Därför välja HusmanHagberg

Vi är stolta att kunna illustrera hur vårt arbetsätt fungerar i praktiken genom att presentera några av de fina rekommendationer våra kontor fått av sina lokala samarbetspartners. Läs gärna vad några av våra partners säger, eller skicka en intresseanmälan så berättar vi gärna mer!

Därför väljer vi HusmanHagberg

referens-peab

Projekt i samarbete med HusmanHagberg Göteborg Väster

Vi har valt att samarbeta med HusmanHagberg i västra Göteborg av flera olika anledningar. Det finns gedigen sälj- och mäklarkompetens samt fantastiskt engagemang hos både franchisetagare och personal. De delar PEABs värdegrund och arbetar alltid för kundens bästa. Det finns också en vilja att utvecklas tillsammans med oss på PEAB och vi har kul tillsammans. Vi firar framgångar ihop och kämpar ihop när det går trögare. Tillsammans är vi ett vinnande lag!

Läs mer
referens-ake-sundvall

Projekt Barkarbyfältet i samarbete med HusmanHagberg Järfälla Jakobsberg

HusmanHagberg i Järfälla är rakt igenom en professionell, seriös och verkligt kunnig mäklarbyrå som vi sedan ett antal år har ett mycket framgångsrikt samarbete med.

Läs mer
referens-blooc

Projekt Mörtnäs Hagar i samarbete med HusmanHagberg Värmdö

BLOOC uppskattar nära samarbetspartners. Husman Hagberg är rikstäckande, har stark lokal förankring och genomför en ambitiös satsning på nyproduktion. Genom att välja Husman Hagberg som preferred partner kan vi bygga långsiktigt och tillsammans vara med och förändra sättet att se nyproduktion på.

Läs mer
referens-peab

Projekt Arenastaden i samarbete med HusmanHagberg Solna

HusmanHagberg tar hand om försäljningen av bostäderna i brf Fribiljetten i Arenastaden åt oss. De har stor kunskap om marknaden i Solna och tar hand om våra kunder på ett bra sätt.

Läs mer
referens-peab

Projekt Brf Penningen i samarbete med HusmanHagberg Botkyrka/Salem

Just nu hjälper HusmanHagberg oss med försäljningen av 40 bostadsrättslägenheter i Brf Penningen i Tumba. Vi valde HusmanHagberg för deras goda engagemang och lokalkännedom. Vi har haft ett gott samarbete i flera projekt.

Läs mer

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

Intresseanmälan

Jag berättar gärna mer om vårt framgångsrika arbetssätt

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Kontakta oss

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

Per Stenmark

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

Tomas Eriksson

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

Richard Öhman

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare