Elinsborgsbacken 35, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Elinsborgsbacken 35, 2 tr , Tensta , Stockholm

4:a med UTHYRNINGSDEL där EL, TV, VÄRME & VATTEN ingår i avgiften! Perfekt för den större familjen eller den som vill bo billigt. Kan enkelt göras om till en 5:a! Lägenheten erbjuder 2 stambytta badrum med klinkergolv och helkaklade väggar.

Renoveringsbehov i kök och sovrum. Möjligt att göra öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tack vare den flexibla planlösningen. Gavelläge samt balkong i söderläge!

Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.400kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter!

94 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 329 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
568

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Uthyrningsdel: Liten hall med parkettgolv och ljusa tapeter samt en hatthylla och en modern säkerhetsdörr. Uthyrningsdelen inkluderar ett helkaklat badrum med klinkergolv. I badrummet finns en rymlig duschplats. Övrig utrustning är wc, handfat och ett vitt spegelskåp. Uthyrningsrummet är stort och luftigt med ett stort fönsterparti med ett vädringsfönster. Här finns en garderob med överskåp samt laminatgolv och ljusa tapeter klär väggarna.

Hall: Rymlig och välkomnande hall med en modern säkerhetsdörr. Ytskikten består av laminattgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1: Laminatgolv på golvet och tapetserade väggar.

Sovrum 2: Laminatgolv och tapetserade väggar. Master bedroom som rymmer dubbelsäng och garderober.

Klädkammare: Praktisk klädkammare med hyllor på vardera sida med klädstänger under. Ytskikt bestående av grå plastmatta och vita gipsväggar.

Vardagsrum: Rektangulärt vardagsrum som erbjuder flera olika möbleringsmöjligheter. Här finns även potential att göra en öppen planlösning mot köket då det enbart är gipsvägg mellan kök och vardagsrum. Vardagsrumsväggarna är tapetserade och vardagsrummet skänks ett rikligt ljus från fönster, balkongdörr samt ett gavelfönster.

Balkong: Balkong i soligt söderläge med fritt och högt läge mot föreningens gröna innergård.

Kök/Matplats: I köket ligger ett plastgolv och väggarna är tapetserade. Välbevarat kök med köksluckor av trä samt gott om arbetsytor. Stor diskbänk i rostfritt stål med dubbelho och engreppsblandare samt belysning. Köket är utrustat med spis/ugn, kyl, frys och köksfläkt samt ett städskåp. Matplats som rymmer stora sällskap invid 2 fönster. Enkelt att göra om matplatsen till ett sovrum för den som önskar.

Badrum: Luftigt badrum med fönster, helkaklade väggar samt klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

6 329 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel

Andel i föreningen

0,18205%

Andel av årsavgiften

0,18205%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Elinsborg 1

Övrigt

Källarförråd till bostaden finns på Elinsborgsbacken 25.

Förening

Namn

Brf Päronet nr 7 inom HSB Stockholm

Om föreningen

HSB Brf Päronet nr 7 består av 676 lägenheter. Stambytta badrum mellan 1995-1998.

Föreningen bildades den 15 januari 1965 och registrerades den 27 februari 1965. Föreningen innehar tomträtten, äger och förvaltar byggnaderna och fastigheterna: Islinge, Vissinge, Elinsborg, Hasslinge, Skäftinge, Hydinge 1 och 2 samt Mellinge. Tomträtt innehas även på fastigheten Tensta 4:8; (parkeringen vid Elinsborgsbacken).

Förvaltningsområdet omfattar 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter, 286 p-platser utomhus samt 290 garageplatser fördelat i både varm- och kallgarage. I varmgaraget finns även parkering i troaxbur för MC och mopeder. Grovsopsrum finns på Vissingebacken samt ett på Melligebacken. Det senare endast för de boende på Mellingebacken. Styrelsen planerar att bygga grovsoprum även på Elinsborgsbacken samt Skäftingebacken.

Överlåtelser, avgifter, hyror, parkerings- och garageplatser administreras av förvaltaren HSB.

Uthyrningslägenhet samt gemensamhetslokal finns i föreningen.
Fyra tvättstugor finns i föreningen.

Titta gärna på föreningens hemsida för mer information: http://www.hsb.se/stockholm/paronetnr7

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

676

Antal hyresrätter

4

Antal lokaler i föreningen

9

TV och Bredband

KabelTV och Bredband via ComHem. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats och garageplats finns att hyra. Kan förekomma kö. Cirkapriser:
P-plats utomhus - 200 kr/månad
Kallgarage - 300 kr/månad
Varmgarage - 570 kr/månad
P-plats med EL. - 350 kr/månad
MC-Plats - 150 kr/månad

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Tensta

Det nya Tensta uppfördes i samband med miljonprogrammet och skulle ha en "stadsmässig" täthet nära naturen. I den nya stadsdelen skulle även "trafikseparering" gälla, alltså fordonstrafiken avskild från övriga trafiken genom planfria korsningar. Det första spadtaget togs i november 1966 och året därpå skedde den första inflyttningen. De första boenden fick leva på en gigantisk byggarbetsplats med tillfälliga matbutiker i baracker, provisorisk busslinje, leriga gångvägar och bristande social service. En av de stora aktörerna var Svenska Bostäder som informerade sina nya hyresgäster i en broschyr 1969: "Vi vill uppmärksamma Er på att Ni flyttar till en stadsdel i varande. Ni kommer med andra ord en tid framöver att bo på en byggarbetsplats med allt vad det innebär...". Dessa problem ledde till att Testa fick utstå massiv kritik, speciellt av massmedia. Situationen förbättrades i takt med att stadsdelen växte fram och sociala inrättningar samt skolor och centrumanläggningen färdigställdes.
Till miljonprogrammet hörde även småhus och år 1969-1970 uppfördes kvarteret Sörgården i regi av Stockholms stads småstugebyrå (SMÅA). Kvarteret ligger öster om Spånga kyrka och är stadsdelens enda ursprungliga småhusområde. De 76 vinkelbyggda radhusen tillkom i självbyggeri och hade formgivits av arkitekterna Jon Höjer och Sture Ljungqvist. Området är en bra representant för det tidstypiska idealet för radhus från 1960-talet "tätt-och-lågt". Arkitekturen är enhetlig med enkla, kubiska, byggnadsvolymer och fasader i ljus spritputs och röd träpanel. Kvarterets småhus är grönklassade av Stadsmuseet i Stockholm vilket betyder bebyggelse som är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad