Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Växjö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Växjö

Söker du mäklare i Växjö? Våra erfarna mäklare har koll på marknaden och allt som är på gång. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Växjö ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Växjö är den största staden i Kronobergs län i Södra Småland, inte långt från tätorter som Alvesta, Rottne och Hovmantorp. Söker du ett ställe som erbjuder ett brett nöjesutbud, småstadskänsla och möjlighet till universitetsstudier, är Växjö staden som kan ge dig den kombinationen. Natur och sjöar omger staden och ger goda möjligheter till fiske och rekreation, ofta på promenadavstånd. Resan till Växjö kan göras på många sätt, exempelvis via tåg, buss och flyg. Om du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö ska du välja en mäklare som har koll. Anlita oss som din mäklare i Växjö så får du träffa erfarna och engagerade mäklare som brinner för mäklaryrket och bra affärer.

Att bo i Växjö

Växjö är en expansiv stad som kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Ett av landets största konserthus ligger i Växjö och den lokala stråkorkestern Musica Vitae bjuder på musik i världsklass. Även regionteatern är bland de största i landet. Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Hockeylaget Växjö Lakers står för en stolt idrottstradition och drar alltid storpublik på Vida arena, där det även arrangeras andra event. Det finns många valmöjligheter för den som vill köpa hus i Växjö. Kommunen har även flera trevliga småsamhällen att bosätta sig i, till exempel Lammhult, Ingelstad och Gemla.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö

Växjö lyfter fram många viktiga småländska traditioner genom exempelvis Restaurangen PM och Vänner som värnar om maten och Sveriges glasmuseum med kvalitetsglas från bruken runtomkring. Utvandrarnas hus vid Smålands museum skildrar den omfattande emigrationen till Amerika. Växjö är en bra ort att bosätta sig i, och nyproduktion kan hittas exempelvis i Teleborg, centrum och Vallen. Samhällsservicen finns på nära håll. Om du bestämmer dig för att köpa, värdera eller sälja bostad i Växjö så ser vi till att matcha ditt objekt med rätt köpare. Som mäklare i Växjö är vårt mål alltid nöjda kunder, därför gör vi alltid vårt bästa för att det ska bli så. Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Jag har inget att kritisera utan jag tyckte att allt har gjorts jätteproffsigt en så länge."
William J45 veckor
Verifierad kund
"Bra intryck. Duktig och ambitiös mäklare "
Daniel L45 veckor
Verifierad kund
"Det här var en mäklare som man fick förtroende för på en gång, var kunnig och hjälpsam med alla frågor som man har. Kan varmt rekommendera Camilla som mäklare."
Jennie J47 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med Albertos hjälp att sälja vår villa. Professionell, trevlig och engagerad mäklare. En stjärna helt enkelt! "
Lina Nellie S47 veckor
Verifierad kund
"Oerhört professionell och duktig mäklare med ett sinne för det där lilla extra! Upplevde mer en väl våra förväntningar. Kan utan tvekan rekommenderas!"
Rasmus Julius S47 veckor
Verifierad kund
"Professionell och tydlig kommunikation. "
Alexander J48 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Väl bemött. Duktig. Engagerad.Lyckades med att sälja lägenheten i dessa svåra tider."
Elisabeth K51 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och tillmötesgående. Levde upp till våra förväntningar av att göra det bästa för affärens skull. Serviceinriktad!"
Lisa E52 veckor
Verifierad kund
"Alberto fanns tillgänglig för oss när helst vi ställde en fråga. Han stöttade oss och gav oss råd när vi bad om det. Att vi sen fick dåligt betalt för huset beror ju på allt tråkigt som sker just nu med höjda priser och krig. Inget Alberto kunnat påverka. Vi är jättenöjda med honom."
Inger Marie L52 veckor
Verifierad kund
"Hej! Alberto är en fantastisk mäklare, noggrann och ihärdig. Man får ett stort förtroende för honom och hans kunnande. Jag tycker han har gjort ett fantastiskt arbete. Bengt Lövkvist "
Bengt Erik Ingemar L52 veckor
Verifierad kund
"Han var mycket hjälpsam och bemötte våra förväntningar så att upplevelsen av mäklaren var positivt."
Khaled B52 veckor
Verifierad kund
"Alberto var väldigt trevlig, professionell samt hjälpsam. Han bemötte våra förväntningar väl och såg till att köpet gick så smidigt som möjligt."
Fryal S52 veckor
Verifierad kund
"Det var första gången jag hade kontakt med en mäklare. Allt gick bra och snabbt. "
Johann W54 veckor
Verifierad kund
"Jag kännde att bli bemött på ett professionalt och vänligt sätt! Bra!"
Chunhua L54 veckor
Verifierad kund
"Efter att specificerat vad vi var intresserade av hörde Maria av sig en dryg vecka senare och efter det har allt bara rullat på!!! :) "
Lars J55 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, fick hela tiden fortlöpande information. "
Fredrik R56 veckor
Verifierad kund
"Camilla har på ett trevligt och professionellt sätt skött försäljningen av vår bostadsrätt. Hon har varit lättillgänglig vid frågor och funderingar. En lugn och trygg mäklare. Vi kan varmt rekommendera Camilla vid val av mäklare! "
Jonna T56 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har väldigt bra bemötande och väl strukturerad. Han är alltid tillgänglig och svara snabbt och tydligt på alla frågor. "
Rajaa A56 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, inga bekymmer och lättillgänglig. "
Anton A56 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • World Trade Center på Södra Järnvägsgatan 4a, 352 29 Växjö
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-16.00
  • Lunchstängt 12.30-13.30

Postadress

  • Södra Järnvägsgatan 4a, 352 29 Växjö
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg