KarriärOm oss

Daniel Berntsson

Hemma överallt i Göteborg Torslanda / Öckerö

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

Kontakta mig

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Omdömen från mina kunder

"Påläst, trevlig, saklig, lugn, förtroendegivsnde"
Alf Conny N6 dagar
Verifierad kund
"Lugn och trevlig, sansad och strategisk. Ger inte upp utan jobbar målfokuserat för alla parters bästa. Tills affären är klar och alla känner sig nöjda."
Chanette Elisabeth B3 veckor
Verifierad kund
"Daniel är mycket trevlig, kunnig och hjälpsam. Han är förstående och kan sätta sig in i andra människors situationer. Mycket fint bemötande. Han levde upp till mina förväntningar och mer därtill. Han gav mig hopp och energi och värdefulla tips om situationer som kan uppstå i en fastighetsaffär med alla som är inblandade. "
Helena Ulrika Jeanette E3 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar, bra tips kring bank och bolån. Mycket trevlig "
Rickard G12 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit köparen i en försäljning i vilken Daniel har varit ansvarig mäklare. Kommunikationen var väldigt smidigt genom processen, Daniel hade tålamod, har hållit oss regelbunden uppdaterat och förmedlat mellan oss och säljaren. Det är inte alla dagar i veckan man köpa hus och Daniel var mycket uppmärksam och har hjälpt oss att förstår processen så att allt gick jätte smidigt. Stort tack!"
Anne G13 veckor
Verifierad kund
"Daniel sköte denna process väldig Professionellt från start till mål."
Reza R14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och bra service. Allt fungerade bra genom hela affären från början till slut."
Annette H14 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga. Kunniga och lotsar oss genom processen med tålamod, värme, humor och mycket proffsigt. Vi är jättenöjda."
Stig Axel Gerhard K14 veckor
Verifierad kund
"Trygg mäklare som agerar bollplank och har bra lösningsorienterad inställning."
Cavit K15 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent och professionellt bemötande av vår mäklare Daniel. Han är påläst och har ett lugn som gav oss en trygg känsla trots att det är en svajig marknad. Rekommenderas starkt."
Linda Viktoria O15 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Lugn och sansad. Vi hade samma förväntningar, jag och Daniel. Vi var samspelta. Snabb återkoppling, snabb start. Återkommande information genom säljprocessen."
Hans Peter K20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig, företagsam, tillmötesgående och redo att ta alla initiativ som kan behövas för rätt resultat. Goda råd före visning och försäljning, professionellt och smidigt agerande under visning och försäljning, och fortsatt tillmötesgående och hjälpsam nu när det i princip är klart. "
Ola S23 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och kunnig mäklare som försöker tillgodose båda parters önskningar och se över hur man kan lösa saker på bästa möjliga sätt. Vi är så nöjda med Daniel :)"
Maya P25 veckor
Verifierad kund
"Daniel är mycket kompetent och trevlig mäklare, mycket lyhörd och man får ett trovärdigt intryck av honom eftersom han är så lugn. Kan verkligen rekommendera honom."
Linda Viktoria O25 veckor
Verifierad kund
"Daniel är väldig lugn och harmonisk, "
Reza R25 veckor
Verifierad kund
"Hej. Vänligt och bra bemötande. Bra och beskrivande info om vår nya bostad. Barbro och Lasse"
Lars Erik T28 veckor
Verifierad kund
"Mycket enkel att ha kontakt med över tid i affären."
Marcus L28 veckor
Verifierad kund
"Daniel är en lugn, sympatisk och kunnig mäklare. Mycket lyhörd och jobbar hårt för att få till en affär. Så jag ger Daniel mina allra bästa rekommendationer "
Ove Lennart P28 veckor
Verifierad kund
"Vänligt bemötande på alla sätt. Snabb och väl genomförd försäljning. Bästa betyg."
Margaret O30 veckor
Verifierad kund
"Daniel är lugn och metodisk och en bra rådgivare. Stor kunskap och med snabba svar vilket uppskattas jätte mycket."
Jerry C31 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en passionerad och driven fastighetsmäklare med ett genuint intresse för varje kund. Jag gick 2018 in som ägare och franchisetagare för kontoret i Amhult, Torslanda. Idag förmedlar jag bostäder och tomter i hela Torslanda/öckerö och trivs väldigt bra i området. En bostadsaffär bygger på förtroende, tillit och trygghet och därför är valet av fastighetsmäklare viktigt. Jag är väl medveten om att varje affär är unik och med tanke på detta är jag extremt lyhörd för allas intresse. Jag har en teknisk bakgrund och en examen i nationalekonomi, vilket gör att jag har en omfattade kunskap inom branchens olika delar. Väljer ni mig som fastighetsmäklare så kommer ni få en trygg affär från A till Ö och väldigt bra betalt.

Mina försäljningar

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0700-921 551

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Daniel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg