Hedeforsvägen 10B

Bilder

  • Såld!

Hedeforsvägen 10B , Stenkullen , Lerum

Nu kan vi erbjuda en riktig pärla i Stenkullen, en bostad utöver det vanliga 20 min från Göteborg. Här får ni ett radhus om 114 kvm ett stenkast från Säveån. Bostaden är mycket i gott skick, genomgående uppdaterat med smakfull modern stil och mycket bra finish. Familjeidyll där bryggdäcket sätter pricken över I:et. Livskvalité utlovas, missa inte denna chans!

114 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
114 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
129 kvm
Byggår:
1985
Driftskostnad:
2 883 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

114 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Hedeforsvägen! Här bor ni i naturskön omgivning med lekplats, förskola, kommunikation och badbrygga runt hörnet, bokstavligen talat.

På entrésidan möts ni av en stensatt uteplats med ett praktiskt förråd. Vidare stiger in i en hall med plats för avhängning. Hallen ligger i en öppen planlösning med köket och matplats. På golvet ligger en askparkett som sträcker sig vidare genom bostade första och andra plan.

Köket är jättefräscht och har en maskinpark i rostfritt, allt från 2010. Layouten erbjuder härliga arbetsytor och gott om förvaring. Luckorna går i ljusgrått med handtag i rostfritt, arbetsbänken är av massiv ek i en mörkbrun ton. Ovan bänken sitter ett stänkskydd i kakelmosaik och glas, allt mycket smakfullt.

Mellan kök och vardagsrum ligger första badrummet som är renoverat 2005. Klinker och kakel går i grått. Inredningen kommer från Hafa med kommod, välvda duschdörrar i klarglas, toalett samt komfortvärme. I taket sitter downlights.

Vidare når ni vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matplats. Från soffan får ni utsikt över Säveån. En helglasad altandörr leder er ut till en skön altan om ca 15 kvm. Från altanen är det ca 15 meter gräsmatta till bryggdäcket som är snyggt inramat med glasräcke. Här blir den givna platsen att tillbringa alla lediga sommardagar med grill och bad.

En luftig snygg trappa med glasräcke leder er till mellanvåningen.

Till vänster ligger Master bedroom som är väl tilltaget och erbjuder en härlig utsikt över Säveån. Rummet har downlights och ljudsystem samt ansluter till en praktisk walk in closet.

Vidare till höger ligger ett badrum med tvättställ, toalett, litet badkar och praktisk tvättavdelning med förvaring i överskåp. Kaklade väggar och plastmatta på golvet. Downlights och ljudsystem. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda från 2012.

Efter badrummet kommer sovrum två som är nästan lika stort som det första sovrummet. Här finns gott om förvaring i en stor garderobsvägg. Också här finns downlight och ljudsystem.

Båda sovrummen går att dela av till två mindre sovrum om så önskas. Ett förslag på delning av det sista rummet ligger med bland planlösningarna "Alternativ planlösning".

Ytterligare en trappa upp kommer ni till en snyggt inredd vindsvåning. Rummet är helt underbart, ljus och luftigt. Stora takfönster ger ett galet ljusinsläpp och en fin utsikt. Här kan ni ha allrum eller lyxigt sovrum. Väggar i vitt och golv går i ljusgrå ton, så läckert att det måste upplevas på plats. Självklart finns här downlight och ljud inbyggt. Allt nybyggt 2012.

Bostaden är förhandsbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, kontakta mäklaren för mer information.

Här får ni det mesta som sätter guldkant på tillvaron. Är detta er blivande drömbostad så tveka inte att boka in er på visning redan idag!

Byggnad

Byggnadstyp

2,5 plans radhus

Byggnadsår

1985 ombyggt 2012

Uppvärmning

Direkt El och värmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 april 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Uteplats om ca 15kvm med markis

Bryggdäck om ca 2x4m på samfällighetens mark

Renoveringar och större underhåll:
Kök 2010
Dusch/wc entréplan 2005
Övervåning inredd 2012
Elen är genomgången och utbytt 2012
Målning av alla fasader 2015

Övriga ytskikt är fortlöpande underhållna.

Fastighetsbeteckning

Hedefors 3:39

Övriga byggnader

Isolerat förråd och ca 6 kvm

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 599 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 100 kr
VA: 3 800 kr
Renhållning: 1 600 kr
Väg, samf: 4 611 kr
Försäkring: 5 900 kr
Övrigt: 3 588 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I elkostnaden ingår uppvärmning. Säljarna har sopptömning var 14:e dag Under övrigt ingår Fiber från telia med en hastighet av 100/100.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 473 000 kr, varav byggnadsvärde 1 041 000 kr

Summa pantbrev

1 640 000 kr

Tomt

Areal: 129 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hedefors GA:2, GA:5 - En parkering utomhus ingår i samfällighetsavgiften. Fler parkeringar kan hyras i mån av plats 100kr/mån.

Förmån, Officialservitut: Underhåll byggnad, 1441-730

Om området

Stenkullen

Välkommen till Stenkullen, en idyll inbäddat i vacker natur. Här finns skolor F-6. I centrum finner ni närbutik och restauranger. För den idrotts-intresserade finns ett sprudlande föreningsliv med handboll, fotboll, konståkning, ishockey, friidrott samt actionpark med skateboard, inlines och cykel. Mycket goda kommunikationer till Göteborg med både buss och pendeltåg från Alingsås.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Roger Karlsson för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Partille / Lerum

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad