Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Örnsköldsvik

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örnsköldsvik

Söker du en erfaren mäklare i Örnsköldsvik? Våra kunniga mäklare är uppdaterade med allt som händer på bostadsmarknaden. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Örnsköldsvik. När du väljer oss som din mäklare kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa!

Här i Örnsköldsvik finns allt – fin natur, shopping, goda kommunikationer, bra restauranger och en skön stämning. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örnsköldsvik ser fram emot att hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Örnsköldsvik

Som din mäklare i Örnsköldsvik har vi koll på allt ifrån nyproduktion till vilka områden som priserna stiger mest. Utöver bostadsmarknaden har vi även koll på allt annat i området. Vi kan tipsa dig om allt från bra restauranger till skolor. Vår erfarenhet och passion för mäklaryrket gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss. Vi brinner för att göra bra bostadsaffärer och sätter alltid våra kunders behov främst. Välkommen tills vårt mäklarkontor i Örnsköldsvik när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Omdömen från våra kunder

"Mycket bra och tålmodigt bemötande mot en som gör sin första bostadsaffär. Visste inte vad jag kunde förvänta mig men känner att jag fick all hjälp och stöd som behövdes för att det skulle gå bra. Hjälpte även till med kontakt med banken. Överlag enbart positiv upplevelse. "
Daniel S2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, enkelt och smidigt/K"
Kristina Ö4 veckor
Verifierad kund
"Snabb försäljning på en skakig marknad, precis som man vill ha det. "
Martin W10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av mäklaren Amanda. Gav snabb återkoppling och försökte få fram underlag efter bästa förmåga. "
Ina S10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och våra förväntningar att försäljningen skulle gå fort införlivades. Så vi är väldigt nöjda med all information med allt som rörde försäljningen av Amanda Lundberg.👍😀"
Mats Göte V22 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett bra bemötande när vi träffade mäklaren. Presentationen av hur en försäljning går till var bra. Vi fick svar på våra frågor och bestämde oss därefter att anlita H & H. Mäklaren skötte husvisningar på ett bra sätt, vilket ledde till försäljning. "
Mats Lennart N28 veckor
Verifierad kund
"Har alltid fått bra bemötande, både som köpare och säljare. Hos HusmanHagberg i Övik hittar man kunniga och serviceibrintade mäklare, som ger bra återkoppling, tips och råd. "
Mia Karin Maria E31 veckor
Verifierad kund
"Amanda gjorde ett jättebra jobb och sålde mitt radhus. Hon träffade rätt på alla mina förväntningar och gav mig en känsla att hon var där för min skull och gjorde det som krävdes och blev bäst för mig. "
Annika S32 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och proffsigt bemötande. Bra förklarande för en som precis gett sig in i bostadsmarknaden."
Hampus W32 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra sätt att hantera mitt bostad köp hjälpsam och kunnig kvinna. Rekommenderar varmt. Rauno Lehtinen från Stockholm. "
Rauno L35 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med mäklarens bemötande och agerande."
Ulf Verner E35 veckor
Verifierad kund
"Bemötande var bra. Förväntningarna uppfylldes. Försäljningen var proffsigt."
Lars Gunnar P35 veckor
Verifierad kund
"HusmanHagberg Örnsköldsvik, Maja Sellgren uppfyller mycket högt ställda krav och förväntningar. Utomordentligt professionellt i alla avseenden. Vi hade högt ställda förväntningar redan innan vi kontaktade henne, och Maja överträffade dem alla. Professionell och gedigen kunskap om marknad och förutsättningar, Lyhördhet, Inlevelseförmåga, Snabbhet, Engagemang och en synnerligen behaglig personlighet är några av de mest utmärkande dragen. Vi ger sammanfattat Maja och HusmanHagberg femton poäng av tio möjliga!"
Stefan K38 veckor
Verifierad kund
"Fick ett bra bemötande. Våra förväntningar levde mäklaren upp till. En smidig och enkel försäljning. "
Henrik M44 veckor
Verifierad kund
"En riktig bra mäklare i Maja Sellgren. Väldigt engagerad och informativ mot oss som säljare. Högsta betyg. Tomas o Christina."
Mats Tomas F44 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande av mäklaren Maja Sellgren och det gick snabbt med försäljningen av fastigheten."
Gun Maria Elisabet H45 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik

Postadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg