Pilvägen 4

Bilder

Utgångspris

4 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Pilvägen 4 , Bålsta Fånäs , Håbo

Enastående välskött och påkostad enplansvilla i eftertraktade Fånäs. Ett önskehem för den som uppskattar ett boende där allt är gjort inifrån och ut, med största omsorg och öga för detaljer och kvalitet. Ypperligt och sjönära läge i omtyckt villaområde helt nära Mälarens glittrande vatten med badplatser och båtklubbar och ändå på promenadavstånd till centrum och kommunikationer.

117 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
117 kvm
Biarea:
48 kvm
Tomtarea:
1 155 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
3 436 kr/månad
Utgångspris:
4 495 000 kr

Mer information

Visningar

  • Sön 22 sep 14:00-15:00

    Boka här

    Anmäl dig gärna till visningen

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

117 kvm

Biarea

48 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande hall nås via entré under tak. Hallen har klinker med praktisk golvvärme innanför dörren och i övrigt parkett, två garderober och hatthylla för avhängning kläder. Dimbara spotlights i taket.

ALLRUM

Rymligt och genomgående allrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns många möbleringsmöjligheter: nuvarande ägare har delat upp rummet i två zooner, en matsalsdel vid köket med utgång till altanen och ett tv-rum.

KÖK

Marbodal inredning i björk 2005. Baldakin med infälld belysning och fönster över arbetsyta, Diskmaskin, kyl. Varmluftsugn och mikro inbyggda i högskåp. Dubbel ho infälld i bänkskiva av laminat med träkant. Stänkskydd och hörnhylla i kakel. Frys finns i förrådet.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med fönster längs långsidan, utsikt över grönskande trädgård och lilla allmänningen bakom häcken.

MASTER BEDROOM

Stora sovrummet som nås från vardagsrummet, har en hel garderobsvägg med hyllstystem bakom skjutdörrar i spegelglas.

SOVRUM

Ett rejält sovrum med inbyggd grarderob nås från allrummet.

SOVRUM

Ett sovrum med inbyggd garderob nås från hallen.

DUSCHRUM / WC

Duschrum som helrenoverats 2016. Grå kvadratiska klinkerplattor på golvet i snygg kombination med vitt kakel med stora plattor på väggarna. Dekormosaik över handfat och i fönstersmyg, metalllister i hörn ger utförandet extrapoäng. Dusch med infällbar duschvägg och regndusch såväl som vanligt munstycke och inkaklade förvarlingshyllor för duschprodukter. Spottar i taket. Inbyggt högskåp för förvaring av handdukar. WC. Inredning i dansk design från Dansani: handfatskommod med två lådor med förvaringssystem för badrumsprodukter och smink. Inbyggd belysning gör allt lätt att hitta. Över handfatet sitter en spegel med infälld belysning. Högskåp som innehåller utfällbar sminkhylla, spegel, eluttag. Vattenburen handdukstork från Nordema. Dimbara takspottar.

SEPARAT WC

Gästtoa renoverad i samma material som duschrummet, grått klinkergolv med värmeslinga, Vitt kakel på väggarna. Handfat och WC.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan som nås från hallen och förrådet är helrenoverad 2016 med arbetsbänk i vitt laminat och skåpinredning i vitt längs hela väggen med ljus, liggande mosaik som stänkskydd. Lättarbetat med ljusinsläpp och vädring från fönstret och infälld ho med hög kran. Varmvattenberedare 2016 liksom tvättmaskin och torktumlare (Samsung). På golvet en beige träinspirerad våtrumsmatta.

Interiör i toppskick, nogsamt renoverat och därtill välskött Alla golv i Kährs 3-stavs parkett inlagt 2005 utan trösklar till de flesta rum och alla väggar och tak är vitmålade 2015. Dimbara spotlight i de flesta tak. Våtrum renoverade med kvalitetsdokumentation 2016. Marbodal kök 2005. Nya innerdörrar med karm 2016. Oljefyllda radiatorer 2005.
Planlösning med stora, härliga umgängesytor som medger att man delar av ett fjärde sovrum om man önskar.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direkt el samt luftvärmepump 2018

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 september 2019
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä 2004
Fönster: 3-glas 2000
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt Planja 2004

Övrigt

Byte 3-glasfönster 2000. Markiser över fönster mot väster 2015. Ny dränering och åldersbeständig plast i krypgrunden 2001.Tilläggsisolerat fasad 12 cm samt nytt plåttak Planja 2003-2004. Ny träpanel på fasaden 2004. Larm installerat 2005. Fiber från Lyssna & Njut indraget 2017.

Fastighetsbeteckning

Bista 1:138

Övriga byggnader

Friggebod och redskapsbod, båda målade 2014. Vidbyggt garage och förråd. Garaget renoverades 2016 med ny motordriven, fjärrstyrd port. Bakom garaget finns ett praktiskt och rymligt förråd med två fönster och dörr mot altanen, perfekt att inreda som ungdomsrum eller uthyrningsdel om man vill.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 237 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 382 kr
VA: 7 941 kr
Renhållning: 2 679 kr
Försäkring: 5 235 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 448 000 kr, varav byggnadsvärde 1 213 000 kr

Summa pantbrev

775 000 kr

Tomt

Areal: 1 155 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och välskött trädgårdstomt med fritt läge mot allmänning på två sidor. Tomten bjuder gott svängrum för barnens lekar och upptåg. Tomten är omgärdad av en häck med praktisk smitväg till allmänningen på trädgårdssidan. Några av trädgårdens växter: Clematis " Paul Farges", "Summarsnow" , Atragene-klematis "Tage Lundell"
På blomsterkullen trädgårdshortensia och syrenhortensia på stam. På tomten finns också en ädelsyren på stam.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Ej del i gemensamhetsanläggning eller samfällighet.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Bålsta Fånäs

Fånäs är ett av Bålstas mest attraktiva områden, beläget där centrala Bålsta möter Mälaren. Här bor man sjönära med gångavstånd både till centrum och pendeltågsstationen.
Området har egen liten badplats, tennisbana och lekpark (gemensamhetsanläggning). Kort promenad till Kalmarsand med sandstrand, restaurang och SATS gym där man tränar med sjöutsikt. Fånäs båtklubb www.fanasbatklubb.se ligger skyddat i viken och boende i Fånäs har förtur till lediga båtplatser. Håbo Båtsällskap ligger på andra sidan viken.

Närservice

Promenadavstånd till skola Gröna Dalen och till gymnasium i centrum.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lotta Tumlare för mer information!

Lotta Tumlare

Lotta Tumlare

Håbo

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-581 66 11

lotta.tumlare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad