KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Sundsvall

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sundsvall

Letar du mäklare i Sundsvall? Våra erfarna mäklare i Sundsvall har koll på marknaden och allt som är på gång i staden. Våra mäklare har en äkta passion för mäklaryrket och att göra bra bostadsaffärer. Alla mäklare vet att bostadsaffärer är bland de största och viktigaste affärerna som människor gör under sina liv. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sundsvall finns här för dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sundsvall

Som din mäklare i Sundsvall har vi även koll på allt som kretsar kring ett liv och boende i Sundsvall. För dig som önskar köpa bostad kan vi rekommendera områden som passar just dina preferenser och behov. Funderar du på att sälja din bostad så finns vi med dig hela vägen från bostadsvärdering till färdig försäljning. Vi värderar din bostad inför försäljning och marknadsför den på bästa sätt för att matcha din bostad med rätt köpare. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Sundsvall om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Toppen! Jag är nöjd med service och tillgänglighet! "
Robin P3 veckor
Verifierad kund
"Hela processen gick bra till, det var en del saker som mäklaren inte berättade för oss gällande själva köpeprocessen med banken som vi som förstagångsköpare inte visste. "
Peter V4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och bra mäklare. Ställde upp på extra visning helgtid och var väldigt tillmötesgående. Tydlig och svarade på alla frågor. "
Elin S6 veckor
Verifierad kund
"Öppet, sakligt agerande med bra kommunikation. "
Lars K8 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket trevligt möte med mäklaren, som tyvärr tog ett tvärt slut när den levererade värderingen hamnade mycket under det vid mötet garanterade värdet. Sorgligt!!"
LARS J9 veckor
Verifierad kund
"Bra och smidig affär i ett svårt läge att göra affärer. "
Karl Magnus L9 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, kunnig och höll oss uppdaterade "
Karin Christine S13 veckor
Verifierad kund
"Inte så professionellt. Suckande & lägger över på kunden . Skulle skriva kontrakt på en fredag sedan kommer det upp om att ev hyra ut tills vi kan ta över ..? Aldrig hört liknande . Skrev papper lovad inga problem - står utan motorvärmare samt saknade årets redovisning för boendet (förra årets var med )"
Sara C14 veckor
Verifierad kund
"Vi blev superbra bemött av Elin, allt kändes tryggt och hon kändes väldigt genuin, vi gick på en förhandsvisning och trots det så kändes det väldigt seriöst."
Dennis J15 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med bemötandet och Jocke överträffade våra förväntningar i service, medlande och allt i övrigt som vi behövde veta. "
Madelene L16 veckor
Verifierad kund
"Hon svarar snabbt på alla mina frågor "
Gabriela Cristina O20 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Bra information"
Annelie H22 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och proffsigt bemötande Förväntningen var ju att huset skulle bli sålt och det blev det ! Mycket trevlig och kunnig mäklare som enkelt klargjorde vad som gällde och vad som skulle göras och ett vettigt tidsschema för allt. "
Ulla Anita B27 veckor
Verifierad kund
"Den har varit väldigt bra med bra, lugnt och tryggt bemötande. Väldigt lätt att få tag i."
Benitha B28 veckor
Verifierad kund
"All was very good, thanks to the agence !"
Thibault B28 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta på ett mycket trevligt, kunnigt och professionellt sätt. Han levde upp till alla dom förväntningar vi hade till 100%. Trevligt med en mäklare som står med båda fötterna på jorden. Vi kunde inte fått en bättre mäklare! Vi rekommenderar varmt Andreas Bergström på Husman & Hagberg Sundsvall Roger & Gunilla Vestman "
Gunilla V29 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande, kunnig mäklare"
Karin M29 veckor
Verifierad kund
"Jag var till en början inte nöjd med min mäklare då jag saknade återkoppling och engagemang, när denne sedan gick på semester och nästa tog vid så kändes det mycket bättre. Tack vare mäklarbytet så fick jag i slutändan en positiv upplevelse och en mäklare som jag redan anlitat igen. "
Sofia A30 veckor
Verifierad kund
"So far so good, men allt är inte klart ännu, återkom när det är deklarerat och klart 😁"
Olof Haine H30 veckor
Verifierad kund
"Had an excellent visit to the Sundsvall office! Anna was brilliant and explained everything to us as it’s our first purchase in Sweden and we needed everything translated into English. Anna did this so patiently! "
Kimberley Frances C30 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Köpmangatan 24 (hörningången), 852 31 Sundsvall
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Köpmangatan 24, 852 31 Sundsvall
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg