Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Sjöbo

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sjöbo

  Söker du mäklare i Sjöbo? Vi som jobbar här har koll på både bostadsmarknaden och allt annat som händer i vårt kära Sjöbo. Vår erfarenhet och kunskap ger dig de bästa förutsättningarna för din nästa bostadsaffär.

  Sjöbo ligger centralt i Skåne, här har vi nära till allt. Kommunikationerna till närliggande städer och orter är mycket bra med täta bussförbindelser. För dig som föredrar bilen som transportmedel så passerar både riksväg 11 och 13 utanför tätorten. På mindre än en timme når vi Malmö, Lund Köpenhamn, Ystad, Kristianstad och Simrishamn. Sjöbo har ett mysigt centrum med levande torghandel, butiker och restauranger. Här finns allt du behöver på behagligt gångavstånd.

  Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vi gör alltid vårt bästa för att matcha våra objekt med rätt köpare. Våra erfarna mäklare i Sjöbo hjälper dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

  Att bo i Sjöbo

  För den som önskar både närheten till naturen och centrums utbud är Sjöbo helt rätt. Naturen runt Sjöbo har ett stort utbud, här finns flera insjöar som erbjuder bad och fiske. Underbara vandringsleder i skog och böljande landskap. Landsbygd med flera mindre byar med levande kulturbygd och gott företagsklimat. Stort fritidsutbud med flertalet föreningar. Här har vi en av Skånes finaste golfbanor, Äventyrscampen med Sveriges största höghöjdsbana. I Sjöbo finns flera friluftsbad, motocrossbana, fina ridleder, mountainbikesleder, jaktskytteklubb, och Sövde flygfält. Här finns även flertalet gym och idrottsanläggningar med många olika aktiviteter och ett aktivt friluftsfrämjande. I Sjöbo finns något för alla.

  Sjöbo har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Sjöbo kommun. Inte minst i populära områden som Sjöbo, Blentarp, Sövde, Vollsjö, Lövestad, Bjärsjöladgård och fritidsbyarna.

  Värdera din bostad i Sjöbo

  Är du nyfiken på hur mycket din bostad i Sjöbo är värd? Kanske funderar du på att byta bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Sjöbo och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Sjöbo för att boka in en värdering redan idag.

  Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Sjöbo

  Sjöbo är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. Att bo i Sjöbo är populärt, många söker bostad här och nya bostadsområden växer upp. Många av bostäderna finns på promenadavstånd från centrum eller Sjöbo väst. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om utbudet och hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser.

  Hos oss är du välkommen oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Sjöbo. Vår ambition som mäklare i Sjöbo är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Sjöbo när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad! Vi på HusmanHagberg Sjöbo börjar där andra nöjer sig!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo
  • Måndag-torsdag 10:00-17:00
  • Fredag 10:00-15:00

  Postadress

  • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo

   Vill du sälja med oss?

   Bli kontaktad av en mäklare

   * Obligatoriska uppgifter

   Aktuellt just nu

   Sälj med oss så bjuder vi på fotostyling!

   Visste du att fotostyling kan öka värdet på din bostad? Kontakta oss och gör en bra bostadsaffär redan idag!

   Missa inte din drömbostad!

   Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

   Tjänster och information

   Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

   HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   Om HusmanHagberg