Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Vaggeryd

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vaggeryds kommun

Vaggeryds kommun ligger i norra Småland, mellan Jönköping och Värnamo. Här finns goda förbindelser med buss och tåg och tätorten har ett brett utbud gällande handel och service. Som mäklare i Vaggeryd har vi bra kännedom om så väl centralorten som närliggande samhällen som Skillingaryd, Hok, Byarum och Bondstorp med omnejd. Här är ingenting långt bort, naturen finns runt knuten, det är nära till barnomsorg och skola samtidigt som det korta avståndet till E4:an gör att du snabbt tar dig norr eller söderut. När du ska köpa, sälja eller värdera hus i Vaggeryds kommun hjälper våra kompetenta och professionella mäklare dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Vaggeryds kommun

Närheten till Jönköping, som du når på en knapp halvtimma, och den välmående kommunen gör Vaggeryd till en attraktiv kommun att bo i. Allt är familjevänligt och det produceras löpande nya bostäder, både villaområden och fastigheter med lägenheter. När du kontaktar oss kan vi bland annat visa hus till salu i Vaggeryd, Skillingaryd, Hok, Byarum och Bondstorp med omnejd. För den sportintresserade finns här ett rikt föreningsliv. Strax utanför samhället ligger Vaggerydstravet, där det varje år bjuds på sommartrav i form av en V86-kväll och den uppskattade tävlingen Smålandsmästaren. På området finns, förutom olika typer av travbanor, även ridhus, dressyr- och hoppbana.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Vaggeryd

Hooks Herrgård golf och spa ger varje golfälskare sitt lystmäte. De välskötta banorna i natursköna omgivningar lockar golfspelare från alla håll. Föredrar du friluftsliv och bad ligger Hjortsjön lugnt och naturnära men ändå på ett bekvämt avstånd från centrum. Vaggeryd är en expansiv ort, något som vi som mäklare i Vaggeryd självklart känner till. Vi kan vår ort och dess omgivningar väl, och när du ska köpa hus i Vaggeryds kommun kan vi erbjuda såväl charmiga äldre hus som nyproducerade. Ett av de områden som växer mycket och där det byggs nya bostadsområden är Västra Strand i Vaggeryd. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Vaggeryd när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad!

Omdömen från våra kunder

"Mäklaren Samija Hondo har varit toppklass! Hon ger 100%, är trevlig, engagerad och seriös! "
Gunnar Jakob B3 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig mäklare! Kände mig väldigt trygg och får bra svar på alla möjliga frågor. Bästa mäklaren som jag har haft kontakt med. "
Hanna K3 veckor
Verifierad kund
"Från start till mål har Samija varit exceptionell. Hon är en fantastisk, driven mäklare med stor erfarenhet och expertis, en tålmodig people-person som gör vad hon kan för att hitta den bästa lösningen för alla parter. Vi är mycket nöjda med hennes hjälp och kan bara rekommendera henne som den bästa mäklaren man kan hitta. Tack Samija! "
Mariana P5 veckor
Verifierad kund
"Very professional, helpful and driven agent. Highly recommended. Very satisfied with her performance and service! Team Samija for ever! "
Zoran G5 veckor
Verifierad kund
"Bra förberedd vid första mötet 👍"
Risto Johannes S6 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket bra bemötande. Fått svar på mina frågor, hjälp och lotsning. Har även fått svar på de frågor jag inte visste jag hade. Mitt första husköp så jag känner mig mycket trygg och litar på mäklaren."
Helene J7 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Samija! Super proffsig och engagerad mäklare för både säljare och köpare "
Annette Louise L9 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var jätte trevlig och tydlig.Hon svarade på våra frågor så vi förstod.Sammanfattningsvis var vår upplevelse bra av mäklaren."
Ana G12 veckor
Verifierad kund
"Vi blev mycket bra bemötta utav Samija Hondo . Vi hade förväntningar att Samija skulle göra det. Vi har aldrig träffat en sån professionell duktig person.Hon är mycket snäll hjälpsam svara på alla frågor som jag skrivit upp och frågat och blev mycket nöjd med svaren och förklaringar. Samija får mycket beröm utav Anna och Marinko. Mvh "
Marinko G12 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Hade inga direkta förväntningar. Ville bara få huset sålt. "
Agda Maria Elisabet M16 veckor
Verifierad kund
"Sakligt och professionell mäklare. Vi trodde inte att mäklaren skulle sälja huset så snabbt Försäljningen, upplägget, allt var genomfört på ett mycket bra sätt"
Lesley Jean M18 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra skött av mäklaren, tydlig och rak.Informativ och trevlig."
Otto L18 veckor
Verifierad kund
"Vi tycker att säljaren gav ett bra intryck, kunnig och duktig. Bara bra "
Ulrika A19 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bemötande Proffsigt från början till slut "
Niklas A19 veckor
Verifierad kund
"Riktigt trevlig och seriös mäklare. Hade koll på läget och var väl påläst om objektet. Riktigt nöjda! "
Sandra W20 veckor
Verifierad kund
"Trovärdig, trevlig och väldigt bra mäklare i Vaggerydskontoret "
Jacob M20 veckor
Verifierad kund
"Snabba och tydliga svar från mäklaren. Vi gjorde affär direkt. Känns väldigt bra!"
Daniel Alexander L20 veckor
Verifierad kund
"Allt sköttes bra och proffsigt. "
Christer D26 veckor
Verifierad kund
"Som alltid på Husman Hagberg i Vaggeryd blir man bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Jag visste att jag kommer bli bra bemött så hade bara positiva förväntningar och de levde verkligen upp till dem. Vårt möte var informativt, tydligt och professionellt. "
Eva E29 veckor
Verifierad kund
"Snabb på att svara, smidigt och tydligt."
Fanny N29 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Järnvägsgatan 5, 567 30 Vaggeryd
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 15.00

Postadress

  • Viktoriagatan 5, 567 30 Vaggeryd
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Stolta sponsorer

Vi är stolta sponsorer av Vaggeryd Muay Thai & Boxing, Skillingaryds innebandyklubb och Waggeryds IK.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg