Besebäcksstigen 9

Bilder

  • Såld!

Besebäcksstigen 9 , Paradiset , Partille

På Besebäcksstigen 9 presenteras denna välskötta fyra med två balkonger samt stora sociala ytor. Med fönster i samtliga väderstreck skapas generösa ljusförhållanden genom hela hemmet. Bostaden ligger i ett populärt område med närhet till förskolor, skolor och Partille station. Missa inte att klicka in och se vår drönarfilm över bostaden och närområdet, https://vimeo.com/251558969.

86 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 448 kr Inkl Värme, VA, Kabel TV, källarförråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
120
Byggår:
1995
Driftskostnad:
368 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Entrén nås via lägenhetens första balkong. Innanför ytterdörren, vilken målades om förra året, väntar en praktisk skjutdörrsgarderob som tar hand om familjens ytterplagg och skor. Interiören bjuder på en ljus och stilren design, med vitmålade väggar (2014).

Köket är trivsamt inrett med vita släta fronter. Här finns goda förvaringsmöjligheter och bänkytor. Till hjälp vid de kulinariska äventyren finns spis, ugn, diskmaskin samt hel kyl och frys från 2014.

Vardagsrummet ligger i öppet samband med köket, vilket låter samtalen fortlöpa över rumsgränserna. Den stora ytan passar utmärkt för avkopplande egentid och sociala tillställningar. Golvet utgörs av vacker parkett som blänker i ljuset från solens strålar.

Under årets varmaste månader umgås ni ute på den andra balkongen, som delvis är belägen under tak och är hela 9 meter lång. Slå er ned i loungedelen för att invänta grillens perfekta glöd – allt ackompanjerat av den värmande kvällssolen.

När småtimmarna smyger sig på somnar ni tryggt i de tre sovrummen. Två av rummen erbjuder platsbyggda garderober, medan det tredje imponerar med klädkammare. Barnrummen har fönster mot norr och garanterar en god nattvila.

Badrummet totalrenoverades 2014 och har dimbara spottar, öppningsbart vädringsfönster och golvvärme. Utrustningen består av wc, kommod, badkar och handdukstork samt en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Därtill finns en gästtoalett.

Till lägenheten som har bra ljudisolering tillhör ett stort källarförråd. Parkering eller garageplats går att få via separat kösystem.

På föreningens innergård väntar en trevlig lekplats och gemensam grill. Området präglas av en god grannsämja som passar utmärkt för barnfamiljen. För de långväga besökarna finns en gästlägenhet att hyra.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

5 448 kr Inkl Värme, VA, Kabel TV, källarförråd.

Driftskostnad

4 419 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 615 kr
Försäkring: 804 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Avgift ink. obligatoriskt tillägg på 100 kr för kabeltv.

Andel i föreningen

2,134%

Andel av årsavgiften

2,33548%

Reparationsfond

393 kr

Tillträde

1/4 Eller enligt ök

Byggnad

Byggnadsår

1995

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Paradiset i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen eller Fredrik Stigebrandt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad