Juridisk hjälp vid bostadsköp.

Juridisk hjälp vid bostadsköp.

Ett samarbete mellan Lexly och HusmanHagberg

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets största affärer och ofta väcks frågor kring just avtal och juridik. Vad gäller om vi betalar olika mycket? Vad händer med bostaden om jag går bort? Hur delas bostaden om vi skulle separera?

Samarbetet mellan Lexly och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.

Erbjudande till HusmanHagbergs kunder

Som kund hos HusmanHagberg får du kostnadsfri vägledning samt hjälp att skriva de avtal du behöver i samband med bostadsaffären, till ett rabatterat pris.

  • Kostnadsfri familjejuridisk behovsanalys online
  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist
  • 10% rabatt på juridiska avtal (såsom till exempel testamente, samboavtal och äktenskapsförord) både online och tillsammans med jurist

Så här gör du

För att ta del av erbjudandet registrerar du dig enkelt här direkt hos Lexly. Du förbinder dig inte till något i samband med registreringen.

Om Lexly

Med Lexly skriver du skräddarsydda avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder Lexly marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.

Frågor och kontakt

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa och prata med juristerna på Lexly på telefon 0771-24 00 24. De är specialiserade på familjejuridik och avtalsrätt.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg