Vi erbjuder dig vassa marknadsföringskanaler

Vi visar ditt projekt för potentiella köpare i en mängd starka kanaler. Rätt marknadsföring skapar goda förutsättningar för en lyckad försäljningsprocess.

Husmanhagberg.se presenterar alla bostäder till salu på ett attraktivt och säljande sätt i din dator, padda och mobil. Här visas komplett information och vi kan koppla på tjänster för att visa möjligheterna och förstärka kundupplevelsen. Intressenterna har också möjlighet att sprida bostaden på Facebook och beställa visningspåminnelse.

Boneo och Hemnet är Sveriges mest populära bostadssajter. Våra bostäder till salu presenteras löpande på dessa och varje kanal har också ytterligare möjligheter att visa bostaden lite extra.

Facebook är en viktig kanal för att direkt nå spekulanter som också sprider informationen vidare inom olika sociala medier. Vi arbetar med en central facebooksida kombinerat med lokala sådana.

Högklassiga säljfoldrar. Vi hjälper dig gärna att ta fram en säljfolder som känns seriös och attraktiv. Ett proffsigt efterlämningsmaterial bör svara på alla frågor som visningsbesökarna kan tänkas ha om bostäderna, försäljningsprocessen, tillval etc.

Skyltning på banker, grannkontor och övriga utställningslägen.
Vi marknadsför ditt projekt på ett antal skyltplatser för att skapa så stor exponering som möjligt. Utöver skyltning på bankkontor kan vi tillsammans med vår samarbetsbank SEB erbjuda lånelöfte, räntefri handpenning och bryggfinansiering till potentiella köpare.

Bearbetning av vårt kundregister. Vi arbetar aktivt med att göra utskick och ringa upp både befintliga kunder och nya kontakter.

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

Intresseanmälan

Jag berättar gärna mer om vårt framgångsrika arbetssätt

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Kontakta oss

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

Per Stenmark

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

Tomas Eriksson

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

Richard Öhman

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare