Nolhöjdsvägen 9

Bilder

  • Såld!

Nolhöjdsvägen 9 , Björlanda - Nolvik , Göteborg

Underbar nybyggd familjevilla i havsnära Nolvik, där ni kan flytta in och stormtrivas direkt! I barnvänliga och trivsamma Nolvik finner ni denna härliga villa från Myresjöhus om 7 rum och kök i New England stil. Ni erbjuds gott om plats för hela familjen då det i dagsläget finns 5 sovrum, ett vardagsrum, allrum på övre plan samt två badrum. Beläget på återvändsgata ger det er ett lugnt och skönt läge i området där barnen kan leka fritt i trädgården.
I området finner ni goda kommunikationer in till Göteborg city, och inom gång- och cykelavstånd skola och förskola. Vill ni ta ett dopp i det blå finner ni flertalet badplatser en kort promenad bort, och vill ni ut på en springrunda finns det gott om härliga slingor i den vackra naturen runt husknuten.

132 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
132 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
801 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 076 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

132 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

New England stilen fortsätter in i huset och ni möts av en rymlig hall med stilrent och slittåligt klinker på golvet. För avhänging av ytterkläderna finns en praktisk skjutdörrsgarderob. För ytterligare förvaring har ni även klädkammare under trappan som extra förvaringsutrymme. Vidare in i huset ligger det genomgående en exklusiv norsk Boen rökt och borstad enstavig ekparkett på golvet.

Kök/Vardagsrum

Vidare in i bostaden når ni husets hjärta. Ett stort och härligt sällskapsrum där kök och vardagsrum är i öppen planlösning. I mitten av rummet finner ni braskaminen som förhöjer mysfaktorn. Ett stilrent HTH-kök där köksön blir en förlängning av köket och binder samman vardagsrummet med köket på ett sällskapligt sätt. Köket är utrustat med kyl, frys med ismaskin, diskmaskin, induktionshäll och integrerad ugn. Intill ena fönstret finner matbordet sin givna plats där det ges plats åt större matbord. Där kan gästerna slå sig till ro under tiden som middagen lagas. Från köket leds ni vidare ut till den härliga altanen där det finns plats för en loungehörna och en matgrupp, där ni kan avnjuta grillmiddagar med familj och vänner. När middagen väl avnjutits kan ni gå vidare och slå er till ro i soffan. Här kan ni möblera med större soffgrupp och Tv-möbel.

Master bedroom

På entréplan finner ni master bedroom med tre inbyggda garderober. Här kan ni möblera med dubbelsäng, sängbord och byrå. Här får ni en ljuvlig utsikt ut över trädgården.

Badrum/tvättstuga

Entréplanets badrum har grått klinker med marockanskt mönster på golvet och vitt kakel på väggarna. Här erbjuds ni dusch, wc, vit kommod med handfat. I anslutning till badrummet finner ni tvättstugan med praktisk arbetsbänk med ho och skåp som ger er gott om förvaring. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Här finner ni varmvattenberedaren och säljarna har även valt att sätta in en extra varmvattenberedare.

Övre plan

Välkommen upp till andra våning! Väl uppe finner ni husets allrum. Här kan barnen ha sitt egna vardagsrum med soffa, tv och diverse leksaker. På övervåningen finner ni samma ekparkett som på nedervåningen, allt för att få en enhetlig känsla genom hela huset.

Sovrum 2-4 övre plan

På övre plan finner resterande sovrum. Här finns plats åt hela familjen då det i dagsläget finns fyra sovrum. Rummen har en rofylld utsikt mot trädgården och grönområdena och ett av sovrummen har utgång till balkongen. Här kan ni stå och njuta av den fantastiska utsikten ut över ängar och hästhagar. På balkongen har ni sol från lunch hela eftermiddagen och kvällen. Sovrummen är enkla att möblera efter smak och tycke, låt fantasin flöda!

Badrum övre plan

Husets andra badrum finner ni på plan två. I samma stil som entréplanets badrum med marockanskt inspirerat klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet erbjuder en exklusiv spa-touch då ni erbjuds både bubbelbad och takdusch samt handfat med vit kommod.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med förhöjt väggliv

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk frånluftventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 41 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas med aluminiumbeklädd utsida
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

2016: Altan & utomhustrappor byggdes, förrådet isolerades, målning fasad, installation av utomhusbelysning, dränering, anläggning av trädgård, murar samt uppfart.
2017: Fiber installerades
2018: Inbyggd garderob i hallen, anlagt fasta trädgårdsinstallationer samt komplettering dränering.
2019: Monterat duschdörrar i badrum på entréplan och ommålning fondvägg i sovrum 4 på övre plan.

Dimbara spotlights i kök, allrum och badrummen.
Fiber finns indraget.
Förberett för centraldammsugare.

Fastighetsbeteckning

Nolvik 2:131

Övriga byggnader

Carport med isolerat förråd i anslutning. Förrådet är 6,5 kvm stort och ger plats åt trädgårdsredskap med mera.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 923 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 443 kr
VA: 5 564 kr
Renhållning: 2 485 kr
Väg, samf: 2 900 kr
Försäkring: 4 531 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmningskostnaden inkluderar även hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 078 000 kr, varav byggnadsvärde 2 882 000 kr

Summa pantbrev

4 760 000 kr

Tomt

Areal: 801 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Ljuvlig och lättskött trädgård med gott om plats för bus och lek. För den som har gröna fingrar finns det gott om plats för egna odlingar och idag finns det jordgubbsland samt örtagård. Ett riktigt paradis för dem små barnen att kunna springa omkring i trädgården och plocka bär.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Nolvik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Nolvik GA:2, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Nolvik GA:35, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Nolvik GA:41

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Extra vattenreningssystem finns i köket och detta ingår inte i köpet.

Om området

Björlanda - Nolvik

Björlanda ligger på den västra sidan av Hisingen. Bebyggelsen präglades förr av lantbruksbygd och fritidshusområden, men sedan mitten av 1980-talet har en omfattande villabebyggelse vuxit fram, som är spridd på ett flertal områden: Hovgården, Bergegården, Kippholmen, Låssby, Nolvik, Nolviks kile, Prästegården, Trulsegården , Västra Låssby m flera

Kommunikation

Från Hjälmar Brantingsplatsen till Kippholmen går buss nr 22. Svart express från Skra Bro går till Nordstan.

Närservice

Småbåtshamnen Björlanda kile är en av de största i norra Europa med cirka 2 600 båtplatser. Vid Skra bro finns livsmedelsaffär och längre bort i Torslanda finns Torslanda torg och Amhult centrum med dess utbud av affärer och service.

Skra Bro är planerad att utvecklas till ett närcentrum med en tätare bostadsbebyggelse med varierade lägenhetsstorlekar och upplåtelseformer. Skra bro är tänkt att bli en mötesplats med handel, kontor och service. Som en del av områdets utveckling ska även en förbättrad kollektivtrafikknutpunkt med pendelparkering inrymmas i området.

Parkering

Gästparkering finns i området samt pendelparkering vid Skra Bro.

Karta

Hör av dig till Daniel Berntsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda - Öckerö

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-92 15 51

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad