Lillåkersvägen 7

Bilder

  • Såld!

Lillåkersvägen 7 , Gångsätra , Lidingö

Intill Långängen och naturreservatet i radhusliknande boende ligger denna stilrent renoverade 2/3:a. Totalrenoverad 2007 med genomgående ekgolv, ytskikt kök samt badrum. Rymlig balkong i söder med trätrall. Parkeringsmöjligheter och närhet till kommunikationer och ca 15 min till Stureplan.

63,6 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 325 kr inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv. El-avgift tillkommer på månadsavin.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,6 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
808
Byggår:
1974

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

63,6 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall med goda avhängningsmöjligheter via en exklusiv skjutgarderob. Plats även för byrå/sittplats.

Kök

Stilrent kök som går i vit ton mot svart kakel, bänkskiva och golv i ek. Köket är optimalt planerat med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns rostfria och integrerade vitvaror i form av: spishäll, kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, microugn samtliga från Bosch och diskmaskin (Whirlpool). Fläkt. Här finns plats för matbord om 4 intill fönstret. Tidigare fanns en dörr in till sovrummet som är igensatt men går att återställa. Spotlightbelysning och vitmålade väggar.

Badrum

Påkostat badrum med exklusiv känsla i form av svart klinkergolv med värmeslingor mot vitkaklade väggar med svarta detaljer. Här finns platsbyggda lösningar, duschhörna med glasdörr, spotlightbelysning, handdukstork och tvättmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i ena delen av lägenheten med två centralt placerad fönster mot äng, kolonilott, idrottsplats och förskola. Rummet har ett oljat vackert original ekparkettgolv mot ljusa väggar. Här finns det plats för rejäl matplats om 6-10 personer och större soffgrupp med tv-hörna.

Sovrum/klädkammare

En gammal klädkammare har genomgått en förvandling och har blivit ca 2 kvm större efter att man tagit ner vägg ut till det gamla förrådet. Detta skapar möjlighet att nyttja det som mindre sovrum/arbetsrum eller bara använda det som en stor klädkammare. Full förvaringsinredning längs med väggarna, ekgolv har lagts in, stilren blå färg målad på väggarna, spotlightbelysning och installerade högtalare i taket.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 325 kr inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv. El-avgift tillkommer på månadsavin.

Andel i föreningen

0,52837%

Andel av årsavgiften

0,57394%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

2007 -totalrenoverad med ny el, golv, ytskikt, kök, badrum och planlösning.
2018 - renovering av klädkammaren med ny inredning

Förening

Namn

Brf Gröna Husen Lidingö

Om föreningen

Brf Gröna husen registrerades 2001, fastigheten köptes 2005 och därmed ombildades lägenheterna till bostadsrätter. Föreningen består av 12 stycken tvåvåningshus, 2 trevåningshus samt en garagefastighet och soprum. I Brf Gröna Husen Lidingö finns totalt 156 lägenheter varav 9 st är hyreslägenheter. Det finns två lolkalhyresgäster: daghemmen Äpplet (Montessori) och Skogsgläntan (Ur & Skur). Till varje lägenhet hör ett förråd. Extra förråd finns att hyra, separat kö till dessa. Sophus, cykelförråd och barnvagsförråd finns i området.

Följande renoveringar har utförts:
2018 - Installation av solpaneler
2018 - Renovering av tak
2017 - Målning och tätning av samtliga fönster
2017 - Föreningen har under 2017 utfört underhåll i bostäder, gemensamma utrymmen, installationer, sanitet, markytor och garage/p-platser
2016 - Föreningen har under 2016 utfört underhåll i bostäder, värme, ventilation, el och huskropp utvändigt
2012 - Garagerenovering
2011 - Byte av samtliga balkonger
2010 - Bollplan
2009 - Genomfördes en upprustning av den gemensamma gården och under hela 2009 har omfattande ombyggnation av husgrunder, entréer, balkonger och värmeisolering av fasaderna skett

Kommande renoveringar:
2020 - Byte av samtliga balkongdörrar.
Stambyte är ej planerat men ligger i underhållsplanen för senast år 2030. Vartannat år genomförs kontroller utav stammarnas skick.

För mer information, se föreningens hemsida:
www.gronahusen.bostadsratterna.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

156

Antal hyresrätter

9

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Föreningen har gruppavtal med Com Hem, i avgiften ingår 8 favoriter och 100/10 Mbit/s bredband.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 66 garageplatser som går att hyra för 572 kr/mån samt 66 p-platser utomhus, platserna på parkeringsdäcket kostar 312kr/mån. Det finns 29 st MC/mopedplatser i kallgarage. Det finns även 19 st gästparkeringar på parkeringsdäcket.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Föreningen har ett centralt avtal med Fortum avseende el för samtliga lägenheter. Individuell avläsning av lägenhetsförbrukningen sker automatiskt och debiteras varje månad i efterskott med lägenhetsavgiften. Inget enskilt elavtal behövs därför för de boende.

Om området

Gångsätra

Centralt och omtyckt område med både villabebyggelse och flerbostadshus. Närhet till förskola, skolor, gymnasium, mataffär och kommunikationer. För den aktive finns flera gym, simhall, idrottshallar, fotbollsplaner samt två ishallar. Omedelbar närhet till sköna naturområden som Kottlasjön och Långängens naturvårdsområde.

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss. På bara några minuter tar du dig snabbt och enkelt till Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det drygt 5 minuter till Ropstens T-bana och ca 15 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

Nära till stora och välsorterade matvaruaffärer som Willys och Ica Kvantum. Restaurang, pizzeria, bank, bageri, Nordic Wellness och apotek finns vid Larsbergs torg.

Karta

Hör av dig till Sebastian Granath för mer information!

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad