Vallhamra Torg 4

Bilder

  • Såld!

Vallhamra Torg 4 , Södra Sävedalen , Partille

Högst upp i en av Sävedalens högsta bostadshus ges nu chans att förvärva en exklusiv trea från 2017. Här bor ni på våning tolv och med fantastiska vyer över nejderna, via fönster i tre väderstreck. Exteriört väntar två balkonger i öst respektive väst, varav en är inglasad samt ytterligare fransk balkong.

Lägenheter likt denna är sällan till salu - belägen i en av Sävedalens högsta byggnader och dessutom allra högst upp. Detta ger en oerhörd frihetskänsla, inte minst då inga omkringliggande byggnader är högre än sju våningar. Bostaden har fönster i tre väderstreck, vilket både genererar vidsträckta vyer och skapar underbara ljusmiljöer. Dessutom är lägenheten tyst och fridfull. Bredband är inkluderad i månadsavgiften. Till parkering av bilen finns garageplats att hyra i källarplanet och ni tar sedan hissen bekvämt hela vägen upp till ert våningsplan.

Här bor ni vid expansiva Vallhamra torg i ett mycket fördelaktigt läge som bland annat erbjuder välsorterad matbutik, restaurang och blomsterbutik. Närmsta busshållplats ligger runt hörnet och härifrån nås Partille centrum och Göteborg C på 11 respektive 17 min.

Missa inte att också inspireras av drönarfilmen över bostaden och det vackra närområdet via länken: https://vimeo.com/295809060

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 461 kr inkl värme och Telia Triple play med tv, bredband och telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
12, hiss finns
Lägenhetsnummer:
34
Byggår:
2016-2017
Driftskostnad:
413 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Bakom ytterdörren välkomnar hallen, där klädesplaggen förvaras i en garderob samt en skjutdörrsgarderob med spegel i helfigur. Bostaden är genomgående stilrent inredd, med ljusa väggar och enhetliga golv.

Köket följer det smakfulla formspråket och här ackompanjeras frukostförberedelserna av vyerna över den stigande morgonsolen vid horisonten. Servera vid kökets matplats eller ta steget ut på den ena balkongen, som vetter mot öst och låter er inta dagens första kopp kaffe i det fria.

När det vankas middagsbjudning eller mingel dukar ni upp i vardagsrummet, som rymmer både salongsbord och sektionssoffa. Er sociala yta förlängs vidare ut till en inglasad balkong, där ni njuter av eftermiddags- och kvällssolen på första parkett.

Det finns två sovrum, varav det ena har lyxen av en fransk balkong. Till förvaring av klädkollektionen erbjuds garderob respektive skjutdörrsgarderober, vars fronter smälter in elegant med de vita väggarna.

Badrummet är stilrent inrett i svart och vit. I taket sitter infällda spotlights. Badrummet är utrustat med wc, kommod samt dusch med vikbara glasdörrar. Här sköts även tvättbestyren smidigt med hjälp av tvättmaskin, torktumlare, arbetsyta samt överskåp till förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

12 av 12, hiss finns

Avgift

4 461 kr inkl värme och Telia Triple play med tv, bredband och telefoni

Driftskostnad

4 962 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 842 kr
VA: 3 120 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Hemförsäkring tillkommer. Nuvarande ägare betalar 1 236kr/år för hemförsäkring (via If) . Kostnad för VA regleras av föreningen.

Andel i föreningen

1,46822%

Andel av årsavgiften

1,46822%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus 12 våningar

Byggnadsår

2016-2017

Ventilation

FTX- Mekanisk frånluft med återvinning

Övrigt

Parkering
56 parkeringsplatser i garage under fastigheten finns (kostar cirka 1 000 kronor/månad, separat kö).

Kabel-TV/bredband
Telia Triple play med tv, bredband och telefoni (ingår i månadsavgiften).

Gemensamma utrymmen
Mysiga innergårdar som delas med Brf Backsippan med grönska, sittplatser och upplysta gångstråk. I föreningen finns det också utrymmen för cyklar, barnvagnar samt rullstolar.

Fastighetsbeteckning

Ugglum 1:140

Övriga byggnader

Förråd som tillhör lägenheten finns en våning upp.

Förening

Namn

Brf Gulsippan

Om föreningen

Brf Gulsippan ligger på Vallhamra torg i södra Sävedalen och består av tre byggnader som byggdes mellan 2016-2017 om totalt 74 lägenheter och 6 lokaler (hyresrätter). Föreningen har adresserna Vallhamra torg 4-8. Föreningen äger marken.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

74

Antal hyresrätter

6

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

Telia Triple play (tv, bredband och telefoni) ingår i avgiften.

Parkering

Garageplats går att hyra från föreningen som nås smidigt från källarplan med hiss eller trappa direkt upp till rätt våningsplan. Kostnad 1000 kr/månad, med separat kö.

Renoveringar

Föreningen har en inbokad 2 års besiktning i slutet av 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja.

Övrigt

Det finns ett rum i byggnaden för cyklar, barnvagnar samt rullstolar. Till lägenheten hör ett förråd på våningen över om cirka 6 kvm.

Om området

Södra Sävedalen

Södra Sävedalen förknippas ofta med dess centrala läge mot Göteborg tillsammans med grönskan som finns i nära anslutning. Det finns ett upplyst motionsspår med möjlighet att nå badsjön
Härlanda tjärn och Skatås naturreservat.

Kommunikation

Svart express tar 20 minuter in till centrala Göteborg och går varje kvart under större delen av dagen. 20 minuter tar det också med buss 515 till Partille centrum.

Närservice

Vallhamra torg har en välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek, pizzeria och blomsterbutik.
Ombyggnad och utveckling av Vallhamra torg har pågått de senaste åren vilket gör området väldigt attraktivt.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad