Västra Gunnesgärde 43

Bilder

  • Såld!

Västra Gunnesgärde 43 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimalt planerade tvåa om 41 kvm i populära Brf Gunnesgärde. Bostaden har ett bra läge i området och en låg avgift. Renoveringsbehov finns så det är perfekt för dig som vill sätta din egen touch direkt! Brf Gunnesgärde är en väldigt välskött förening som har en låg belåning om cirka 700 kr/kvm, här finns också billig parkering både ute och i garage som är förhållandevis enkelt att få. Ett perfekt boende för dig som ska flytta hemifrån eller studera i Göteborg! 17 bussen når du på några minuter och tar dig in till city på under 20 minuter!
Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 395 kr inkl värme, VA och kabel-TV samt avsättning till inre fond
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
43
Byggår:
1968
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning
Generellt om bostaden

På våning två i huset har vi denna perfekt planerade tvåa med potential där kvadratmeterna är utnyttjade till fullo! Här bor du billigt i en av Tuves mest attraktiva föreningar med låg belåning och parkering för endast 100 kr/mån. Perfekt för dig som vill flytta hemifrån eller som ska studera i Göteborg och vill sätta ditt egen touch på hemmet precis så som du vill ha det.

Hall

Bostadens hall erbjuder plats för avhängning och tillhörande möblemang. Här finns en platsbyggd garderobsvägg om tre garderober. På golvet ligger plastmatta och väggarna är tapetserade ljust.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna med utsikt över området. Här ryms plats för soffgrupp och matplats för större sällskap. Väggarna är ljusa och på golvet ligger originalparkett i ek.

Kök

Från vardagsrummet når ni ett ljust kök av äldre modell med fönster ut mot området. Vita skåpsluckor och som stänkskydd sitter vitt kakel. Arbetsbänk i rostfritt med dubbelho. Utrustningen består av kombinerad kyl och frys, spis med glaskeramikhäll samt fläkt.

Sovrum

Från hallen nås lägenhetens mycket kvadrateffektiva sovrum med plats för en större säng samt mindre möblemang. Här finns även två platsbyggda garderober. Väggarna är tapetserade ljust och på golvet ligger plastmatta.

Badrum

Från hallen nås lägenhetens badrum. Här erbjuds duschkabin, handfat, spegelskåp samt toalettstol. Halvkaklat med vitt kakel och grå klinker på golvet. Bra att veta är att föreningen lämnar subventioner (bidrag) på badrumsrenoveringar. Prata med mäklaren för mer information om detta. Varmt välkomna att boka in er för en visning av denna bostad, passar inte visningstiden så hör ni av er så försöker vi hitta en annan tid!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 395 kr inkl värme, VA och kabel-TV samt avsättning till inre fond

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Jonas Lindquist för mer information!

Andel i föreningen

0,27913%

Andel av årsavgiften

0,28%

Reparationsfond

3845 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 12:31

Övrigt

-Förråd
Finns i källaren om cirka 1,5x2 meter. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i vartannat hus. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 100 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 350 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta

-I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 66,58 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts frivilligt av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården utanför finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Gunnesgärde

Om föreningen

Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

211

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering

Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.

Renoveringar

Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.

Ekonomi

1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Gun Gabrielsson

E-post

ordfarande@brfgunnesgarde.

Övrigt

Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad