230
MED5D78890117BC4A69B31944A7C65C4600

Furumossen, PARTILLE

Furumossen 135


PRIS (som utgångsbud)2 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

123,3 kvm

LÄGENHETSNUMMER

91

MÅNADSAVGIFT

9 949 kr

BYGGÅR

1989

PRIS

2 495 000 kr som utgångsbud

Väldisponerad fyra i toppskick med två uteplatser i fantastiskt läge!

Varmt välkommen till denna mycket väldisponerade bostad om hela 123 kvadratmeter om två våningsplan i populära Furumossen. Här är ett lugnt, naturnära och familjärt område med bilfri innegård och radhuskänsla som ger en bullerbyatmosfär med skogsparti inpå knuten.

Vi presenterar ett välskött bostadsrättsradhus i två våningsplan i genomgående hög standard, fina ytskikt och hela två altaner. Entrésidan ståtar med en väl tilltagen uteplats som nås via bostadens kök och vardagsrum, bra med god plats för utemöbler där familj och vänner kan njuta av solen och goda grillmiddagar under den varmare årstiden. Altan nummer två altan har vi på motsatt sida, en privat och insynsskyddad uteplats som angränsar mot ett lummigt skogsparti med vacker natur precis utanför dörren. Altanen är generöst tilltagen och ger möjlighet att möblera så som just du vill ha det. Här finns ryms för loungegrupp, grillplats, utomhus lek för de små och rekreation för alla.

Välplanerat och med fina förvaringsmöjligheter. En perfekt kombination av smart nyttjade ytor som underlättar vardagen för hela familjen och ger öppna ytor för trevlig umgängesvibe i hemmet. Ett genomgående tema är hög standard, god smak, välutnyttjade ytor och en omisskännerligt trivsam hemkänsla.

Inbjudande hall med en smakfull inramning, ljust och rymligt med plats för ytterkläder. Vidare mot det generösa vardagsrummet som har gott om plats för både umgänge och avkoppling där soffgrupp, TV-möbel och matsalsbord samsas fint. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och skapar en luftig och varm inomhusmiljö samtidigt som den härliga kontakten med den omgivande naturen hela tiden är närvarande och spekglar årstidens skiftningar. I anslutning till vardagsrummet ligger det ljusa och stilrena köket som både är modernt och funktionellt med fina arbetsytor och smart förvaring.

Planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en sömlös överlappning för att få ett socialt sammanhang och skapar en trevlig miljö att umgås i. Den fina atmosfär som bjuder in till middagar och umgänge som gärna drar ut på tiden. En trevlig och naturlig plats för familj och vänner att mötas. På entréplan finns även den väl tilltagna tvättstugan med anslutande klädkammare och förråd. Ett av bostadens två badrum är beläget på detta plan och ligger i anslutning till hallen. Helkaklat stilren, klassiska toner i modern tappning.

Väl uppe på övervåningen via den dekorativa trappan möts vi av tre rymliga sovrum, som skräddarsydda för en växande familj eller för dig som vill få både arbetsrum och gästrum. Alla tre sovrum har mycket bra storlek med plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober och andra förvaringsmöbler. Här finns dessutom bostadens andra badrum praktiskt beläget. Även här i sober modern stil och smakfulla färgval.

Från altanen på husets trädgårdssida når vi det rymligta förrådet. Gott om plats för ytterligare förvaring, inte helt vanligt i dessa dagar och en fin förutsättning för att kunna hålla ordning.

Området ger direkt närhet till lekplatser, förskola, skola och goda kommunikationer i närområdet. Allum köpcenter som har ett brett utbud av butiker, caféer och service når man på några minuter med bil eller buss. Lyxen att bo nära storslagen natur, motionsspår och badsjöar samtidigt som man har närheten till allt man behöver av service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter, både för bilister och kollektivtrafikanter.

Varmt välkommen till en fantastisk bostad att hitta hem till!

Bilder

MED5D78890117BC4A69B31944A7C65C4600
MED7B931DEE0FD84A0CAC3882046BAE8FE9
MED9EEA65754976406CBD4B8100C167BFBA
MED15D12CC6D7C44F8C99DA79506EA06CE7
MED1AAC1F5C9CBB4C828B1E3D5113DEEE52

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Partille Furumossen

Furumossen 135

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret