Missionsvägen 7

Bilder

Missionsvägen 7 , Gribbylund , Täby

Varmt välkommen till denna smått unika 1:a om 41 kvm som erbjuder både en generös uteplats samt trädgård tack vare sitt gavelläge på Missionsvägen 7. Här bor man i ett tryggt och stillsamt område med bra grannsamverkan. Lägenheten är i genomgående gott skick och den väl genomtänkta planlösningen ger stora och öppna ytor.

41,4 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 760 kr inkl p.plats med motorvärmare, förråd, sophämtning , snöröjning (Vid aktivt deltagande på aktivitets/städdag 2ggr/år får man dra av 300 kr på månadsavgiften)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41,4 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
561
Driftskostnad:
1 800 kr/månad
Pris:
1 795 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41,4 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈ
Entré med avhängningsmöjligheter direkt till höger och två stora garderober direkt till vänster. Golv i mörk laminat samt ljusa väggar.

KÖK & MATPLATS
Väl tilltaget kök med rum för matplats. I köket finner du spis, fläkt, kyl/frys samt värmepannan. Vita skåpluckor med mörka köksbänkar samt ljusgrått kakel ovan.

BADRUM
Modernt och fräscht badrum med golvvärme där golvet är i mörk klinker samt väggar i mörk och ljus kakel. Dusch med infällbara glasväggar, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

ALLRUM
Stort och luftigt allrum med stora fönsterpartier samt anslutning till uteplatsen. Golv i mörk laminat och vita väggar.

UTEPLATS
Generös uteplats där du får plats med en soffgrupp och grill om så önskas. Här har du även en trädgård som löper längs med hela entrésidan av lägenheten som kan utnyttjas på en rad olika sätt beroende på önskemål.

FÖRRÅD
Lägenheten har ett eget förråd i en separat byggnad som är märkt med lägenhetsnumret.

PARKERING
På Missionsvägen har lägenheterna en tillhörande P-plats med elstolpe (med timerfunktion).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

1 795 000 kr

Avgift

2 760 kr inkl p.plats med motorvärmare, förråd, sophämtning , snöröjning (Vid aktivt deltagande på aktivitets/städdag 2ggr/år får man dra av 300 kr på månadsavgiften)

Driftskostnad

21 604 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 992 kr
VA: 2 004 kr
Försäkring: 1 896 kr
Övrigt: 712 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

ComHem har säljaren 712 kr/månad (8544 kr/år)

Andel i föreningen

1,62017%

Andel av årsavgiften

1,62017%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

Brf Södra Stenhagen

Om föreningen

Brf Södra Stenhagen består av 64 radhus/lägenheter fördelade på 2 områden. Det södra med 38 och det norra med 26. Anledning till uppdelning i två områden är att dessa områden har olika typ av finansiering. Det södra finansierades med statliga lån, medan det norra var frifinansierat. Detta medför att driftkostnader fördelas per kvm inom hela området, medans kapitalkostnader hänförs på respektive område.

Förråd: Finns i separat förrådsbyggnad. Dessa är märkta med lägenhetsnummer.

Värmesystemet. Varje lägenhet har sin separat värmeanläggning med egen elpanna sammanbyggd med varmvattenberedaren placerad i tvättutrymme eller för 1:orna i köket.

Ventilationssystemet är av typen frånluft med återvinning via värmeväxlare. Det innebär att evakueringen kräver en egen fläkt i VP (Värmepanna). Ventilationsanläggningen ska alltid vara i drift.

Antal lägenheter

64

Parkering

Lägenheterna har en tillhörande P-plats med elstolpe (med timerfunktion).

Om området

Gribbylund

Gribbylund är ett område som huvudsakligen blev bebyggt under 1990-talet. Utmärkande för området är närheten till Rönningesjön med bl a 2 st utomhusbad - Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan och badet vid Skavlötens friluftsgård som ligger på Rönninge sjöns nordöstra sida. Strandpromenaden på ca 6-7 km runt sjön är mycket använd. Vintertid plogas skridskobana och spår för längdskidor upp på Sjön. 4 H gården Rönningeby - även den på Rönningesjöns östra sida - är ett populärt utflyktsmål med bl a midsommarfirande och julmarknader.

Kommunikation

Området är mycket välförsett med BUSSAR. Busslinjer finns till Danderyds Sjukhus, Roslags Näsby, Täby C, Arninge, Täby Kyrkby, Vallentuna, Kista, Upplands Väsby samt nattbuss från Odenplan. Hållplatser finns på Armévägen/Furuvägen (605,609), Bergtorpsvägen (610, 684), Gribbylundsvägen (615, 695) och vid Löttingelund (524).

Närservice

GRIBBYLUNDS CENTRUM ligger i mitten av Gribbylund och har nyligen upprustats. Här finns mataffärer, restauranger m.m. Det finns flera SKOLOR i Gribbylund. I norra delen ligger Löttingelundsskolan åk 0-5, i den västra delen finns Myrängsskolan åk 0-5, samt i centrala Gribbylund finns Gribby Gårdsskolan åk 0-9.
BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd med flera dagis i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Patrik Borin för mer information!

Patrik Borin

Patrik Borin

Täby

Vallentuna

Reg Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0729-99 12 16

patrik.borin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad