Tage madsens väg 23G

Bilder

  • Såld!

Tage madsens väg 23G , Centrala Partille , Partille

Välplanerat gavelradhus med extremt låg avgift och bra planlösning i centrala Partille. Här bor du med egen trädgård samt en altan i sydväst och har ett insynsskyddat läge. Varenda kvadratmeter och utrymme är maximalt utnyttjat. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med naturens grönska precis utanför dörren och med kort avstånd till centrum och Allum. Glöm inte att kolla in vår drönarfilm över bostaden: https://vimeo.com/255035089

76,9 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 625 kr ink. värme, V/A och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,9 kvm
Våning:
0
Byggår:
1950
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,9 kvm

Rumsbeskrivning

Vid entrén väntar en trivsam liten trädgård om 8 kvm – perfekt för den som vill välkomna barnen hem med mellanmål i det fria. Innanför ytterdörren möts ni av en hall med klinkergolv, som har behaglig golvvärme installerad. Väggarna målades om 2017 och från hallen leder en trappa ned till ett förråd om 6 kvm. Bostaden har en mycket yteffektiv planlösning, där varje kvadratmeter har tagits till vara på.

Köket renoverades 2016 med fronter i vit samt en dekorativ fondtapet. Bänkskivan är från 2018 och är gjord i massiv ek. Utformat i vinkel skapas ett kök med mycket goda arbetsytor. Utrustningen går i rostfritt och består av spishäll samt varmluftsugn (Gram, 2014), fläktkåpa (UPO), kyl och frys (Siemens, 2014) samt diskmaskin (Bosch, 2012). Invid köksfönstret väntar en matplats. Nytt köksgolv lades 2016.

Oavsett om det mingel, middag eller mys som står överst på agendan blir vardagsrummet det självklara valet. Den stora sociala ytan låter er möblera med såväl soffgrupp som middagsbord. 2017 lades ett nytt golv och både tak samt väggar målades.

De sociala ytorna förlängs exteriört med en altan om 40 kvm, som nås direkt från vardagsrummet. Altanen fick en uppgradering 2016 med nya räcken som ger skydd från insyn. Här njuter ni av ett fantastiskt sydvästligt läge – som gjort för härliga grillfester under de ljusa sommarkvällarna. Under de allra varmaste dagarna fälls markiserna (2016) ned för att ge svalka.

Medan ni väntar på grillens perfekta glöd kan barnen leka under trygg uppsikt i den angränsande trädgården (67 kvm). Trädgården ligger i ett hörn och nås även via en grind vid gaveln, vilket gör att den enkelt nås utan att ni behöver gå in i huset. I trädgården växer vackra rhododendron när säsongen är den rätta.

I hallen finns även trappan som förbinder våningsplanen och i mitten av trappan finns ett arbetsrum, som målades om 2018 och är 2 kvm stort. 2016 målades trappan vit och en matta lades in.

Huset erbjuder två sovrum, vilka båda är belägna en trappa upp. Ett av sovrummen har en privat klädkammare med vikdörr medan det andra har privat utgång till en fransk balkong. Båda sovrummen målades om 2018. Till förvaring finns flera garderober i den gemensamma hallen, vars golv målades 2018.

Från det ena sovrummet nås ett vindsutrymme om 6 kvm, vilket isolerades och fick en fin träpanel 2013 – ett perfekt extra sovrum eller lekrum för minstingarna. I taket sitter dimbara spotlights med LED-lampor.

Badrummet totalrenoverades 2015 och presenterar en ljus interiör med vitt kakel och dekorativ mosaik. Utrustningen består av vägghängd wc, dusch, kommod samt två handdukstorkar. 2015 inköptes även en kombimaskin (7 kg) från Electrolux. Golvvärme är installerad. I taket sitter dimbara spotlights med LED-lampor.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt sophantering. Garage och parkeringsplats kan fås via separat kösystem. Under huset gömmer sig ett gemensamt cykelrum och i området finns en gemensam tvättstuga.

Tage Madsens väg 23 G är belägen i ett trivsamt, tryggt och barnvänligt område. I närheten väntar såväl en lekpark som grönskande natur. Vardagen blir dessutom enkel med kort avstånd till Partille centrum – hit promenerar ni på mindre än 15 minuter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

2 625 kr ink. värme, V/A och bredband

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,88%

Andel av årsavgiften

1,88%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt ök, snabbt möjligt

Byggnad

Byggnadsår

1950

Förening

Namn

Brf Duplexringen

Om föreningen

BRF Duplexringen är en liten bostadsrättsförening med 68 lägenheter enl följande:
1 rok - 20st
2 rok - 20st
3 rok - 27st
5 rok - 1st
Husen byggdes år 1950 och är en BRF Duplexringen är en äkta bostadsrättsförening.
Till föreningen tillhör även 36 p-platser (sep kö) och 20 garage (sep kö). Föreningen har 7 stycken förråd för uthyrning, storleken är ca 2,4 m². Förråden fördelas efter separat kö. Detta innebär att förråden inte följer bostadsrätten vid en försäljning eller andrahandsuthyrning.

Föreningen har låga avgifter, vilket beror på att man samarbetar mycket för att kunna hålla nere kostnaderna. Varje år anordnas två städdagar i föreningen där medlemmarna tillsammans utför arbeten som behöver göras.

Mer information finns under föreningens hemsida: https://duplexringen.wordpress.com/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

Tv: Ansluten till kabelnät
Internet: Com Hem 50Mbit ingår i avgiften
För mer info, se: https://duplexringen.files.wordpress.com/2013/10/comhem.pdf

Parkering

Föreningen har 36 p-platser och 20 garage (sep kö till båda).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

JA

Överlåtelseavgift

1138 kr

Övrigt

Gemensamma tvättstuga hittar man i källaren till hus nr.11.

Om området

Centrala Partille

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen eller Fredrik Stigebrandt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad