Din mäklare i Växjö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Växjö

I dagsläget har vi inget fysiskt kontor i Växjö utan hänvisar dig som kund till våra duktiga mäklare i Karlskrona/Ronneby. Mäklare som har full koll på marknaden och som har en passion till mäklaryrket vilket gör att du kan känna dig trygg och göra en bra bostadsaffär.

Växjö är den största staden i Kronobergs län i Södra Småland, inte långt från tätorter som Alvesta, Rottne och Hovmantorp. Söker du ett ställe som erbjuder ett brett nöjesutbud, småstadskänsla och möjlighet till universitetsstudier, är Växjö staden som kan ge dig den kombinationen. Natur och sjöar omger staden och ger goda möjligheter till fiske och rekreation, ofta på promenadavstånd. Resan till Växjö kan göras på många sätt, exempelvis via tåg, buss och flyg. Om du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö ska du välja en mäklare som har koll. Anlita oss som din mäklare i Växjö så får du träffa erfarna och engagerade mäklare som brinner för mäklaryrket och bra affärer.

Att bo i Växjö

Växjö är en expansiv stad som kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Ett av landets största konserthus ligger i Växjö och den lokala stråkorkestern Musica Vitae bjuder på musik i världsklass. Även regionteatern är bland de största i landet. Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Hockeylaget Växjö Lakers står för en stolt idrottstradition och drar alltid storpublik på Vida arena, där det även arrangeras andra event. Det finns många valmöjligheter för den som vill köpa hus i Växjö. Kommunen har även flera trevliga småsamhällen att bosätta sig i, till exempel Lammhult, Ingelstad och Gemla.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö

Växjö lyfter fram många viktiga småländska traditioner genom exempelvis Restaurangen PM och Vänner som värnar om maten och Sveriges glasmuseum med kvalitetsglas från bruken runtomkring. Utvandrarnas hus vid Smålands museum skildrar den omfattande emigrationen till Amerika. Växjö är en bra ort att bosätta sig i, och nyproduktion kan hittas exempelvis i Teleborg, centrum och Vallen. Samhällsservicen finns på nära håll. Om du bestämmer dig för att köpa, värdera eller sälja bostad i Växjö så ser vi till att matcha ditt objekt med rätt köpare. Som mäklare i Växjö är vårt mål alltid nöjda kunder, därför gör vi alltid vårt bästa för att det ska bli så. Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

Kontakt

 • Är du tidigare kund till HusmanHagberg. Kontakta oss på support@husmanhagberg.se för att få hjälp.

Är du vår nästa franchisetagare i Växjö?

 • Intresserad av att få veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Bostadsmarknaden just nu

  Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.