Flugsnapparvägen 4

Bilder

  • Såld!

Flugsnapparvägen 4 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Välplanerat radhus i populära Ösbydalen. Nymålad interiör, nya trägolv på övre plan samt i hall och kök. Lugnt och barnvänligt område med lekplatser, förskolor samt gångväg till Ösbyskolan. Naturskönt läge nära Ösby Träsk och med cykelavstånd till Grisslinge Havsbad. Bra kommunikationer och närhet till både Gustavsbergs Centrum och Värmdö Marknad.

119 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
139 kvm
Byggår:
1993
Driftskostnad:
2 400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

I trivsamma kvarter ligger detta välplanerade radhus i 2 plan. På entréplan finns vardagsrum och kök och på övre plan finns tre rymliga sovrum. Det finns också möjlighet att inreda vinden. Uteplats vid entrén och på baksidan finns en skyddad altan med kvällssol. Flugsnapparvägen erbjuder ett mycket barnvänligt boende - här kan barnen springa fritt på de bilfria gångarna mellan husen. Bekvämt med närhet till förskolor, skola och busshållplats samt kort promenadavstånd till både centrum och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Njut även av fina strövområden samt sjö med badklippor. Cykelavstånd till Grisslinge Havsbad.

ENTRÉPLAN:

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor innanför entrén. I den inre delen av hallen finns plats för exempelvis förvaringsmöbel eller skrivbord. Vita väggar och nytt trägolv.

Funktionell tvättstuga med vita väggar och ljus våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin (2017), torktumlare och en tvättbänk med ho och trådbackar.

Ljust och trivsamt kök med rejäl matplats vid fönstret med utsikt mot framsidan. Ljusa köksluckor, rostfri diskbänk, laminatbänk och vitt kakel. Vita väggar och nytt trägolv. Utrustningen består av spis med glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin (2017) samt kyl och frys i fullhöjd.

Vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till altan. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Stor öppning mot hallen ger en luftig känsla.

Badrum med vitt kakel och ljus våtrumsmatta. WC, handfat, badrumsskåp och duschkabin.

ÖVRE PLAN:

Övre hall med ingång till walk in closet med prydligt Elfa-system som erbjuder bra klädförvaring. Lucka till vind. Infällda spotlights med dimmer och nattljus. Vita väggar och trägolv.

Här finns tre rymliga sovrum. Genomgående vita väggar och trägolv. Det finns plats för extra garderober i samtliga rum om så önskas.

Badrum med vädringsfönster, vitt kakel med brun dekorrand och ljus våtrumsmatta. WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork och badkar.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1993

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 mars 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Större underhållsarbeten/förbättringar:
2018-2019
- Ny trätrall baksida och ny trappa framsida.
- Nytt trägolv (Kährs) i kök, hall och på övre plan.
- Ny el på övre plan samt nya eluttag och strömbrytare i hela huset.
- Målning interiört.
- Nya spotlights i övre hall.
- Nybyggd walk in closet med Elfa inredning.
2012
-Ny värmepanna (IVT 490)

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:471

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 000 kr
Väg, samf: 13 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I kostnaden till samfälligheten är även kostnaden för renhållning, VA, kabel-TV (basutbud Comhem) och p-plats inräknad. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 974 000 kr, varav byggnadsvärde 1 778 000 kr

Summa pantbrev

3 315 000 kr

Tomt

Areal: 139 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mycket lättskött tomt med två förråd. Stenlagd uteplats i sydost på framsidan. Altan med trädäck och mindre trädgård på baksidan. På tomten växer vindruvor och äpplen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Ösby GA:18, Gemensamhetsanläggning: Värmdö Ösby GA:5
Förmån: Officialservitut Gångstig, 0120-03/84.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Parkering

Egen parkeringsplats med eluttag (ingår i samfällighetsavgiften).

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad