Rävhallavägen 5

Bilder

  • Såld!

Rävhallavägen 5 , Trånghalla , Jönköping

Hur länge har ni inte sökt efter en smidig enplansvilla där det bara är att flytta in?

Nu behöver ni inte leta längre, i Trånghalla på Rävhallavägen 5 finns det ni söker. Eller vad sägs om 5 rum och kök 125 + 33 kvm. 3 fräscha sovrum som samtliga har genomgående nya ytskikt.

Möblerbar hall med Contura braskamin som sprider skön värme. 2 helkaklade duschutrymmen med wc varav det ena med golvvärme och jacuzzi. Trivsamt vardagsrum med väl tilltagen plats för såväl tv-möbler som separat matplats. Från vardagsrummet är det utgång till inglasat uterum i sydvästläge. Vill ni hellre njuta av sommarvärmen går detta att göra från soldäcket. Praktisk groventré med tvättstuga och anslutning ut mot garage. Garaget har under maj 2016 fått uppdaterade ytskikt såsom nymålat garagegolv, vita väggar samt ny belysning. Garageporten från Hörnmann är givetvis fjärrstyrd.

Gräsklippningen är ett minne blott, robotklipparen lufsar runt på gräsmattan och gör jobbet åt er. Nymålad fasad & nybehandlade takpannor med pigmentering i svart. Ansluten till Wetternet - Fiber.

Det mest arbetsamma ni måste göra med detta boende är att ladda grillen, lägga dryck på kylningen och bjuda in vännerna på inflyttningsfesten.

Välkommen på visning på Rävhallavägen 5, Bankeryd!
( Film tagen med drönare över närområdet hittar ni under viktiga dokument )

125 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
125 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
773 kvm
Byggår:
1987
Driftskostnad:
2 495 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

125 kvm

Biarea

36 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i ENTRÉHALLEN med svart golvklinkers och grå tapet. Direkt till höger finner ni avhängning för ytterkläder. Fortsätt in i hallen till vänster och ni finner ett utrymme med plats för avkoppling framför en braskamin från Contura. I hallen ligger det ett furugolv och på väggarna sitter vit tapet.

Till vänster finns ett BADRUM med svart golvklinkers, grått kakel och 6 st. infällda spotlights. I badrummet finns wc, handfatskommod, badrumsspegel och ett härligt bubbelbadkar. För extra komfort är badrummet utrustat med golvvärme som värms upp med el.

Första SOVRUMMET ligger på höger sida och har ljusblå tapet med blommigt silvermönster.

SOVRUM 2, husets Master Bedroom har ett golv i valnötslaminat, nytapetserade väggar från 2016 i blommigt mönster och förvaring i form av 3 garderober. Från detta sovrum har ni utgång till trädgårdens baksida.

Till vänster om sovrum 2 finns SOVRUM 3 där rummet är beklätt med eklaminatgolv och väggar i grå tapet. I rummet finns 1 garderob.

Från entrén sett rakt fram ligger VARDAGSRUMMET med vita väggar varav 1 fondvägg med trämotiv samt grå/svart laminatgolv. Från vardagsrummet finns utgång till ett ALTANDÄCK i sydvästläge. I direkt anslutning till altandäcket finns ett inglasat UTERUM med 2 st. infravärmare och 3 skjutbara dörrar. 220v är indraget till uterummet.

Till höger från hallen ligger KÖKET utrustat med rostfri kyl/frys från Gorenje med överskåp, hällspis från Cylinda och en Bosch diskmaskin. Köket har köksluckor i grå nyans och bänkskivor i svart laminat, svart och grått mosaikkakel ovan diskbänk samt en fondvägg med svartmönstrad tapet. Köket rymmer en matplats för 6 personer.

Från köket finns en utgång till TVÄTTSTUGAN med svart golvklinkers och röd tapet. Tvättmaskin från Electro Helios, och torktumlare från Samsung -15.
Ny varmvattenberedare -16

I anslutning till tvättstugan finns en separat DUSCH/WC med grått golvklinkers, duschdel med mosaik och avskiljande vägg i klarglasbetong. Wc, handfat och linneskåp. In till tvättstugan finns en separat ingång från framsidan.

Från tvättstugan kommer ni ut till GARAGET med elstyrd garageport från 2016. Nymålat betonggolv -16. Till höger i garaget finns en arbetsbänk och till vänster finns ett förråd. Från garaget utgång till trädgårdens baksida...

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Luftburen elvärme + Contura braskamin

Ventilation

Mekaniskt Till och Frånluft

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Fastighetsbeteckning

Trånghalla 3:396

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 950 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 125 kr
El: 7 562 kr
VA: 4 170 kr
Renhållning: 2 313 kr
Övrigt: 780 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på 2 Vuxna +2 barn. Givetvis kan driftskostnaderna varieera beroende på familjestorlek, livsstil samt vald innetemperatur. Soptömning var 14:e dag gällande hushålls sopor, återvinning var 4:e vecka

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 811 000 kr, varav byggnadsvärde 1 102 000 kr

Summa pantbrev

1 516 000 kr

Tomt

Areal: 773 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Fjärrvärmeledningar, 0680IM-13/5407

Om området

Trånghalla

Trånghalla är en tätort i Jönköpings kommun som är belägen cirka sju km nordväst om Jönköping. Den natursköna bostadsorten ligger i anslutning till Bankeryd på en sluttning med vacker utsikt över Vättern.

Kommunikation

Trånghalla och Bankeryd erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar mellan Bankeryd och Jönköping. I Bankeryd centrum finns även en tågstation där Vättertåget mellan Nässjö och Falköping stannar.

Närservice

Affärer och restauranger hittas närmast i Bankeryd centrum där det bland annat finns mataffärer, skoaffär, resebyrå, bank och bageri. På orten finns även restaurang och flera pizzerior. Förutom detta är Bankeryd känd för sina många frisörsalonger.

Karta

Hör av dig till Fredrik Trolander för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad