Daniel Berntsson

Hemma överallt i Göteborg Torslanda / Öckerö

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

Kontakta mig

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Omdömen från mina kunder

"Vill ge Daniel de bästa rekommendationer. Kunnig, saklig och lugn och tar sig tid genom hela försäljningsprocessen. Ger mycket bra förtroende från början till slut."
Ylva Linda Cecilia W4 veckor
Verifierad kund
"Allt fungerade bra från start till slut. Engagerad och lyhörd"
Philip S5 veckor
Verifierad kund
"Daniel är lätt att kommunicera med och alltid lätt att nå. Trevligt bemötande mot både köpare och säljare. "
Karin R14 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och rådigt med ett lugn som ingav förtroende. "
Göran R15 veckor
Verifierad kund
"Daniel var otroligt snabb och professionell i sitt genomfölrande av alla steg och vi stängde affären på två veckor till ett tillräckligt bra pris på en vikande marknad. Risker och möjligheter var tydliga i kommunkatuionen och vi fick själva ta medvetna beslut om hur vi ville gå vidare. Vi hade an bra kemi och vi hittade en gemensam rytm i processen. "
Fredrik Merril B19 veckor
Verifierad kund
"När vi tagit beslutet att sälja vårt älskade hus föll valet på att låta Daniel ta hand om försäljningen. Vid första mötet gav han ett professionellt intryck och detta i kombination med det lugn och den respekt han visade oss, föll valet på att låta honom lotsa oss igenom säljprocessen. Daniel tog hand om många av de praktiska momenten inför försäljningen som gick över förväntan snabbt. Sammanfattningsvis rekommenderar vi gärna Daniel till vänner och bekanta. "
Anna Maria B19 veckor
Verifierad kund
"Vi vill starkt rekommendera Daniel Berntsson på HusmanHagberg Göteborg Torslanda som mäklare. Daniel gjorde ett utmärkt jobb vid vårt husköp. Han hjälpte oss hitta ett hus enligt vår specifikation och våra önskemål. Vi träffade Daniel vid en visning av ett hus som fanns på HusmanHagbergs hemsida, vilken vi anmält oss till. Vi kände genast förtroende för honom. Han var påläst och kunde förklara och svara på våra frågor. Just det huset var inte för oss men Daniel tog till sig av våra önskemål och krav och skannade sedan marknaden och hittade rätt hus för oss inom bara ett par veckor. Daniel är trevlig, kunning och engagerad. Han gav oss tid, har väldigt bra tålamod och svarar snabbt på korrespondens och samtal. Han fick oss som köpare att känna oss viktiga och prioriterade och överträffade våra förväntningar. Linda och Richard "
Linda Christina P19 veckor
Verifierad kund
"Hej, Det är första gången vi köper hus och vi är såååå tacksamma över att just Daniel blev vår kontakt. Daniel har varit och är mycket professionell. Under hela resan, från första visningen till kontraktskrivning så har Daniel ingett ett stort förtroende vilket uppskattas väldigt mycket då vi är helt nya som köpare. Vi har hela tiden under resans gång fått en mycket bra bild och upplevelse av Daniel. Igår när vi skrev på kontraktet blev det ännu tydligare vilken fantastisk mäklare Daniel är. Som helt ny köpare av hus är vi såååå imponerade över hur lugnt, metodiskt och strukturerat Daniel gick igenom alla punkter och förklarade vad som egentligen menas. För oss var det guld värt. Vi vill ge Daniel våra allra allra bästa rekommendationer och för att sammanfatta det hela så vet jag vem jag kommer att rekommendera som mäklare om någon frågar plus att om vi själva någon gång behöver sälja/köpa hus i framtiden, då är Daniel den första personen vi kommer att kontakta. Tack Daniel, du så grym på det du gör och ditt ödmjuka sätt kommer att ta dig långt! Vänliga hälsningar, Petra & Ricky "
Petra H26 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig, tydlig och enkel att ha och göra med!"
Jim M35 veckor
Verifierad kund
"Daniel besitter en exceptionellt god förmåga att skapa förtroende och det känns tryggt och ärligt att arbeta med honom. Daniel ör rak, tydlig och kommunikativ. Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare genom hela fastighetsaffären. Jag kan varmt rekommendera Daniel Berntsson och Husman Hagberg."
Beatrice W36 veckor
Verifierad kund
" Som mäklare har Daniel Berntsson varit proffsig , hjälpsam, och lyhörd genom hela köpprocessen. Han har lyssnat på önskemål och gett bra råd. Han har också varit snabb och effektiv i sitt arbete. Vi kan rekommenderar honom till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare."
Jonas L36 veckor
Verifierad kund
"Påläst och tar sig tid. Tillgänglig när man behöver. Kändes seriöst!"
Martin H37 veckor
Verifierad kund
"Två affärer inom 24 timmar ger betyget exeptionellt😅"
Ulf Harry E37 veckor
Verifierad kund
"Han är lugn, tydlig, kunnig och engagerad "
Annelie Ulrika H37 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Daniel har visat stor känsla för att lyssna in kundens behov och situation. Lugnt sakligt, lyssnande och fokuserat bemötande. Hans känsla för att lyssna in situationer speglas även i kontakt, hantering, förståelse för potentiella köpare situation. Han har lyckats ha en god strategi, samt att ligga på köpare på ett konstruktivt sätt utan att (vad jag tror) bli påhängsen. Daniel har tagit ett helhetsgrepp över situationen för både köpare och säljare. "
Stig William W37 veckor
Verifierad kund
"En professionell och lugn mäklare med högsta serviceanda."
Ulf Harry E37 veckor
Verifierad kund
"Daniel var mycket bra på att följa upp och komma med proaktiva förslag. Såg till våra önskemål och förutsättningar. Prata med Daniel om du behöver bollplank och proffsig hantering från en mäklare."
Mattias G39 veckor
Verifierad kund
"Är så nöjd med Daniel som vår mäklare. Han är kunnig , lugn och kan sitt jobb. Hans sätt att återkoppla och stämma av med oss löpande har varit fantastisk. Huset blev sålt 20 dagar efter vårt första möte. Svårslaget i dessa tider. Grymt jobbat Daniel. "
Anna Helen S39 veckor
Verifierad kund
"Daniel är mycket erfaren, och tacksam för den jättefina hjälp vi fått."
Chen H44 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sakkunnig. Proffsigt omhändertagande av mig som kund och hela försäljningsprocessen. Rekommenderar varmt Daniel! "
Linda B44 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en passionerad och driven fastighetsmäklare med ett genuint intresse för varje kund. Jag gick 2018 in som ägare och franchisetagare för kontoret i Amhult, Torslanda. Idag förmedlar jag bostäder och tomter i hela Torslanda/öckerö och trivs väldigt bra i området. En bostadsaffär bygger på förtroende, tillit och trygghet och därför är valet av fastighetsmäklare viktigt. Jag är väl medveten om att varje affär är unik och med tanke på detta är jag extremt lyhörd för allas intresse. Jag har en teknisk bakgrund och en examen i nationalekonomi, vilket gör att jag har en omfattade kunskap inom branchens olika delar. Väljer ni mig som fastighetsmäklare så kommer ni få en trygg affär från A till Ö och väldigt bra betalt.

Mina försäljningar

Daniel Berntsson

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0700-921 551

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Daniel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg