Nygårdsvägen 16F

Bilder

  • Såld!

Nygårdsvägen 16F , Lexby , Partille

Nu finns det möjlighet att förvärva detta radhus för hela familjen. Bostaden består av två våningar och en inredd källare med totalt fyra sovrum. I Lexby har du närhet till kommunikationer och Partille centrum samtidigt som naturen finns runt hörnet.

108 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
108 kvm
Biarea:
31 kvm
Tomtarea:
110 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
3 534 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

108 kvm

Biarea

31 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: hallen har praktiskt klinkergolv med golvvärme, bra möjlighet för både små och stora att hänga upp sina ytterkläder. Här finns också skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och massiv ekparkett som golv i hela entréplanet.

Kök: (2009-2010) har ordentligt med arbetsytor och gott om förvaring. Med det stora fönsterpartiet lyfts köket upp med mycket ljus. Här finns det plats för matbord för 4-6 personer. Vita skåpsluckor/lådor maximerar förvaringen. Bänkskivan i mörkare ton bryter smakfullt av det vita i köket. Diskmaskinen Miele är integrerad, resterande vitvaror är från Husqvarna spishällen är induktion. Ugn och mikro är i behaglig arbetshöjd i ett högskåp och frysen har inbyggd ismaskin.

Sovrum 1 och 2: Från köket nås ett utav de två sovrummen på entréplan som har vitmålade väggar. Här finns det plats för en enkelsäng, garderob och skrivbord. Det finns även en ingång till bostadens andra sovrum som har plats för dubbelsäng och utgång till uteplatsen. Här finns en rymlig altan med eftermiddagssol där grill och utebord får plats. Trädgården består av plommonträd, odlingskorgar och perenna blommor.

Badrummet på entréplan har helkaklade beiga väggar och ljusare klinkers. Här finns två badrumsskåp, toalett, handfat och spegel.

En trappa upp möts du av ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier och hela övervåningen har vit laserat massivt grangolv. Takets rymd skapar en härlig atmosfär i vardagsrummet där det finns plats för mysig soffhörna. Här finns även utgång till balkongen. Balkongen har ett uppreglat golv med brädor och möjlighet finns att sitta med någon stol.

Vid passagen från vardagsrummet mot badrummet, finns plats för förvaring i form av en generös garderob.

Badrummet har badkar, handfat, toalett, spegelskåp och handdukstork. Väggarna är halvkaklade i en ljus blå ton.

Sovrum 3: har plats för enkelsäng, byrå och skrivbord, här är väggarna vitmålade.

Sovrum 4: Här finns plats för en säng mot den tapetserade fondväggen och ett skrivbord.

På källarplan finns allrum som kan användas på flera olika sätt. Hel garderobvägg och ingång till matkällare/klädkammare. Från källarplanet finns det även en utgång till dem gemensamma utrymmet man delar med samfälligheten. Utgången på källarplan skapar även möjligheten att göra om våningsplanet till en gästlägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plansradhus med källare

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 november 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas + 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Låglutande aluminiumtak (Går under samfälligheten

Fastighetsbeteckning

Lexby 11:180

Övriga byggnader

Garage i länga(med fjärrkontrollsöppning) tillhör fastigheten genom samfälligheten.
Ett förråd som tillhör bostaden finns i det allmäna utrymmet under raduhuslängan.

Samfälligheten ansvarar för tak och grunden på samtliga fastigheter, samtliga kostnader till det står samfälligheten för och deras gemensamma utrymmen som finns är: cykelförråd och tvättstuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 417 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Väg, samf: 35 316 kr
Försäkring: 2 301 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

Samfällighetens månadskostnad är 2 943 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garage, Kabeltv( Comhem grundutbud) I posten el ingår förbrukningen och elnätet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 649 000 kr, varav byggnadsvärde 848 000 kr

Summa pantbrev

650 000 kr

Tomt

Areal: 110 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Lexby GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området. Träningsanläggningar Crossfit Partille vid stationen och Nordic Wellnes på Utbyvägen. Humlebadet är en badplats som finns i närheten.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad