Doktor Allards gata 14

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Exempelbild Entré
  • Exempelbild kök, köket kommer vara vitt och är ett extra tillval
  • Exempelbild genomgång
  • Exempelbild vardagsrum/sovrum
  • Exempelbild badrum

Doktor Allards gata 14 , Guldheden , Göteborg

Högst upp i huset, vån 10/10! En perfekt planerad tvåa i det populära nybygget Brf Viva. Här bor du med fantastisk utsikt, nära likväl till grönområden som stan. Vill du också bo med bil- och cykelpool, orangeri och ett härligt soldäck. Superfräsch tvåa med balkong i soldränkt syd/väst-läge. Lägenheten är inte färdig än, bilderna är exempelbilder från andra lägenheter. Kontakta mäklaren för mer information!

46,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 685 kr inkl värme (el & vatten mäts separat)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46,5 kvm
Våning:
10, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5103
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46,5 kvm

Rumsbeskrivning

Årets boende! Helt nyproducerad lägenhet med ett fantastiskt läge och utsikt över vår växande stad. Bland folkhemmets huskroppar från 1950-talet som stadigt står fast i myllan i Guldheden växer nu morgondagens boende upp på höjden. Ett genomtänkt bostadskoncept, hälsosamt både för miljön och de boende. Här bor du med bekvämligheter så som bilpool, cykelpool, Orangeri och boulebana. lägenhetens 46,5 kvm disponeras enligt följande:

Balkong
Lägenhetens balkong ligger i ett soligt sydvästläge och nås via loftgången. Den är privat avskärmad vilket gör att man kan njuta av eftermiddagssolen intill lägenheten.

Hall
Med ingång från lägenhetens balkong når ni hallen. Rakt fram finner ni en kapphylla i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Kök
Vidare in i lägenheten når ni köket. Ett stort och öppet kök med genomgångläge från vardagsrummet, vilket gör det ljust och härligt! I just denna lägenheten har säljarna valt till extra ett vitt kök (exempelbilden är svart). Köket går i ett L format och är fullutrustat för ett trivsamt och enkelt boende. Diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, spishäll och fläkt finns här. Köket är från Vedum.

Vardagsrum
Ett stort vardagsrum med gott om plats för soffmöblemanget samt en tv. Tack vare den smarta planlösningen skiljs sovrummet av med en vägg där också tv skulle kunna hänga. Här ifrån har ni utsikt över Mossens idrottsplats och vidare ner mot staden. Skönt att slippa insynen i dessa rum.

Sovrummet
Rummet skiljs av tack vare en vägg med två stycken skjutdörrar på var sin sida. Vilket gör att man kan stänga om sig enkelt om så önskas. Det finns även en stor skjutdörrsgarderob som rymmer mycket förvaring. Det finns ett städskåp här också.

Badrummet
Helkaklat badrum med ljusgrått klinker och ett vitt kakel. Dusch med raka duschväggar, toalett och ett handfat med en kommod.

Välkommen på en visning på vårt kontor för att prata närmre om denna fantastiska lägenhet!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 10, hiss finns

Avgift

2 685 kr inkl värme (el & vatten mäts separat)

Andel i föreningen

0,5951%

Andel av årsavgiften

0,59537%

Tillträde

Maj 2019

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme samt egen bergvärmepump

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Guldheden 53:1

Övrigt

På taket av byggnaderna har föreningen installerat solpalnerar för att vara självförsörjande så gott det går. Skulle det finnas el över kan föreningen även sälja denna.

Det finns en gemensam kontorsplats som kan användas av dem som har lyxen att kunna ta en dag hemifrån.

Föreningen har ett leveransrum ett kylskåp i entrén där mathem.se t.ex. kan lämna mat om man inte skulle vara hemma på den utsatta tiden.

Lägenheten är ansluten till Telia Fiber som levererar bredband.

Tvättstugan är belägen på plan 4 i hus nr 3.

Ett förråd hör till lägenheten

För mer info om byggnationen och slutresultatet, kika gärna in på: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/vastra-gotaland/brf-viva

För fler bilder kring projektet gå in på: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/vastra-gotaland/brf-viva

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Viva

Om föreningen

Fastigheten avses bli fullvärdeförsäkrad hos Proinova (RB-försäkring).

Föreningen har en gemensamhetslokal som är belägen i hus 5. Ett orangeri med växthus beläget i hus 7. 2 stycken övernattningsrum med gemensam dusch/WC beläget på plan 3 i hus 5.

Föreningen har också 1 cykelgarage och cykelverkstad. Det finns också ett barnvagnsrum.

Utegym, boulebana, bollbur och en gemensam solterrass finns på Orangeriets tak. Detta blir som ett extra vardagsrum för föreningens medlemmar.

7 stycken odlingslotter finns att tillgå.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Tv och bredband kommer från Telia och fiber är indraget i fastigehten.

Parkering

Föreningens medlemmar ansluts till en bilpool vid inflyttning. Till anslutningen hör även en cykelpool med ellastcyklar och elcyklar. Kostnaden för detta står föreningen för och ingår i avgiften de första 5 åren. Därefter tecknar respektive medlem eget abonnemang med bilpoolen direkt.

Bilpoolsbilar placeras initialt på 6 st parkeringsplatser och kommer att vara tillgängliga för bilpoolens alla medlemmar via bilpoolens bokningssytem.

Ekonomi

Föreningen har en belåningsgrad på 13 435kr/kvm vilket är betydligt längre än många andra nyproduktionsprojekt i stan. Totalt har de lån om ca 106 miljoner som fördelas på 7 912kvm i bostadsyta.

Äkta/oäkta

Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Viktiga dokument

Om området

Guldheden

Guldheden har perfekt läge med närhet till Chalmers & Sahlgrenska. Avenyn och Linnéstan ligger på bekvämt cykelavstånd. Det är heller inte långt till grönområden såsom Slottsskogen och Botaniska trädgården. Här samlas äldre, barnfamiljer och studenter.

Kommunikation

Goda kommunikationer med spårvagn 10 och 7 samt flera bussar. Bara några minuters resa till både Korsvägen och Järntorget.

Närservice

Dr Fries Torg finns det mesta du kan behöva såsom bibliotek, apotek, postutlämning, kvarterspub, pizzeria, spelbutik, mataffär, folktandvård, blombutik och videobutik. För den hälsosamme finns Fysikens träningscentrum och Sportlife i närområdet. För den som vill njuta av det goda livet kan vi bland annat rekommendera Guldhedstornets café som erbjuder storslagen utsikt och en god kopp kaffe med tilltugg.

Parkering

För gäster finns det flera gratisparkeringar i området.

Karta

Hör av dig till Fredrik Thulin för mer information!

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Göteborg Centrum

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0707-32 84 42

031-389 80 94

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte