Matrosgatan 4A

Bilder

  • Såld!

Matrosgatan 4A , , Vaggeryd

Varmt välkomna till Matrosgatan - en lugn och trivsam gata ner mot Hjortsjön, där vi nu saluför en gedigen nybyggd enplansvilla om ca 135 kvm som murats upp från grunden. Huset erbjuder ett stilrent boende med tre sovrum, stort helkaklat duschrum, separat tvättdel, klädkammare, väl tilltaget kök i modern öppen planlösning, samt vardagsrum med öppningsbara skjutfönster i soligt söderläge. Bostaden har genomgående parkettgolv och vita handputsade väggar. Utöver välplanerade kvadratmetrar ges också ett naturskönt läge, endast ett stenkast från Hjortsjöns fina promenadstråk och badplatser. Inflyttningsklart boende med carport som kommer färdigställas inom kort. Attraktiva Vaggeryd är en populär kommun ca 25 min med bil från Jönköping. Skolor, goda kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt promenadavstånd. Varmt välkomna hem!

, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
797 kvm
Byggår:
2016/2014
Driftskostnad:
1 362 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Rumsbeskrivning

Entré med klinker, med plats för hatthylla och två garderober. I anslutning till hall finns också en separat tvättdel som med fördel kan användas som extra klädkammare. Vidare in i huset är det genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme i samtliga rum och handputsade vita väggar. Huset är fördelat på tre stora sovrum, varav två med spotlights i tak. Samtliga tre sovrum har fönster med två ljusgenomsläpp och rymmer större säng med tillhörande sovrumsmöblemang. Intill sovrum 2 och 3 finns en klädkammare och ett helkaklat duschrum utrustat med golvvärme, tvättställ, spegel, wc, duschhörna med vikväggar samt uttag för tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltaget kök med matplats för 10-14 personer. Stilrent vitt kök med rostfria vitvaror. I köksdelen finns plats för både en köksö och större matgrupp tack vare matplatsens generösa utrymme. Öppen planlösning från kök in till vardagsrum som rymmer soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Här finns också stora öppningsbara fönsterpartier i sydvästläge. Sammantaget väl planerade kvadratmeter i ett plan med goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2016/2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 januari 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Hoppet 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

16 345 kr/år

Kommentar

Huset har byggts 2016 och man har under byggnationen behövt ha hela huset uppvärmt för att hjälpa byggfläktar med torkning av puts och murbruk.

Summa pantbrev

500 000 kr

Tomt

Areal: 797 kvm

Vatten/avlopp

kommunalt vatten/avlopp

Om området

Karta

Hör av dig till Samija Hondo för mer information!

Samija Hondo

Samija Hondo

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0733-228 208

samija.hondo@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad