Toltorpsgatan 107

Bilder

  • Såld!

Toltorpsgatan 107 , Toltorpsdalen , Mölndal

Välkommen till ett fräscht och modernt boende på populära Toltorpsgatan! Den mycket välskötta 2:an om 54 kvm är belägen en trappa upp i huset. Smart planlösning och stilren inredning gör bostaden till ett hem att trivas i. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv och vita väggar i alla rum. Med sitt lugna läge och närhet till staden är Toltorpsdalen ett attraktivt område att bosätta sig i. Bara tre minuter bort ligger knutpunkten Bifrost, där man lätt tar sig vidare mot både Göteborg och Mölndal centrum.

Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 495 kr I avgiften ingår värme, bredband och kabel-TV. Vatten mäts separat för varje lägenhet och faktureras tillsammans med månadsavgiften.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
402 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i lägenhetens rymliga hall! De stora garderoberna erbjuder gott om plats för avhägning och förvaring. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Fortsätter vi genom hallen så finner vi badrum och kök på höger sida.

Badrum

Det helkaklade badrummet är försett med bekvämligheter som tvättmaskin med inbyggd torktumlare och golvvärme. Här har ni en dusch med duschdörrar i glas, WC, handdukstork och arbetsyta över tvättmaskinen.

Kök

Fortsätter vi förbi badrummet så passerar vi lägenhetens kök. Ljusgrått kakel tillsammans med den välskötta ekbänkskivan gör att köket känns nytt, lyxigt och modernt. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frostfri frys, diskret inbyggd mikro, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Vitvaror från SIEMENS och fläkt från BOSCH.

Vardagsrum

I anslutning till köket finner ni vardagsrummet. Stora fönster förser rummet med mycket ljus och den öppna planlösningen erbjuder stor flexibilitet i fråga om möblering.

Sovrum

Till vänster om vardagsrummet finner ni lägenhetens sovrum som ligger i anslutning till både klädkammare och balkong. Här får ni plats med en stor dubbelsäng. Den rymliga klädkammaren erbjuder gott om plats för kläder och förvarning. Mysig balkong i nordvästläge med utrymme för utemöbler och vackra växter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

2 495 kr I avgiften ingår värme, bredband och kabel-TV. Vatten mäts separat för varje lägenhet och faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Driftskostnad

4 834 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 168 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 466 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Bostaden har mestadels använts som övernattningslägenhet, driftkostnader är angivna därefter.

Andel i föreningen

1,41152%

Andel av årsavgiften

1,43845%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Inga större underhåll är planerade de närmsta åren.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om 4 kvm med 3 meter i takhöjd.

Förening

Namn

Brf Pegasus i kvarteret Stiernhielm

Om föreningen

Det finns en gästlägenhet för tillfälliga övernattningar att hyra av boende i föreningen för endast 200 kronor per natt. Den finns mellan uppgång 109 och 111.
Ett nyöppnat gym och hobbyrum finns mellan uppgång 111 och 113 och det har även öppnats ett bokrum i uppgång 115.

Samfällighetsföreningen ansvarar för gårdarna, gästparkering och miljörummen. I dess styrelse finns 2 representanter från Sverigehusets hyresrätter, BRF Herkules och BRF Pegasus. Möten i föreningen sker cirka två gånger per år.
Samfälligheten har bildat en trädgårdsgrupp som består av en representant från varje förening och har som uppgift att se över växtligheten och grönområden på gårdarna.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

TeliaTriplePlay

Parkering

För närvarande finns det lediga garageplatser. Garaget har parkeringar för både bilar och MC. Hyra för bilplats är 900 kr/månad och MC-plats 300 kr/månad. OBS vänsterriktat in och ut från garage.
En depositionsavgift om ca. 500 kr tas ut för att få tagg till garaget, vilket återbetalas när man säger upp garageplatsen och lämnar tillbaka taggen. Kontakt för att sätta upp/säga upp garageplats: brfpegasus_garage@outlook.com

Renoveringar

En OVK (obligatorisk ventilationskontroll) utfördes i fastigheten under våren 2019.
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften i april 2019 med 2% enligt index för att säkerställa att större höjningar ej ska behövas.
Även kostnaden för förbrukat varmvatten höjdes från 29 kr/m3 till 60 kr/m3. Detta på grund av att föreningen har gått back på denna kostnad och behöver höja för att täcka utgiften.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Viktiga dokument

Om området

Toltorpsdalen

Toltorpsdalen med dess lugna och rofyllda tillvaro och närhet till det mesta gör det till ett väldigt attraktivt och eftertraktat område. Dess grönskande och levande omgivning skapar en härlig atmosfär. Läget precis intill Ängårdsberget och Safjället gör det möjligt för längre promenader i idyllisk miljö med rikt växt- och djurliv. Detta i samband med cykelavstånd till Göteborgs stadspuls samt Sahlgrenska gör detta till ett drömläge för många. I hjärtat av dalen finner man även skola och dagis. Toltorpsdalen erbjuder allt från mindre lägenheter till större villor vilket skapar en härlig och trevlig variation som lockar människor i olika åldrar.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss till Sahlgrenska, Göteborg C samt Mölndals C som erbjuder vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Karta

Hör av dig till Janina Berggren för mer information!

Janina Berggren

Janina Berggren

Mölndal

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0726-66 99 30

janina.berggren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad