Din mäklare i Växjö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Växjö

Söker du mäklare i Växjö? Våra erfarna mäklare har koll på marknaden och allt som är på gång. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Växjö ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Växjö är den största staden i Kronobergs län i Södra Småland, inte långt från tätorter som Alvesta, Rottne och Hovmantorp. Söker du ett ställe som erbjuder ett brett nöjesutbud, småstadskänsla och möjlighet till universitetsstudier, är Växjö staden som kan ge dig den kombinationen. Natur och sjöar omger staden och ger goda möjligheter till fiske och rekreation, ofta på promenadavstånd. Resan till Växjö kan göras på många sätt, exempelvis via tåg, buss och flyg. Om du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö ska du välja en mäklare som har koll. Anlita oss som din mäklare i Växjö så får du träffa erfarna och engagerade mäklare som brinner för mäklaryrket och bra affärer.

Att bo i Växjö

Växjö är en expansiv stad som kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Ett av landets största konserthus ligger i Växjö och den lokala stråkorkestern Musica Vitae bjuder på musik i världsklass. Även regionteatern är bland de största i landet. Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Hockeylaget Växjö Lakers står för en stolt idrottstradition och drar alltid storpublik på Vida arena, där det även arrangeras andra event. Det finns många valmöjligheter för den som vill köpa hus i Växjö. Kommunen har även flera trevliga småsamhällen att bosätta sig i, till exempel Lammhult, Ingelstad och Gemla.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Växjö

Växjö lyfter fram många viktiga småländska traditioner genom exempelvis Restaurangen PM och Vänner som värnar om maten och Sveriges glasmuseum med kvalitetsglas från bruken runtomkring. Utvandrarnas hus vid Smålands museum skildrar den omfattande emigrationen till Amerika. Växjö är en bra ort att bosätta sig i, och nyproduktion kan hittas exempelvis i Teleborg, centrum och Vallen. Samhällsservicen finns på nära håll. Om du bestämmer dig för att köpa, värdera eller sälja bostad i Växjö så ser vi till att matcha ditt objekt med rätt köpare. Som mäklare i Växjö är vårt mål alltid nöjda kunder, därför gör vi alltid vårt bästa för att det ska bli så. Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • World Trade Center på Södra Järnvägsgatan 4a, 352 29 Växjö
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-16.00
  • Lunchstängt 12.30-13.30

Postadress

  • Södra Järnvägsgatan 4a, 352 29 Växjö
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.